Gratis online intake 085-8081 499

Anoeska Stokvis|MfN-registermediator

Mediation bij echtscheiding en arbeidsconflict
Anoeska Stokvis profiel
  • Ervaren MfN-registermediator
  • Rechtbankmediator
  • Kindercoach
  • Familiemediator
Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast

Professioneel en persoonlijk

Naast jurist ben ik MfN-registermediator met specialisatie familiemediator, rechtbankmediator en kindercoach bij scheidingen. Zo kan ik iedereen in het gezin op een professionele manier begeleiden. Op mijn kantoor zijn ook een financieel adviseur en een fiscalist aanwezig. Zo hebben we de volledige expertise in huis om jullie optimaal te begeleiden.

Rust en vertrouwen

Er komt veel op jullie af. Ik begeleid jullie stap voor stap door de gehele scheidingsprocedure, waarbij ik het erg belangrijk vind om rust en vertrouwen uit te stralen. Daar zet ik me 100 procent voor in, met als doel dat jullie beiden je snel prettig voelen en alles kunnen delen wat op je hart ligt. Er is alle ruimte voor emoties. In een sfeer van rust kunnen we ook voortvarend te werk gaan, mochten jullie een snelle doorlooptijd willen.

Respectvolle communicatie

Allereerst begeleid ik bij het weer op gang van brengen van de onderlinge communicatie. Ik zet mij vol passie in om aandachtig te luisteren en jullie respectvol met elkaar te laten communiceren. Een goede communicatie is immers de eerste stap om tot goede oplossingen te komen en de scheiding tot een goed einde te brengen.

Belangen van de kinderen

Ik heb speciale aandacht voor de kinderen. Zij kunnen bij mij terecht om hun verhaal te doen, zodat ook zij zich gehoord voelen en hun stem kunnen laten horen. De wensen van de kinderen neem ik uiteraard mee in de gesprekken die ik met jullie voer. Samen maken we afspraken die goed zijn voor alle partijen. We bespreken het ouderschapsplan en ik stel deze zorgvuldig voor jullie op. Ook bereken ik de partner– en kinderalimentatie zodat duidelijk wordt waar jullie financieel aan toe zijn.

Waarom ik mediator ben

Partijen weer respectvol met elkaar laten communiceren: daar ga ik voor! Als persoon met een groot verbindend en empathisch vermogen, vind ik luisteren erg belangrijk. Ik wil ruimte bieden voor emoties en het persoonlijke verhaal van mensen. Tegelijkertijd ben praktisch en pragmatisch ingesteld, waardoor ik partijen goed kan helpen om (snel) tot goede oplossingen te komen.

Ik heb veel ervaring opgedaan met het oplossen van geschillen tijdens mijn loopbaan als (interim)manager, hoofd Juridische Zaken bij het Centrum voor werk en inkomen en voorzitter van de Ontslagadviescommissie. Deze ervaring zet ik graag voor mijn cliënten in.

