Gratis online intake 085 – 401 24 53

Gabriëlle Gijsberts|MfN-registermediator

Mediation bij echtscheiding en arbeidsconflict
Gabrielle Gijsberts mediator
  • Resultaatgericht én betrokken
  • Uitstekende juridische kennis
  • Mens en maatwerk staan centraal
  • Flexibel in plaats en tijd
Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!

Of je nu een (dreigend) arbeidsgeschil, een zakelijk geschil of ruzie hebt omdat je gaat scheiden, je wilt allemaal snel een goede oplossing zodat u weer verder kunt. Al dan niet samen. Met mediation heb je grip op je eigen oplossing.

Begeleiding van intake tot sluiten van overeenkomst

Als fulltime MfN-registermediator ben ik gespecialiseerd in arbeidszaken en scheidingen. Ik begeleid als professionele én betrokken mediator het hele ‘proces’; van de intake tot het sluiten van de vaststellingsovereenkomst. Bij mij ga je met elkaar weer in gesprek, krijg je ruimte om je verhaal te doen en krijgen emoties een plek, zonder dat de zakelijke aspecten uit het oog worden verloren.

 

Verder zorg ik ervoor dat jullie beiden de juiste informatie krijgen. Zo kun je samen tot beslissingen komen en de beste afspraken maken.

Gespecialiseerd arbeidsmediator

In geval van een arbeidsconflict word ik zowel door werkgever als werknemer ingeschakeld. Denk dan aan (vermeend) disfunctioneren, stagnerende re-integratie, ruzie tussen collega’s onderling, of teamconflicten. Blijkt dat verdere samenwerking niet mogelijk is, dan begeleid ik de exit-mediation. Als gespecialiseerd arbeidsrechtjurist ben ik goed op de hoogte van wet- en regelgeving zoals de WWZ, Stecr-richtlijnen en Wet Verbetering Poortwachter. De vaststellingsovereenkomst kan ik uiteraard ook voor je verzorgen.

Geaccrediteerd familiemediator

Bij scheidingen van gehuwden, geregistreerd partners en samenwoners kan altijd eerst een gratis kennismakingsgesprek plaatsvinden. Ik bespreek dan met jullie wat ik voor je kan doen en hoe ik werk. Ik kom daarvoor graag bij je thuis, de meesten vinden dat prettig.

 

Als gespecialiseerd scheidingsmediator zorg ik dat u praktische en juridisch juiste afspraken maakt over: de zorg en opvoeding van de kinderen, de omgangsregeling of het co-ouderschap, de verdeling van het gezamenlijk (huwelijks)vermogen en het pensioen, de woning en de kinder– en partneralimentatie.

Daarbij komen uiteraard de juridische, financiële en fiscale zaken aan de orde. Ik maak de alimentatieberekeningen en leg de door u beiden gemaakte afspraken schriftelijk vast in het convenant en het ouderschapsplan. Om de scheiding volledig en goed af te wikkelen werk ik samen met een advocaat en financieel en/of fiscaal adviseur.

 

En, als ouders van een of meer (minderjarige) kinderen wil je natuurlijk dat de belangen van je kind(eren) centraal staan. Met kinderen moeten de scheiding, de veranderingen en het ouderschapsplan besproken worden. Daarom werk ik tevens samen met Kindbehartigers (kinderpsycholoog of coach). Voor de meeste kinderen en hun ouders blijkt de inschakeling van een Kindbehartiger een meerwaarde te hebben.

Ruime ervaring in conflictbemiddeling

Ik heb meer dan 20 jaar als advocaat achter de rug en ik heb dan ook ruime en ervaring op het gebied van bemiddeling. Hierdoor heb ik ook de juridische kennis in huis om jullie beiden naar behoren te informeren en ervoor te zorgen dat de afspraken juridisch deugen. Vanwege mijn achtergrond kan ik goed begrijpen welke belangen er kunnen spelen en welke invloed een (langlopend) conflict heeft. Het is mijn ervaring dat een gezamenlijke oplossing beter werkt en alle betrokkenen daadwerkelijk meer tevreden zijn met het resultaat. De toga doe ik dan ook niet meer aan, ik werk als fulltime mediator.

 

Als registermediator vind ik het van groot belang dat je kwaliteit krijgt. Dat betekent dat ik mijn vakbekwaamheid en kennis onderhoud door o.a. scholing en collegiale intervisies en supervisies. Verder ben ik lid van de NMv, MfN, Groep Arbeidsmediators MfN, en van de VMRU.

Een cliënt uit Amersfoort
Met onze medewerker zijn we door de mediation snel en prettig tot een oplossing gekomen, terwijl we daarvoor al een tijd niet meer met elkaar konden overleggen.
Een cliënt uit Soest
Het is ons gelukt om alles wat bij een scheiding komt kijken samen te regelen. Dank!
Een cliënt uit Mijdrecht
Ik durfde door de vertrouwelijkheid tijdens de mediation te zeggen dat ik afscheid wilde nemen van mijn werkgever. De exit-mediation daarna was in goede handen van Gabriëlle en de vaststellingsovereenkomst is gesloten zonder veel juridisch gedoe.
Een cliënt uit Ankeveen
Door de mediation kunnen wij als ouders verder, we hebben een ouderschapsplan gemaakt dat in de praktijk werkt. Heel belangrijk, vooral voor onze kinderen.
Een cliënt uit Abcoude
Deskundig, en mooi hoe de balans tussen het zakelijke en emotionele tijdens de mediation werd bewaakt.
Een cliënt uit Breukelen
Dank voor je ondersteuning. Prettig dat het zo dicht bij huis kon!

De Mediatorsfederatie Nederland vertegenwoordigt het mediationberoep in de publieke belangenbehartiging. Daarnaast maakt de federatie zich sterk voor de verdere ontwikkeling van het beroep van mediators en bewaakt en bevordert de kwaliteit van de beroepsuitoefening. 

nederlandse mediators vereniging logo

Met ruim 2.000 aangesloten mediators maakt de Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv) zich sterk voor de verdere professionalisering van het mediationvak.

mediator rechtspraak

De Raad voor de Rechtspraak vormt het bestuur van de meeste rechtsprekende organisaties in Nederland. Een mediator die door de raad wordt erkend mag zich rechtbankmediator noemen. 

De Raad voor Rechtsbijstand is het overheidsorgaan dat burgers helpt bij het vinden van oplossingen voor (juridische) problemen. Dat doet zij onder meer door mediation te subsidiëren via erkende mediators. 

Bij familiemediation altijd een gratis kennismakingsgesprek 

 

Particulier tarief: € 160,- ex Btw

 

Ik werk tevens op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand (toevoeging)

 

Zakelijk tarief: € 170,- ex Btw

 

Vaste prijs: in overleg mogelijk

 

 

Mijn contactgegevens

Kantoornaam

Mediation Brooklyn Bridge

Adres

Straatweg 103

3621 BW Breukelen

Telefoon
Eigen website
MfN-mediatorcode

M14007

Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!