E-mail 085 – 401 24 53

Mediator Hoogezand-Sappemeer bij scheiden

Ga je scheiden en woon je in Hoogezand-Sappemeer? De mediator helpt je daar graag bij. Je regelt de echtscheiding dan snel en voordelig. Bovendien maak je via mediation beter afspraken. Dat is dan ook de beste manier om een vechtscheiding te voorkomen. 

Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!

Ga direct naar: 


Scheiden in Hoogezand-Sappemeer nu snel en voordelig

Als je een echtscheiding doormaakt, komt er heel veel op je af. Je moet van alles regelen en tegelijk ook nog eens met je verdriet omgaan. Misschien heb je zelfs kinderen, die al helemaal niet hebben gekozen voor de scheiding. Het liefste wil je de dan snel, goed en voordelig scheiden. De beste manier om dat te doen is mediation. 

terug naar boven

Mediation zorgt voor betere afspraken

Tijdens de mediation zorgt de mediator ervoor dat jullie in gesprek komen met elkaar. Je bent allebei evenveel aan het woord en géén van beiden zal de boventoon voeren. Dat is nodig om goede afspraken te maken. Dan kom je namelijk tot afspraken waar je allebei achterstaat. 

terug naar boven

Mediator regelt echtscheiding van begin tot eind

De mediator weet precies wat er allemaal moet gebeuren. Daarom neemt ze je als het ware aan de hand. Op alle voor jullie belangrijke punten geeft ze aan waar je allemaal aan moet denken. Vervolgens beslis je zelf hoe je het gaat doen. Dan weet je zeker dat je het goed doet. Maar onze mediator in Hoogezand-Sappemeer zorgt ook voor de formele afhandeling. 

terug naar boven

Bij echtscheiding ook naar rechter en gemeente

Als je gehuwd bent, of een geregistreerd partnerschap hebt, dan moet de rechter de scheiding ook goedkeuren. Om dat voor elkaar te krijgen, moeten allerlei formele procedures worden doorlopen. Daar zorgt de mediator natuurlijk voor. En zodra de beschikking van de rechter binnen is, melden we de scheiding ook voor je aan op het gemeentehuis van Hoogezand-Sappemeer. Daarna ben je echt officieel gescheiden!

terug naar boven

Mediator Hoogezand-Sappemeer: gratis kennismaken

Ga je scheiden en woon je in Hoogezand-Sappemeer of omgeving (bijv. Veendam, Groningen, Delfzijl, Winschoten of Tynaarlo)? Dan komen we graag kennismaken met je. Ook als je een ander conflict hebt. Er is altijd ruime gelegenheid om al je vragen te stellen aan onze mediator: Lida Zoelman. De kennismaking is helemaal vrijblijvend! Je zit nergens aan vast!

terug naar boven

Hoe voorkom je een vecht scheiding?

De 8 oorzaken van ruzie bij scheiding en hoe je die vermijdt

Samengesteld op basis van mediation bij 11.408 echtscheidingen in de afgelopen 10 jaar

Download het e-boek
Direct gratis te downloaden
Bestel het boek Gedrukt €14,95