E-mail 085 – 401 24 53

Mediator Nijmegen bij echtscheiding 

Woon je in Nijmegen en lig je in echtscheiding? Onze ervaren mediator staat je graag bij. Via mediation kom je tot betere afspraken. Afspraken waar je ná de echtscheiding ook nog allebei achterstaat. Je gaat ook naar de mediator voor een arbeidsconflict. Hieronder leggen we uit wat je van ons kunt verwachten. 

Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!

Ga direct naar: Echtscheiding Nijmegen via mediation 

Iedere echtscheiding bestaat uit twee kanten. Ten eerste de emotionele kant. Het is vier iedereen heftig om te scheiden. Ooit beloofde je elkaar eeuwige trouw en nu ga je uit elkaar. Maar behalve dat je emotioneel bent, moeten er ook afspraken gemaakt worden. Dat is onderdeel van de scheidingsprocedure. Die twee dingen gaan niet altijd even goed samen. Maar als er bij één van deze aspecten fouten worden gemaakt, dan kan dat vervelende gevolgen hebben. Niet allen voor jou. Ook voor je kinderen.

terug naar boven

Scheiden voor iedereen moeilijk

Het komt vaak voor dat de liefde geen eeuwig leven beschoren is. Alleen in Nederland al vragen ruim 30.000 koppels per jaar een echtscheiding aan. Een echtscheiding gaat vaak gepaard met veel pijn en boosheid. Dat maakt het nog al eens moeilijk om met elkaar te praten. Laat staan tot goede afspraken te komen. Onze mediator in Nijmegen (Nico Wiggers) is erin gespecialiseerd om jou weer met je partner in gesprek te krijgen. Dat is zijn vak. Niet om de relatie te herstellen, maar om tot afspraken te komen waar je allebei achter staat.

terug naar boven

Mediation Nijmegen regelt echtscheiding van A tot Z

De mediator is bovendien deskundig op het gebied van familierecht. Hij ziet erop toe dat de gemaakte afspraken ook juridisch correct zijn. Daarnaast zorgt de mediator ervoor dat de benodigde beschikking van de rechter wordt verkregen. Daarmee ga je vervolgens naar het stadhuis om de echtscheiding in te schrijven. Zo weet je zeker dat alles goed geregeld is. Wij nemen al dit soort kopzorgen uithanden. Dan kan jij je richten op het verwerken van je scheiding.  

terug naar boven

Mediator Nijmegen brengt je in gesprek

Ook bij een arbeidsconflict geldt dat de mediator partijen niet alleen met elkaar in gesprek krijgt. Hij ziet er tevens op toe dat de gemaakte afspraken juridisch kloppen. Dat is belangrijk, want een kleine fout kan al snel grote gevolgen hebben. Niet alleen voor de werknemer, maar ook voor de werkgever.

terug naar boven

Sinds 2010 in Nijmegen tientallen zaken succesvol afgerond

Nijmegen is een belangrijke stad voor gecertificeerdemediators.nl. We zijn er al sinds 2010 actief en hebben sindsdien vele tientallen partijen succesvol bijgestaan. Ons kantoor ligt in het centrum. Maar we zijn ook actief in de omgeving van Nijmegen. Woon of werk je in Druten, Beuningen, Wijchen, Elst of zelfs Arnhem? Geen punt! Ook daar hebben we kantoren en komen we aan huis. 

terug naar boven

Gratis deskundig advies

Bel met onze landelijke servicedesk. Onze goed opgeleide medewerkers geven je gratis deskundig advies. Dat doen ze over alles wat te maken heeft met mediation, echtscheiding en arbeidsconflict. Als jij er klaar voor bent, regelen zij dezelfde dag nog een afspraak met Nico Wiggers, onze mediator in Nijmegen.

terug naar boven

Hoe voorkom je een vecht scheiding?

De 8 oorzaken van ruzie bij scheiding en hoe je die vermijdt

Samengesteld op basis van mediation bij 11.408 echtscheidingen in de afgelopen 10 jaar

Download het e-boek
Direct gratis te downloaden
Bestel het boek Gedrukt €14,95