Gratis online intake 085 – 401 24 53

André Tolman|MfN-registermediator

Mediation bij echtscheiding & arbeidsconflict
Andre Tolman mediator
  • Eén van eerste mediators in Nederland
  • Financieel, fiscaal & juridisch deskundig
  • Echtscheiding bij ondernemers
  • Ouder-kind deskundige
Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!

Echtscheiding goed geregeld

Ga je scheiden en wil je dit samen in goed overleg met elkaar regelen? Dan sta ik jullie graag bij. Gedurende de vele jaren dat ik actief ben als mediator, heb ik honderden relaties bijgestaan tijdens hun scheiding. In de praktijk heb gemerkt dat ouders het waarderen dat ik niet alleen aandacht heb voor mijn rol als mediator, maar dat ik tevens veel juridische, financiële en fiscale kennis heb. Zo weet je zeker dat je in goede handen bent en overal aan hebt gedacht. Ik begeleid jullie echtscheiding dan ook tot het indienen bij de rechtbank. Tevens bied ik bijvoorbeeld ten aanzien van het echtscheidingsconvenantouderschapsplan of de gemeenschappelijke woning de nodige nazorg.

Kosten mediation

Als je gaat scheiden en je hebt weinig inkomen of vermogen, dan regel ik subsidie voor je. Zo houden jullie de kosten beperkt. Ik heb in de regio meerder kantooradressen of indien jullie dit wensen kom ik naar jullie toe. Ik hanteer een uurtarief zodat jullie precies weten waar je aan toe bent en nooit te veel zal betalen.

Mediator bij arbeidsconflict

Naast het begeleiden van echtscheidingen voor particulieren en ondernemers, ben ik ook actief als mediator bij arbeidsconflicten. Jaarlijks sta ik vele werkgevers en werknemers bij in het oplossen van hun kwestie. Ik word tevens ingeschakeld om te bemiddelen bij erfenissen, familieruzies, strafrechtelijke kwesties en ben ik online-mediator.

Opleider van mediators

Naast mijn mediatorschap ben ik ook opleider/trainer van een mediationopleiding. Namens de Mediatorsfederatie Nederland ben ik bovendien Reviewer en neem ik  assessments af bij nieuwe mediators. Als zij die goed doorstaan, treden ze toe tot het kwaliteitsregister voor mediators.

 

De Mediatorsfederatie Nederland vertegenwoordigt het mediationberoep in de publieke belangenbehartiging. Daarnaast maakt de federatie zich sterk voor de verdere ontwikkeling van het beroep van mediators en bewaakt en bevordert de kwaliteit van de beroepsuitoefening. 

De Raad voor Rechtsbijstand is het overheidsorgaan dat burgers helpt bij het vinden van oplossingen voor (juridische) problemen. Dat doet zij onder meer door mediation te subsidiëren via erkende mediators. 

mediator rechtspraak

De Raad voor de Rechtspraak vormt het bestuur van de meeste rechtsprekende organisaties in Nederland. Een mediator die door de raad wordt erkend mag zich rechtbankmediator noemen. 

nederlandse mediators vereniging logo

Met ruim 2.000 aangesloten mediators maakt de Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv) zich sterk voor de verdere professionalisering van het mediationvak.

Een cliënt uit Assen
We hebben degene die ons naar jou toe hebben verwezen ontzettend bedankt voor de gouden tip :-)
Een cliënt uit Emmen
Ons arbeidsconflict was binnen twee sessies opgelost. André heeft een keurige vaststellingsovereenkomst opgesteld en we zijn netjes uit elkaar gegaan. Dank voor alles.
Een cliënt uit Hoogeveen
Het leek wel of jij ons beter begreep dan wij onszelf. Topmediator!
Een cliënt uit Coevorden
Fantastisch hoe je alles voor ons geregeld hebt. Heel erg bedankt voor de uitgebreide service.
Een cliënt uit Hardenberg
Ons lage inkomen en het feit dat we alleen 's avonds konden was voor jou geen probleem. Respect voor de manier waarop jij je vak uitoefent!
Een cliënt uit Beilen
Jouw ruime ervaring met het vak kwam ons goed van pas. Dank, André!

Altijd een gratis telefonisch kennismakingsgesprek

 

Particulier tarief: afhankelijk van jouw inkomen. Lage inkomens betalen veel minder of zelfs niets. Ik werk ook op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand

 

Zakelijk tarief: € 175,00 (exclusief 21% BTW), maar ook hier geldt: kleine ondernemers betalen minder

André Tolman, MfN-registermediator

Adres

Kanaal west zijde 2

Tiendeveen (Hoogeveen)

Telefoon
MfN mediatorcode

M6690

Inschrijvingscode RvR

R50226

Familieaccreditatie?

Ja

Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!