Gratis online intake 085 – 401 24 53

Audrey Roelands|MfN-registermediator

Mediation bij echtscheiding en conflict
Audrey Roelands mediator
  • Ruime ervaring 200+ mediations
  • 98 % Slagingspercentage
  • Snel, objectief en warm
  • Alimentatie en ouderschapsplan
Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!

Fulltime registermediator

Als fulltime registermediator (Mediatorsfederatie Nederland) is Audrey Roelands sinds 2014 werkzaam in de regio Midden Brabant met als specialisatie familiemediation. Inmiddels heeft Audrey meer dan 200 mediations verzorgd met name op het gebied van echtscheiding.

Alles wordt voor je geregeld

Bij een echtscheiding komt er veel op je af. Er moeten afspraken worden gemaakt over alimentatie, de kinderen en jullie gezamenlijk vermogen. Na de mediation weet je hoe je samen verder gaat als ouders. Audrey Roelands biedt structuur en brengt vastgelopen communicatie weer op gang. Zo zorgt ze ervoor dat iedereen aan tafel aan bod komt. Zo kom je samen tot de best werkende oplossing.

Financiën bij complexe scheiding

In sommige gevallen schakelt Audrey een financieel specialist in, bijvoorbeeld bij het maken van een complexe vermogensopstelling of alimentatieberekening. Dit geldt met name wanneer fiscale consequenties van gemaakte afspraken verstrekkend zijn. Zo worden problemen in de toekomst  voorkomen.

Echtscheidingsbeschikking wordt ook geregeld

Uiteraard verzorgen we de uiteindelijke indiening van het echtscheidingsverzoek. De aan het kantoor van Audrey verbonden advocaat checkt het convenant en zal het verzoekschrift indienen bij de Rechtbank.

Bel gerust voor een gratis kennismakingsgesprek

Ga je scheiden? Neem dan contact op met Audrey voor een gratis kennismaking. Overigens is ze tevens werkzaam als relatiecoach.

 

Een cliënt uit Gilze
Ik heb jou hulp als zeer adequaat, warmhartig en professioneel ervaren.
Een cliënt uit Tilburg
Ik ben erg tevreden over het verloop en de hulp. Ook de tijdsindeling was goed.
Een cliënt uit Breda
Ik zal Audrey zeker aanbevelen bij een ander iemand die naar een mediator op zoek is. We werden elke keer goed ontvangen en goed gehoord. Tevens werd alles op alle vlakken duidelijk en in eenvoudig taalgebruik uitgelegd, wat ons zeer goed beviel.
Een cliënt uit Goirle
Het was geen ingewikkeld traject omdat we geen mediation nodig hadden om een geschil op te lossen. Wij waren enkel op zoek naar professionele begeleiding om alles goed te regelen en die hebben we gekregen.
Een cliënt uit Baarle-Nassau
Blij met de rust en onpartijdigheid.

De Mediatorsfederatie Nederland vertegenwoordigt het mediationberoep in de publieke belangenbehartiging. Daarnaast maakt de federatie zich sterk voor de verdere ontwikkeling van het beroep van mediators en bewaakt en bevordert de kwaliteit van de beroepsuitoefening. 

nederlandse mediators vereniging logo

Met ruim 2.000 aangesloten mediators maakt de Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv) zich sterk voor de verdere professionalisering van het mediationvak.

mediator rechtspraak

De Raad voor de Rechtspraak vormt het bestuur van de meeste rechtsprekende organisaties in Nederland. Een mediator die door de raad wordt erkend mag zich rechtbankmediator noemen. 

De Raad voor Rechtsbijstand is het overheidsorgaan dat burgers helpt bij het vinden van oplossingen voor (juridische) problemen. Dat doet zij onder meer door mediation te subsidiëren via erkende mediators. 

Mijn uurtarief  bedraagt € 151,25 (inclusief BTW)

 

Ik werk tevens op basis van gesubsidieerde mediation (toevoeging), waarbij partijen hooguit een eigen bijdrage hoeven te betalen van € 53 of € 105 (afhankelijk van hun inkomen). Hoe dat allemaal in zijn werk gaat zal ik in een kennismakingsgesprek uitleggen.

 

Je kunt zelf alvast berekenen of je recht hebt op een toevoeging

Mijn contactgegevens

Adres

Lange Wagenstraat 55 i
5126 BB Gilze

Telefoon
MfN mediatorcode

M11747

Inschrijvingscode RvR

R10600

Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!