Gratis online intake 085-8081 499

Diny Veldhuisen|MfN-registermediator

Mediation bij echtscheiding & arbeidsconflict
Diny Veldhuisen profiel
  • Mens- en oplossingsgericht
  • Empathisch en aandachtig
  • Veel (levens-)ervaring
  • Op zoek naar het beste voor ieder
Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!

Mediator sinds 1998

Ik ben mediator sinds 1998 met ruime ervaring in arbeids- en familiemediation. Bij scheiding zorg ik van begin tot eind voor de complete afhandeling. Mensen hoeven niet zelf een advocaat te zoeken of naar de rechtbank. 

Mediator bij arbeidsconflict

Ruzie met je collega of met je leidinggevende hoeft niet altijd te leiden tot vertrek van een van beiden. Ik help te onderzoeken wat maakt dat jij en de ander niet (meer) door één deur kunnen. Wat is nodig om wel samen verder te kunnen? Ik zet verschillende technieken in om inzicht en begrip te creëren. Lukt het toch niet? Dan ondersteun ik bij het maken van goede afspraken over vertrek.

Bij echtscheiding speciale aandacht voor kinderen

Zijn er kinderen in het geding? Dan kijk ik bij de afspraken over hun schouder mee. Zij zijn immers ook partij bij de scheiding, maar meestal niet aanwezig bij de bijeenkomsten. Tijdens mijn dagelijkse werkzaamheden als mediator kom ik geregeld mensen tegen die voor de tweede keer gaan scheiden. Bijna altijd zijn er dan kinderen in het geding uit een vorige relatie waarmee het niet botert met de nieuwe liefde. Daarom heb ik mij ook bekwaamd in het begeleiden van samengestelde gezinnen. Het samen leggen van een goed fundament voorkomt een nieuwe scheiding!

Conflicten in teams of families

Een extra uitdaging is het werken met teams of families waar een conflict speelt. De ervaring die ik daarmee heb opgedaan, heeft mij geleerd dat de oplossingen hiervoor niet altijd direct voor de hand liggen. Ligt de aanleiding in een (ver) verleden? Zijn er steeds weer nieuwe conflicten? Het geeft veel voldoening om samen te zoeken naar de oorzaak en de meest passende oplossing.

De Mediatorsfederatie Nederland vertegenwoordigt het mediationberoep in de publieke belangenbehartiging. Daarnaast maakt de federatie zich sterk voor de verdere ontwikkeling van het beroep van mediators en bewaakt en bevordert de kwaliteit van de beroepsuitoefening. 

mediator rechtspraak

De Raad voor de Rechtspraak vormt het bestuur van de meeste rechtsprekende organisaties in Nederland. Een mediator die door de raad wordt erkend mag zich rechtbankmediator noemen. 

De Raad voor Rechtsbijstand is het overheidsorgaan dat burgers helpt bij het vinden van oplossingen voor (juridische) problemen. Dat doet zij onder meer door mediation te subsidiëren via erkende mediators. 

nederlandse mediators vereniging logo

Met ruim 2.000 aangesloten mediators maakt de Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv) zich sterk voor de verdere professionalisering van het mediationvak.

Mediators die de opleiding tot KIES Kindercoach hebben gevolgd, beschikken over de vaardigheden en ervaring om de positie van kinderen tijdens een echtscheiding de aandacht te geven die het verdient. 

Een cliënt uit Lochem
Dank voor al jouw goede hulp en prettige wijze van ons door een lastige periode heen loodsen.
Een cliënt uit Zutphen
Aardige en onpartijdige vrouw met grote vakkennis die zeker de tijd neemt om alles zorgvuldig uit te leggen.
Een cliënt uit Ruurlo
Ik wil je nogmaals bedanken voor je (professionele) inzet om tot een goede oplossing te komen voor beide partijen.
Een cliënt uit Doetinchem
Nogmaals erg bedankt voor uw hulp bij de mediation, ik vond u een zeer prettige en goede mediator

Kennismakingsgesprek

Eerste half uur altijd gratis.

Particulier tarief

160,00 (exclusief 21% BTW) per uur. 

Vaste prijs 

Pakketprijs is afhankelijk van jouw specifieke situatie.

Mijn contactgegevens

Telefoon
MfN mediatorcode

M0620

Inschrijvingscode RvR

R20369

Familieaantekening?

Ja

Groenlo

Buitenschans 45

7141 EK Groenlo

Haaksbergen

Goorsestraat 39

7482 CB Haaksbergen

Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!