E-mail 085-8081 499

Mediator Wilnis bij echtscheiding

Woon je in Wilnis of omgeving en lig je in echtscheiding? Met mediation Wilnis scheid je snel en voordelig. De mediator zorgt dat er duidelijke afspraken worden gemaakt en dat er een ouderschapsplan wordt opgesteld. Zelfs bij ruzie wordt ervoor gezorgd dat jullie er samen uitkomen. Zo wordt de scheiding netjes afgehandeld en kunnen jullie hierna nog door één deur.

Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!

Ga direct naar: Goed scheiden met mediation Wilnis

Bij een scheiding denk je al gauw aan hoge kosten en ruzie. Door voor mediation te kiezen voorkom je dit. Het is goedkoper, sneller en zorgt voor minder stress. 

terug naar boven

Ervaren en erkende scheidingsmediator

Onze mediator in Wilnis voldoet aan de strengst geldende kwaliteitseisen. Bovendien heeft deze veel ervaring op gebied van het begeleiden van scheidingen en conflicten. Daar hoef je je dus geen zorgen over te maken. 

terug naar boven

Wat doet mediator Wilnis?

Op wat voor manier helpt de mediator nu eigenlijk tijdens een scheiding? Ten eerste lost de mediator jullie ruzie op. Vervolgens helpt de mediator met het maken van afspraken over de bezittingen en met het opstellen van een ouderschapsplan. Dit wordt opgenomen in het convenant. Deze wordt tenslotte ingediend bij de rechter en de gemeente. Dan zijn jullie officieel gescheiden. 

terug naar boven

Sinds 2010 actief in provincie Utrecht 

Wij werken sinds 2010 over heel Nederland. Zo ook in de provincie Utrecht. Hier leiden wij niet alleen in de grote stad conflicten in goede banen, maar ook in de wat kleinere plaatsen, zoals Wilnis. Wij hebben hier in de buurt meerdere gesprekslocaties. Je bent bijvoorbeeld van harte welkom bij ons in Breukelen, Uithoorn, Abcoude, Hilversum of Utrecht.

terug naar boven

Werknemer-werkgever conflict opgelost

Ben je terechtgekomen in een arbeidsconflict? Schakel dan een mediator in. Deze voorkomt dat het escaleert en krijgt jullie om de tafel. Dan bespreken jullie samen wat een oplossing in de weg zit. Daarna kun jullie zelf kiezen of en hoe jullie nu verder willen. 

terug naar boven

Ook bij ander conflict

Er zijn honderden soorten conflicten. Je hebt buurtruzie’s, gezinsruzie’s, conflicten over kinderalimentatie en nog veel meer. Bij veel van deze geschillen kan mediation uitkomst bieden. Wil je weten of we ook jou kunnen helpen? Neem dan contact op. Onze juridische experts beantwoorden graag jouw vragen. 

terug naar boven

Echtscheiding Wilnis: aan huis en buiten kantooruren

Wij begrijpen dat niet alles kan wijken voor jouw scheiding. Er moet toch gewerkt en voor de kinderen gezorgd worden. Daarom vindt de mediator het geen probleem om, in overleg, aan huis te komen. Dit kan zelfs buiten kantooruren. 

terug naar boven

Neem contact op

Heb je nog vragen of wil je een gratis kennismaking? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Dit kan door te bellen of te mailen. Ook kun je je nummer achterlaten. Dan bellen wij jou binnen drie kwartier terug. 

terug naar boven

Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!
 

Hoe voorkom je een vecht scheiding?

De 8 oorzaken van ruzie bij scheiding en hoe je die vermijdt

Samengesteld op basis van mediation bij 11.408 echtscheidingen in de afgelopen 10 jaar

Download het e-boek
Direct gratis te downloaden
Bestel het boek Gedrukt €14,95