Gratis online intake 085 – 401 24 53

Corien de Vroedt|MfN-registermediator

Mediation bij echtscheiding & arbeidsconflict
Corien de Vroedt mediator
  • Betrokken en zorgvuldige mediator
  • Toekomst- en oplossingsgericht
  • Gecertificeerd kindercoach
  • 10+ jaar ervaring
Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!

Waarom ben ik mediator geworden?

In 2007 ben ik in Leiden en Leiderdorp actief als mediator. Ik ben altijd al enorm geïnteresseerd geweest in mensen en communicatie, belangrijke aspecten die het vak zo mooi maken. Ik geloof in de enorme kracht van het gesprek om uiteindelijk met elkaar tot een goede oplossing te komen. Ik heb me gespecialiseerd in echtscheidingsmediation en begeleid in mijn praktijk tevens kinderen die met echtscheidingsproblematiek te maken hebben.

Mijn werkwijze

Om te kijken hoe uw situatie eruit ziet en welke hulp u nodig heeft, kunt u gebruik maken van het gratis en vrijblijvende intakegesprek. Besluit u door te gaan, dan begeleid ik u in een aantal gesprekken door het hele echtscheidingsproces. Waar nodig help ik bij het weer op gang brengen van vastgelopen communicatie en het scheiden van de emotionele en zakelijke aspecten van het proces. De gemaakte afspraken worden in een echtscheidingsconvenant en eventueel ouderschapsplan vastgelegd. De advocaat met wie ik samenwerk dient dit in bij de rechtbank, hier hoeft u verder niets voor te doen.

En de kinderen?

Wanneer er bij de echtscheiding kinderen betrokken zijn, is de communicatie tussen u als ouders ook na de scheiding nog van enorm belang. Een slechtlopende zorgregeling is meestal het gevolg van een verstoord contact tussen de ouders. Het opstellen van een goed ouderschapsplan neemt dan ook een belangrijke plaats in tijdens de gesprekken die we voeren. Ik help u bij het maken van alle afspraken die uiteindelijk in het ouderschapsplan opgenomen worden. Daarnaast voer ik desgewenst kindgesprekken. Ook voor het maken van een alimentatieberekening kunt u bij mij terecht.

Andere werkzaamheden

Voor de rechtbank in Den Haag doe ik echtscheidingsmediations na verwijzing door de rechter.
Tevens vertegenwoordig ik als bijzonder curator in rechtszaken kinderen die een (wezenlijk) conflict hebben met zijn of haar ouders of voogd. Daarnaast ben ik rechtbankmediator in strafzaken.

 

Een cliënt uit Leiden
We voelden ons tijdens het intakegesprek eigenlijk gelijk op ons gemak.
Een cliënt uit Leiderdorp
Heel fijn dat je ook een gesprek met de kinderen hebt gevoerd! Ze vonden het heel prettig even hun hart te kunnen luchten bij iemand die neutraal is.
Een cliënt uit Voorschoten
Prettig dat je ons geholpen hebt orde in de chaos te scheppen.
Een cliënt uit Den Haag
Bedankt voor je humor, hadden we wel nodig!
Een cliënt uit Delft
Je motiveerde ons elke keer weer niet op te geven en met elkaar in gesprek te blijven.

De Mediatorsfederatie Nederland vertegenwoordigt het mediationberoep in de publieke belangenbehartiging. Daarnaast maakt de federatie zich sterk voor de verdere ontwikkeling van het beroep van mediators en bewaakt en bevordert de kwaliteit van de beroepsuitoefening. 

mediator rechtspraak

De Raad voor de Rechtspraak vormt het bestuur van de meeste rechtsprekende organisaties in Nederland. Een mediator die door de raad wordt erkend mag zich rechtbankmediator noemen. 

De Raad voor Rechtsbijstand is het overheidsorgaan dat burgers helpt bij het vinden van oplossingen voor (juridische) problemen. Dat doet zij onder meer door mediation te subsidiëren via erkende mediators. 

nederlandse mediators vereniging logo

Met ruim 2.000 aangesloten mediators maakt de Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv) zich sterk voor de verdere professionalisering van het mediationvak.

Mediators die de opleiding tot KIES Kindercoach hebben gevolgd, beschikken over de vaardigheden en ervaring om de positie van kinderen tijdens een echtscheiding de aandacht te geven die het verdient. 

Altijd een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Particulier tarief: € 150,00 (exclusief 21% BTW)

 

Ik werk ook op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand

 

Corien de Vroedt, MfN-registermediator

Telefoon
MfN mediatorcode

M8095

Inschrijvingscode RvR

R30624

Adres

M. van Oostenrijklaan 11
2353 EN Leiderdorp

Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!