E-mail 085-8081 499

Mediator Dalfsen bij scheiding

Woon je in Dalfsen en wil je scheiden zonder ruzie? Kies dan voor mediation. De mediator lost jouw ruzie op en helpt met het maken van afspraken en het opstellen van een ouderschapsplan. Waar dit allemaal plaatsvindt? Dat mag jij zelf weten. De mediation kan op één van onze locaties in de buurt gebeuren, of bij jou thuis. 

Ik wil een deskundige spreken
Je zit nergens aan vast!

Ga direct naar: 



Beste scheidingsmediator in de omgeving

Wij hebben de beste mediator van Dalfsen alvast voor je gevonden. Hij is drievoudig gecertificeerd en heeft daarnaast veel ervaring. Hij begeleidt namelijk elk jaar talloze scheidingen en conflicten. 

Mediation Dalfsen minder stressvol

In de praktijk is vaak gebleken dat scheiden via een mediator een stuk minder stressvol is dan via een advocaat. Daarnaast is het ook nog eens goedkoper en sneller. 

Samen tot goede afspraken komen

Tijdens een scheiding moeten er duidelijke afspraken worden gemaakt. Deze gaan over de verdeling van de bezittingen en de zorg voor de kinderen. Ook moet er gepraat worden over emotionele zaken. De mediator ondersteunt jullie bij de gesprekken en zorgt dat jullie er samen uitkomen. Zelfs als jullie veel ruzie hebben. 

Mediator Dalfsen regelt scheiding 100%

Je hebt het tijdens een scheiding al druk genoeg. Daarom probeert de mediator je zo veel mogelijk te ontlasten. Bijvoorbeeld bij de formele afhandeling. Het convenant wordt voor je ingeleverd bij de rechter en de gemeente. Vanaf dan zijn jullie officieel gescheiden. 

Ook bij arbeidsconflict

Lig je in arbeidsconflict en kom je er niet meer uit? De mediator krijgt jullie om de tafel en zorgt dat jullie samen tot een oplossing komen. Dit gebeurt snel en doelmatig. Bij maar liefst 87% van de gevallen werkt dit goed, daar werd namelijk binnen een paar gesprekken een oplossing gevonden. 

Conflict over alimentatie & buurtruzie

Een mediator is in te zetten bij allerlei soorten conflicten. Dus ook bij ruzie over kinderalimentatie of een gezinsruzie. Weet je niet zeker of de mediator jou kan helpen? Neem dan vrijblijvend contact op. 

Altijd in de buurt

Wij werken al sinds 2010 in heel Nederland. We hebben daarom bijna meer dan 100 gesprekslocaties. Zo ook in de buurt van Dalfsen. Je bent daarom van harte welkom op een van onze locaties in Zwolle, Ommen of Raalte

Afwijkende tijden

Komt een afspraak onder kantooruren jou niet uit? Geen probleem, in overleg is de mediator ook ’s avonds beschikbaar.

Echtscheiding Dalfsen: neem snel contact op

Neem nu contact op om je gratis kennismaking in te plannen. Tijdens de kennismaking leer je de mediator kennen en wordt er, als je dat wilt, al begonnen met de mediation. Ook als je nog vragen hebt kun je gerust contact opnemen. Onze juridische experts beantwoorden graag jouw vragen. Wij zijn bereikbaar met de telefoon of met de mail. Ook kun je je nummer achterlaten. Dan bellen wij binnen drie kwartier terug. 

Ik wil een deskundige spreken
Je zit nergens aan vast!
 

Hoe voorkom je een vecht scheiding?

De 8 oorzaken van ruzie bij scheiding en hoe je die vermijdt

Samengesteld op basis van mediation bij 11.408 echtscheidingen in de afgelopen 10 jaar

Download het e-boek
Direct gratis te downloaden
Bestel het boek Gedrukt €14,95