Gratis online intake 085-8081 499

Harriette van Luijken|MfN-registermediator

Mediation bij echtscheiding & arbeidsconflict
Harriette van Luijken mediator
  • Regelt echtscheiding van A t/m Z
  • Ervaren arbeidsmediator
  • Docent mediation
  • Jurist & rechtbankmediator
Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!

Harriette van Luijken

Harriette van Luijken behoort tot de meest ervaren mediators van Nederland en daarmee in de wijde omgeving van Bergen op Zoom. Zij is al sinds 1999 actief als mediator, toen nog onder het Nederlands Mediation Instituut (NMI) dat tegenwoordig de Mediatorsfederatie Nederland heet. Behalve dat zij zelf reeds honderden zaken heeft verzorgd, is Harriette een ervaren opleider van nieuwe mediators. 

Echtscheiding geregeld van A t/m Z

Als je gaat scheiden, dan komt er veel op je af. Je wilt dan dat er iemand naast je staat en je zorgvuldig en op een persoonlijke manier door het proces loodst. Harriette van Luijken is zo iemand. Als jurist is zij deskundig op het gebied van familierecht. Maar veel belangrijker: zij zorgt ervoor dat jullie weer met elkaar in overleg komen. Zo kom je tot de beste afspraken.

Harriette legt die afspraken vast in een echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan alvorens zij erop toeziet dat deze stukken worden bestendigd door de rechter. De berekeningen voor de partneralimentatie en kinderalimentatie worden gemaakt tegen een vast tarief door een ervaren alimentatiedeskundige met wie zij al jarenlang samenwerkt.

Arbeidsconflict oplossen

Wie heeft er niet eens een conflict op het werk? Meestal los je die zelfstandig op. Maar soms lukt dat niet. Op zulke momenten schakel je Harriette van Luijken in. Zij is een ervaren mediator bij arbeidsconflicten en ze reikt u deskundigheid aan op het gebied van arbeidsrecht. Zo weet je als werkgever of werknemer zeker dat je geen stappen zet die juridisch niet in de haak zijn. Wel weet je zeker dat je een hele grote kans hebt dat je arbeidsconflict wordt opgelost. Landelijk gezien brengen onze mediators circa 87% van de conflicten namelijk tot een goed einde. 

Gratis kennismaken

Ga je scheiden of heb je een arbeidsconflict? Kom dan gratis kennismaken met Harriette van Luijken. Graag geeft ze antwoord op al je vragen. Klikt het? Dan kun je direct aan de slag. 

De Mediatorsfederatie Nederland vertegenwoordigt het mediationberoep in de publieke belangenbehartiging. Daarnaast maakt de federatie zich sterk voor de verdere ontwikkeling van het beroep van mediators en bewaakt en bevordert de kwaliteit van de beroepsuitoefening. 

mediator rechtspraak

De Raad voor de Rechtspraak vormt het bestuur van de meeste rechtsprekende organisaties in Nederland. Een mediator die door de raad wordt erkend mag zich rechtbankmediator noemen. 

De Raad voor Rechtsbijstand is het overheidsorgaan dat burgers helpt bij het vinden van oplossingen voor (juridische) problemen. Dat doet zij onder meer door mediation te subsidiëren via erkende mediators. 

nederlandse mediators vereniging logo

Met ruim 2.000 aangesloten mediators maakt de Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv) zich sterk voor de verdere professionalisering van het mediationvak.

Een cliënt uit Bergen op Zoom
Dankzij jou snel en zonder ruzie gescheiden. Dank je voor je fijne hulp!
Een cliënt uit Bergen op Zoom
Je hebt ons fantastisch bijgestaan. Mooi ook dat je goed oog had voor de belangen van onze kinderen, die het erg zwaar hadden.
Een cliënt uit Tholen
Dankzij de subsidie die je voor ons hebt geregeld, konden we toch scheiden. Daar zijn we allebei beter van geworden en gaan nu weer normaal met elkaar om.
Een cliënt uit Bergen op Zoom
Het conflict met één van onze medewerkers peelde al heel lang. Ik sta er nog steeds van versteld dat jij dit binnen drie gesprekken hebt weten op te lossen. Ontzettend veel dank zijn we je verschuldigd!

Altijd gratis kennismaken.

 

Uurtarief: € 160,00 (exclusief 21% BTW) per uur.

 

Een laag of geen inkomen? Dan kan mediation met een toevoeging een mogelijkheid zijn.

 

Een all-in prijs of losse onderdelen zijn altijd bespreekbaar.

mr Harriette van Luijken, MfN-registermediator

Adres

Botermarkt 9
4691 CZ Tholen

Telefoon
Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!