Gratis online intake 085-8081 499

Els Maane|MfN-registermediator

Mediation bij echtscheiding & arbeidsconflict
Els Maane profiel
  • Bij echtscheiding staan kinderen centraal
  • Oprecht betrokken
  • Oplossingsgericht
  • Achtergrond in financiële dienstverlening
Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!

Echtscheiding

Bij een echtscheiding zorg ik ervoor dat je zoveel mogelijk wordt ontzorgd. Door ‘grote’ zaken behapbaarder te maken en te versimpelen, zien mensen door de bomen het bos weer. Ik neem je stap voor stap mee door het scheidingsproces, waarbij de kinderen centraal staan, waardoor je beslissingen kunt nemen en vooruit kunt kijken. Ik geloof dat inzicht en interactie leidt tot een opgeruimd gevoel en dat gun ik iedereen. 

Juridische afhandeling

Niet alleen leid ik de gesprekken op deskundige wijze, ik stel tevens het echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan op. Daarnaast maak ik de alimentatieberekening(en) en verzorg ik de financiële en juridische afwikkeling van de (echt)scheiding.  Kortom: ik verzorg jouw echtscheiding van A t/m Z.

Arbeidsconflict

Net als bij echtscheidingen, verzorg ik trajecten die met arbeidsconflicten samenhangen ook van begin tot eind. Dus als er bijvoorbeeld sprake is van een exit-mediation, dan stel ik tevens de vaststellingsovereenkomst op. Uiteraard bereken ik tevens de transitievergoeding als daarvan sprake mocht zijn. 

Analytisch en geduldig

Ik ben analytisch en heb een oplossingsgerichte instelling. Ik neem de tijd voor de mensen en heb oprecht interesse in de mens en haar hulpvraag. Deelnemers aan mijn mediations zeggen over mij: dat ik mijn jarenlange financiële ervaring intuïtief combineer met mijn mediation vaardigheden.

Achtergrond

Ik werk sinds 1992 in de financiële dienstverlening en heb o.a. ondernemingsraden bijgestaan met de instemmingsvragenstukken v.w.b. wijzigingen in de pensioenregelingen al of niet veroorzaakt door gewijzigde wet- en regelgeving. Ik heb hierin een bemiddelende rol gehad tussen werkgever en werknemer (ondernemingsraad). In 2010 ben ik mediator geworden en heb sindsdien honderden zaken begeleid. 

Indien gewenst, geef ik hypotheekadvies, hiervoor ben ik in bezit van de noodzakelijke wft diploma’s (hypotheek- en inkomensadviseur). Met het wft diploma inkomensadviseur houd ik mijn kennis actueel op het gebied van o.m. wet- en regelgeving op het gebied van ziekteverzuim, inkomensvoorzieningen, transitievergoeding en STECR richtlijnen.

 

Een cliënt uit Almelo
Els was voor mij een prettige gesprekspartner die de kunst verstond op een neutrale manier en respectvol te communiceren naar mijn ex-man en mij. Ik vond dat knap gedaan. Zij is zeer laagdrempelig en ter zake kundig. Els is een vriendelijke persoonlijkheid waarbij ruimte bestond om alles te vragen wat in me opkwam. Haar bemiddeling was een uitkomst in een heftige periode. Mede dankzij haar inzet is de scheiding erg snel en geruisloos verlopen.
Een cliënt uit Hengelo
Els heeft mij door alles heen geholpen. Geweldige vrouw!
Een cliënt uit Olst
Ik ben echt zeer tevreden over de hele proces welke ik met Els Maane heb doorlopen. Els werkt veel dingen uit, is duidelijk en zeer goed bereikbaar en doet ook net dat ene kleine stukje meer nog wat voor een super dienstverlening heeft gezorgd.
Een cliënt uit Raalte
Ik kan de activiteiten van een scheidingsbemiddelaar en in dit geval van Els Maane in het bijzonder bij iedereen aanbevelen. Els bedankt voor alles en je wijze van werken!

De Mediatorsfederatie Nederland vertegenwoordigt het mediationberoep in de publieke belangenbehartiging. Daarnaast maakt de federatie zich sterk voor de verdere ontwikkeling van het beroep van mediators en bewaakt en bevordert de kwaliteit van de beroepsuitoefening. 

De Raad voor Rechtsbijstand is het overheidsorgaan dat burgers helpt bij het vinden van oplossingen voor (juridische) problemen. Dat doet zij onder meer door mediation te subsidiëren via erkende mediators. 

mediator rechtspraak

De Raad voor de Rechtspraak vormt het bestuur van de meeste rechtsprekende organisaties in Nederland. Een mediator die door de raad wordt erkend mag zich rechtbankmediator noemen. 

Tarief particulieren

Iedere scheiding is maatwerk en vraagt een maatwerktarief. Mijn all-in tarieven worden vastgesteld tijdens het gratis en vrijblijvende informatiegesprek. Zo weet je dat je nooit teveel betaald.

Als RvR mediator werk ik ook met toevoegingen (gesubsidieerde rechtsbijstand) voor deelnemers met een laag inkomen en weinig vermogen. 

Tarief bedrijven en instanties

 € 160,- / uur excl. BTW

 

 

 

Els Maane, MfN-registermediator

Telefoon
Adres

Schippersweg 10

7448 RT Haarle (Gem. Hellendoorn)

MfN mediatorcode

M13066

Inschrijvingscode RvR

R20599

Familieaccreditatie?

Ja

Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!