Een cliënt uit Arnhem
Anoeska heeft onze ingewikkelde scheiding goed en snel geregeld. Door haar duidelijke informatie verstrekking en deskundige begeleiding werd ook de financiële verdeling meteen helder. De scheiding is zeer naar tevredenheid afgerond.
Een cliënt uit Arnhem
Anoeska heeft ons geholpen met een ouderschapsplan. Hoewel er veel boosheid en communicatiestoornissen tussen mij en de andere partij waren, wist Anoeska het doel te bereiken. Ik heb veel gehad aan haar kalmte en duidelijkheid. Ik zou haar bij iedereen aanbevelen.
Een cliënt uit Arnhem
"Mijn ex-man en ik hebben de mediation van Anoeska als zeer prettig ervaren. Waardoor onze moeilijke beslissing iets draaglijker werd, omdat je hier begrepen en gehoord voelt door Anoeska. Anoeska is een echte mensen mens en gaat daar met de gepaste afstand in mee. Ze voelt feilloos aan hoe de rust te bewaren tijdens deze mediation gesprekken. Wij bevelen haar zeker aan."
Een cliënt uit Velp
In een van de heftigste periode van mijn leven, en zeker die van mijn kinderen, heb ik veel steun ontvangen van Anoeska, zowel met het opstellen van een super goed ouderschapsplan en de rest van de afwikkeling van de scheiding. De rust, het vertrouwen en kundigheid die Anoeska met zich mee brengt, maakt zo’n heftig proces een stuk “prettiger”.
Een cliënt uit Duiven
Toen Anoeska de eerste keer bij ons thuis kwam was er meteen een klik en voelde dat goed en vertrouwd. Anoeska is een warme open persoonlijkheid waarbij je je meteen op je gemak voelt. Anoeska luistert, begeleidt en staat bij met raad, zonder daarbij te partij te trekken. Ik raad haar zeker aan.
Een cliënt uit Ede-West
Op de momenten tijdens onze scheiding waarbij er veel emoties waren, wist Anoeska er de juiste draai aan te geven en ons met de neuzen dezelfde kant op te krijgen. Dit door ons vooral te laten inzien dat alles rondom de kinderen goed geregeld moest worden, maar ook dat wij als ex-partners weer verder zouden gaan in twee aparte gelukkige levens. Ik ben zeer tevreden over haar hulp en zou Anoeska dan ook zeker iedereen in dezelfde situatie aanbevelen!
Een cliënt uit Huissen
Anoeska is, tijdens mijn scheiding, zeer belangrijk geweest om alles goed te kunnen regelen. Bij verschillende standpunten heeft ze laten zien dat ze ons beide ondersteunde, waardoor we de voorgestelde middenweg konden bewandelen. Ik ben blij dat Anoeska degene is die ik kan benaderen bij geschillen! Een scheiding is een hel, maar ik heb het niet zo ervaren door de bemiddeling van Anoeska.
Een cliënt uit Hoenderloo
Anoeska had oog voor beide belangen en is erg deskundig. Wat wij hadden bedacht, kon zij vanuit haar expertise goed aanvullen. Zo werden ons convenant en ouderschapsplan nog veel beter. Prima jurist en mediator.
Een cliënt uit Elst
Anoeska is een prettige persoonlijkheid met duidelijk veel ervaring als mediator. Het convenant zat juridisch goed in elkaar en in het ouderschapsplan was alles voor de kinderen uitstekend geregeld. Een baken in een treurige periode. Ik raad haar bij iedereen aan.
Een cliënt uit Velp
Wij waren meteen op ons gemak bij Anoeska en dat was heel prettig. Het was heel fijn dat zij de alimentatie zo snel berekend had, omdat ik dan wist wat ik na de scheiding te besteden had. Anoeska heeft mij ook geholpen met mijn urgentieverklaring zodat ik snel een nieuwe woning had! Ook voor de kinderen was alles keurig geregeld. Anoeska is écht een goede mediator.
Een cliënt uit Elst
Ik was sceptisch over de mogelijkheid van mediation en wilde liever naar een advocaat. Door vrienden werd Stokvis Mediation aangeraden en dat is zeer goed bevallen. Ik vond het fijn dat vooraf alle afspraken goed werden doorgenomen, zodat we wisten waar we aan toe waren. De mediator bracht rust in een onoverzichtelijke situatie en dat heeft enorm geholpen om de echtscheiding op een volwassen manier te regelen. Het meest tevreden ben ik over de regeling voor de kinderen. Dat loopt , omdat we dit als prioriteit hebben gesteld. De mediator was en bleef onafhankelijk. Tijdens het proces vond ik dat soms vervelend en wilde ik mijn gelijk halen. Achteraf denk ik dat dit de goede manier was om onze problemen goed aan te pakken. Top mediator!
Een cliënt uit Renkum
Ik had op Google een vraag uitstaan voor hulp bij echtscheiding met behulp van een mediator. Anoeska Stokvis nam diezelfde dag nog contact met mij op en er was gelijk een klik. Er werden vanuit haar kant gelijk goede vragen gesteld over mijn situatie en deze kon ik over de telefoon duidelijk schetsen. Ik gaf aan dat ik nog zoekende was naar een mediator en daarbij gaf ze me tips waar ik dan op moest letten. Dat voelde heel goed. Niet iemand die voor eigen 'gewin' gaat, maar ook echt wilt helpen! De andere mediators vielen bij haar in het niets!
Een cliënt uit Wageningen
Ze komt bij je thuis, avonden, weekenden, maakt niet uit. Afspraken helder en transparant. Zij is heel betrokken, objectief, leeft oprecht mee. Ze weet waar ze het over heeft. Ondanks de verdrietige omstandigheden, hebben we gehuild en gelachen. Zij is iemand die echt voor je klaarstaat, zelfs nadat de scheiding is afgerond, kun je nog met vragen bij haar terecht. Ik heb hele goede ervaringen met haar en ik raad haar zeker bij anderen aan. Onze scheiding is snel en soepel verlopen en alles staat netjes op papier.
Een cliënt uit Wageningen
Fijne en betrouwbare mediator!
Een cliënt uit Renkum
Ik heb Anoeska ervaren als iemand die naar de wensen luistert van haar cliënten. Ze zegt duidelijk wat alles inhoudt en bij vragen legt ze alles uit. Vond het erg prettig dat ze luisterde naar onze wensen wat wij wilden en hoe duidelijk alles uitgelegd is. Wat ik ook erg fijn vind is dat ze niet achterover leunt, maar alles gelijk oppakt om het zo snel mogelijk geregeld te hebben.
Een cliënt uit Arnhem
Ik ben super blij met de gesprekken met Anoeska. Zij is serieus en direct. Ze begrijpt onze situatie heel erg goed en het was top dat ze alles zo snel had geregeld. Ik had me geen betere mediator kunnen voorstellen. Alsnog super bedankt!

De Mediatorsfederatie Nederland vertegenwoordigt het mediationberoep in de publieke belangenbehartiging. Daarnaast maakt de federatie zich sterk voor de verdere ontwikkeling van het beroep van mediators en bewaakt en bevordert de kwaliteit van de beroepsuitoefening. 

nederlandse mediators vereniging logo

Met ruim 2.000 aangesloten mediators maakt de Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv) zich sterk voor de verdere professionalisering van het mediationvak.

De Raad voor Rechtsbijstand is het overheidsorgaan dat burgers helpt bij het vinden van oplossingen voor (juridische) problemen. Dat doet zij onder meer door mediation te subsidiëren via erkende mediators. 

Kennismakingsgesprek

Eerste half uur altijd gratis.

Particulier tarief

160,00 (exclusief 21% BTW) per uur per partij. 

Toevoegingen via Raad voor Rechtsbijstand

Voor cliënten met een laag inkomen regel ik een subsidie (toevoeging) via RvR zodat die slechts een kleine eigen bijdrage betalen. Ook mogelijkheden op vergoeding via CJG (Centrum Jeugd en Gezin).

Vaste prijs 

Pakketprijs is altijd bespreekbaar en afhankelijk van jouw specifieke situatie.

Zakelijke tarief     

185,00 (exclusief 21% BTW) per uur per partij. Voor ZZP-ers reken ik een aangepast tarief.

Mijn contactgegevens

Telefoon
Gesprekslocatie

Zijpendaalseweg 47, 6814 CC Arnhem

Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!