Gratis online intake 085-8081 499

Chiel van Praag|MfN-registermediator

Mediation bij echtscheiding & conflict
Chiel van Praag profiel
  • Hoog serviceniveau
  • Ook in weekend en avond
  • Deskundig en ervaren
  • We doen wat we beloven
Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!

Mediation Hilversum: ruime ervaring met scheiding en conflict

Door de jaren heen heeft Chiel veel ervaring opgedaan in zakelijke mediations, maar ook in arbeid- en familiemediations. Partijen staan altijd centraal. Service staat hoog in het vaandel om te zorgen dat partijen zich kunnen concentreren op het conflict en het vinden van de oplossing. Wij werken niet met kantoortijden en passen ons moeiteloos aan jouw wensen.

Echtscheiding

Partijen kunnen bij ons terecht voor familiezaken waaronder (echt)scheidingen. Voor dit soort zaken doen wij de alimentatieberekening, stellen wij samen met partijen het ouderschapsplan op en helpen bij de boedelscheiding.

Kortom bij alles waar emoties bij te pas komen kunnen wij, een positieve-, de-escalerende- en kanaliserende rol spelen. Indien van toepassing zorgen wij voor een deskundig opgesteld echtscheidingsconvenant en het indienen van het scheidingsverzoek aan de rechter.

Zakelijke conflicten

Door onze ruime ervaring in het bedrijfsleven kunnen wij partijen helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor een geschil. Dat geldt voor conflicten tussen bedrijven onderling, maar dat geldt zeker ook voor arbeidsprocessen dan wel arbeidsconflicten

Reputatie

Over het algemeen wordt Chiel, als mediator, gewaardeerd voor zijn relaxte, servicegerichte manier van werken en niet te vergeten zijn professionele aanpak van ieder conflict.

 

Een cliënt uit Hilversum
Chiel, dank voor je uitgebreide begeleiding tijdens onze moeizame echtscheiding. Ik weet niet of het zonder jouw hulp was gelukt.
Een cliënt uit Hilversum
Ik heb bewondering voor de wijze waarop jij het gesprek tussen mijn ex-vrouw en mij hebt geleid. We waren niet de makkelijkste en toch bleef jij altijd kalm en respectvol.
Een cliënt uit Loosdrecht
Duidelijk te merken dat je al veel ervaring hebt. Zowel mijn baas als ik zijn tevreden met de exit zoals die onder jouw leiding tot stand is gekomen. Dank!
Een cliënt uit Hilversum
In het begin was ik erg sceptisch over mediation. Het hielp dan ook heel erg dat jij zo'n rustig en toegankelijk persoon bent.
mediator rechtspraak

De Raad voor de Rechtspraak vormt het bestuur van de meeste rechtsprekende organisaties in Nederland. Een mediator die door de raad wordt erkend mag zich rechtbankmediator noemen. 

De Raad voor Rechtsbijstand is het overheidsorgaan dat burgers helpt bij het vinden van oplossingen voor (juridische) problemen. Dat doet zij onder meer door mediation te subsidiëren via erkende mediators. 

De Mediatorsfederatie Nederland vertegenwoordigt het mediationberoep in de publieke belangenbehartiging. Daarnaast maakt de federatie zich sterk voor de verdere ontwikkeling van het beroep van mediators en bewaakt en bevordert de kwaliteit van de beroepsuitoefening. 

nederlandse mediators vereniging logo

Met ruim 2.000 aangesloten mediators maakt de Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv) zich sterk voor de verdere professionalisering van het mediationvak.

Tarief

Particulieren betalen € 160,00 inclusief BTW per uur. Dit bedrag wordt tussen partijen verdeeld tenzij anders overeengekomen.

 

De Raad voor Rechtsbijstand bepaalt bij een toegekende toevoeging de eenmalige eigen bijdrage. Dat is het enige dat in rekening wordt gebracht aan de partij.

 

Zakelijke cliënten betalen € 185,00 exclusief BTW per uur. Dit bedrag wordt tussen partijen verdeeld tenzij anders overeengekomen. 

 

Mijn contactgegevens

MfN-registermediator

Chiel van Praag

Telefoon
MfN mediatorcode

M9907

Inschrijvingscode RvR

R40961

Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!