Gratis online intake 085-8081 499

Gonny van Tussenbroek|MfN-registermediator

Mediation bij echtscheiding en arbeidsconflict
  • Allround gespecialiseerd
  • Koophuis en hypotheek
  • Ondernemers
  • Kinderen en het ouderschapsplan
Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!

Als MfN-mediator met specialisatie ‘Familie- en Arbeidsmediation’ help ik jullie graag om samen tot duurzame oplossingen te komen. Naast mediator ben ik vertrouwenspersoon bij verschillende bedrijven. Als lid van de Raad voor Rechtsbijstand kan ik werken met toevoeging (subsidie).
Leren over en werken met mensen heeft me altijd getrokken. Tijdens mijn hbo-opleiding sociale psychologie heb ik veel geleerd over spanning en stress en wat er op zulke momenten in het lichaam gebeurt. Daarnaast heb ik, voordat ik mediator werd, zes jaar een eigen Klantencontact Center gehad. In die tijd heb ik ervaren op welke manier emoties een goede samenwerking tussen mensen in de weg kunnen zitten.
Stap voor stap help ik jullie op alle vlakken door het scheidingsproces heen. Ik hoor graag wat jullie eerst willen bespreken en wat daarna komt. Samen zorgen we ervoor dat niets vergeten wordt en dat alle belangen worden geborgd.

 

Positief

Ik heb een positieve kijk op het leven zonder de werkelijkheid uit het oog te verliezen. Als kind van gescheiden ouder en omdat ik zelf ook een scheiding heb doorgemaakt, kan ik me goed inleven. Ook weet ik dat ‘positief denken’ niet altijd makkelijk is in tijden van rouw en verdriet. Toch is dat mijn drive: denken in mogelijkheden, verschillende mogelijkheden naast elkaar leggen, helpen bij het maken van afspraken waar alle partijen verder mee kunnen.
Geboren en getogen in Rotterdam is het ‘niet lullen maar poetsen’ principe mij niet vreemd. Nu al lange tijd wonend in Brabant heb ik me meer de ‘gemoedelijkheid’ eigen gemaakt. Met deze beide kenmerken wil ik jullie op een zo positieve manier bijstaan.

 

Duidelijkheid en overzicht

Er komt veel op jullie af, bijvoorbeeld beslissingen over de omgang met de kinderen, de woonsituatie, de verdeling van de inboedel, hypotheek en het pensioen. Nu is alles misschien nog onoverzichtelijk en jullie kunnen je afvragen: ‘Wat komt er allemaal bij kijken, wat is belangrijk voor ons’? Ik breng structuur aan in de gesprekken, samen werken we alles punt voor punt zorgvuldig af. Ik merk dat mensen dat fijn vinden omdat het rust en ruimte geeft om te denken in oplossingen.
Naast kennis van de mens heb ik veel expertise op financieel en fiscaal gebied, zoals verzekeringen, pensioenen, hypotheken en belastingen. Samen nemen we de mogelijkheden door, waarbij ik zorg voor duidelijkheid en overzicht. En als ik iets niet weet, kan ik terugvallen op een breed netwerk om me heen.

 

Aanpak

Allereerst hebben mensen vaak behoefte aan een gesprek over hun emoties, wat hen bezighoudt. Stap voor stap bespreken we alle belangrijke onderdelen, zoals de zorg voor de kinderen, alimentatie, de woonsituatie, pensioen, bedrijf/onderneming.
Ik bied begeleiding van A tot Z en heb aandacht voor zowel de ouders als de kinderen. Als KIES (Kinderen In Een Scheiding) kindercoach kan ik een kindgesprek houden en ben ik steeds alert op de wensen en belangen van de kinderen. Wat is belangrijk voor hen? Hoe zien zij de toekomst voor zich? De input van de kinderen nemen we zorgvuldig mee in het ouderschapsplan. Ook bespreken we hoe jullie de opvoeding van de kinderen en de zorg voor de kinderen in de nieuwe situatie zien. Wat zijn jullie wensen? Wat is nodig voor een blijvend goede samenwerking en verstandhouding tussen jullie als ouders?
Alle afspraken neem ik zorgvuldig op in het ouderschapsplan en scheidingsconvenant.

 

Waarom ik mediator ben

In mijn vorige werkomgeving kwamen regelmatig conflictsituaties voor. Ik merkte dat het mij goed af ging om samen met hen de problemen aan te pakken en te zorgen voor duurzame oplossingen. Ik vind het mooi om met mensen om te gaan en om me in hen te verdiepen.
Ik help mensen graag om uit hun vaak starre posities te komen en weer naar de toekomst te kijken. Het gaat immers niet om gelijk hebben of krijgen. Het gaat erom dat je zonder elkaar weer gelukkig kan worden en met een nieuw eigen leven kan gaan beginnen.

De Mediatorsfederatie Nederland vertegenwoordigt het mediationberoep in de publieke belangenbehartiging. Daarnaast maakt de federatie zich sterk voor de verdere ontwikkeling van het beroep van mediators en bewaakt en bevordert de kwaliteit van de beroepsuitoefening. 

nederlandse mediators vereniging logo

Met ruim 2.000 aangesloten mediators maakt de Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv) zich sterk voor de verdere professionalisering van het mediationvak.

Mediators die de opleiding tot KIES Kindercoach hebben gevolgd, beschikken over de vaardigheden en ervaring om de positie van kinderen tijdens een echtscheiding de aandacht te geven die het verdient. 

De Raad voor Rechtsbijstand is het overheidsorgaan dat burgers helpt bij het vinden van oplossingen voor (juridische) problemen. Dat doet zij onder meer door mediation te subsidiëren via erkende mediators. 

Kennismakingsgesprek

Eerste half uur altijd gratis.

Particulier tarief

160,00 (exclusief 21% BTW) per uur. 

Vaste prijs 

Pakketprijs is afhankelijk van jouw specifieke situatie.

Mijn contactgegevens

Telefoon
Gesprekslocaties

Bij u thuis

Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!
Een cliënt uit Eindhoven
Mijn leven is na de scheiding heel erg veranderd. Met mijn ex is, mede door de gezamenlijke gesprekken met Gonny, een goede onderlinge relatie ontstaan. We komen tegelijkertijd op bezoek bij onze kinderen, met onze nieuwe partners. Gek dat ik deze stap niet ooit zelf heb kunnen nemen, ik geniet nu veel meer, onderneem veel meer en heb veel nieuwe vrienden en vriendinnen die het leven een stuk aangenamer maken. zo zie je maar!
Een cliënt uit Helmond
Prima dame met verstand van zaken en mensen. Zij heeft ons prima en vlot geholpen. Zeer goed over te spreken.
Een cliënt uit Veldhoven
Wat aanvankelijk een woud was waar geen doorkomen aan leek werd door jou alles stapsgewijs verhelderd en op een rij gezet. Ik vond het prettig dat je onpartijdig was behalve voor de kinderen “dan ben ik voor hen partijdig” zei je altijd. Ik vond je zeer prettig, integer en kundig werken.
Een cliënt uit Den Bosch
In het toch pijnlijk proces van een echtscheiding hebben wij aan Gonny een prima mediator gehad. Integer, correct en menselijk. Wij hadden iemand als haar nodig om alles netjes af te handelen.