Gratis online intake 085-8081 499

Ancis Verweij|ADR-registermediator

Mediation bij echtscheiding en arbeidsconflict
  • Gespecialiseerd in kinderen
  • Alimentatie en het besteedbaar inkomen
  • Huwelijks- en partnerschapsvoorwaarden
  • Koophuis en hypotheek
Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!

Als geregistreerd ADR-(familie)mediator, scheidingsspecialist en coach van het programma ‘De kinderen scheiden mee’ kan ik jullie adviseren en begeleiden zowel bij de financiële, fiscale en juridische als relationele kanten van de scheiding. Graag wil ik jullie op alle gebieden ontzorgen.

Met veel plezier en passie heb ik samen met mijn collega Hiske Zuijderwijk een mediationpraktijk. Wij werken nauw samen met specialisten om jullie wensen op haalbaarheid te toetsen en samen tot duurzame afspraken te komen.

Ik ben open, direct en oplossingsgericht. Problemen zijn er om opgelost te worden zodat jullie als ouders weer verder kunnen met een nieuw leven en zodat de kinderen zo goed mogelijk door de scheiding heen komen.

De kinderen

Binnen mijn begeleiding heb ik speciale aandacht voor de kinderen. De kinderen komen terug in het hele proces. De afspraken die worden gemaakt, hebben als uitgangspunt dat het straks niet alleen goed geregeld is voor jullie als ouders, maar óók voor de kinderen.

Om te horen hoe de kinderen tegen de nieuwe situatie aankijken en wat hun wensen zijn, voer ik ‘kindgesprekken’. Hun ideeën en wensen nemen we zorgvuldig mee. Het is belangrijk dat de kinderen het in de nieuwe situatie bij beide ouders ‘goed’ hebben. Bij het maken van de afspraken over het ouderschapsplan zullen we hier alert op zijn.

Ook kan ik jullie als ouders goed adviseren. Middels het programma ‘De kinderen scheiden mee’ krijgen jullie handvatten om het belang van de kinderen voorop te stellen en te kijken vanuit de ogen van het kind.

Open communicatie

In mijn begeleiding besteed ik veel aandacht aan een goede communicatie omdat dit een belangrijke voorwaarde is om tot goede en duurzame afspraken te komen. Goede communicatie vraagt om openheid. Er is alle ruimte voor jullie persoonlijke verhaal.

Achter elke emotie zit een zorg, een belang of een reden en die moet boven tafel komen. Soms is het lastig om dingen open en eerlijk naar elkaar uit te spreken maar vaak komt er uiteindelijk meer begrip voor elkaar. Wederzijds begrip biedt ruimte om na te denken over de nieuwe toekomst en hier duurzame afspraken over te maken in het belang van iedereen. Ik help jullie hier graag bij.

Traject op maat

Iedere scheiding is anders en daarom lever ik maatwerk. Wat past bij jullie en wat zijn jullie wensen? Deze wensen zijn de uitgangspunten waar ik mee aan de slag ga.

We starten met een kennismaking, waarin we kort jullie situatie bespreken. Vervolgens bespreken we jullie wensen rondom de financiën, de woning, de kinderen en de onderwerpen die nog meer aan de orde moeten komen. De input uit de kindgesprekken neem ik uiteraard mee in de gesprekken met jullie. Uiteindelijk leggen we alle afspraken vast en wordt ook de juridische afhandeling geregeld.

Nadat het traject met tevredenheid is afgerond bied ik gratis een follow-up gesprek aan. Dit gesprek vindt een half jaar na de laatste afspraak plaats. Tijdens deze afspraak hoor ik graag hoe het jullie en de kinderen vergaat in de nieuwe situatie. Indien er aanpassingen nodig zijn, bespreken we met elkaar wat ik hierin voor jullie kan betekenen.

Waarom ik mediator ben

Vanuit mijn achtergrond als schoolmaatschappelijk werker werd mij al snel duidelijk welke invloed een scheiding kan hebben op kinderen. Regelmatig kwamen kinderen mij vertellen hoeveel last ze hadden van de ruzies tussen hun vader en moeder. Ze hadden vaak het gevoel tussen hun ouders in te staan en een keuze tussen hen te moeten maken. Hierdoor is bij mij de drijfveer ontstaan om het voor de kinderen zo goed mogelijk te regelen. Samen met mijn collega Hiske Zuijderwijk ben ik ervan overtuigd dat we het verschil voor de kinderen kunnen maken.

Een cliënt uit Rijswijk
Ancis is een prettige persoon om mee samen te werken. Ze is accuraat, recht door zee en heeft kennis van zaken. Met een kritische blik en humor pakt zij werkzaamheden op.
Een cliënt uit Zoetermeer
Perfect geregeld, plezierig contact
Een cliënt uit Alphen aan den Rijn
Mijn ervaring met Ancis en Hiske is zeer goed. Met deze dames hebben we bij het eerste gesprek direct een klik, mede doordat ze een groot empathisch vermogen hebben. Scheiding is op zich al pijnlijk en lastig maar zij waren prima in staat om ons op ons gemak te laten voelen en ons succesvol door het proces te begeleiden. Voor ons was het ook prettig dat we in de avonduren met elkaar konden afspreken doordat zij zich flexibel opstellen.
Een cliënt uit Zoetermeer
Zeer ervaren, betrokken en empatische vrouwen, die het belang van ouders en kinderen voorop stellen!! Een scheiding is zeer zwaar, maar door de ondersteuning van Zuijderwijk & Verweij zal het voor zowel de ouders als kinderen minder pijnlijk zijn!! Zeer zeker aan te bevelen!!

Het ADR Register is een onafhankelijk keurmerk dat een verzoek heeft ingediend bij de Raad voor Rechtsbijstand om, net als de MfN, door de Raad te worden erkend.

ICR (International Coaches Register) coaches voldoen aan de vereisten voor permanente opleiding, hebben gedragsregels | procedure vereisten en vallen onder klacht- & tuchtrecht of geschiloplossing | arbitrage.

Kennismakingsgesprek

Eerste half uur altijd gratis.

Particulier tarief

160,00 (exclusief 21% BTW) per uur per partij. 

Vaste prijs 

Pakketprijs is altijd bespreekbaar en afhankelijk van jouw specifieke situatie.

Zakelijke tarief     

185,00 (exclusief 21% BTW) per uur per partij. Voor ZZP-ers reken ik een aangepast tarief.

 

 

Mijn contactgegevens

Telefoon
Gesprekslocaties

Groeneweg 2d, 2718 AA Zoetermeer

Leidse Schouw 2, 2408 AE Alphen aan den Rijn

Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!