Gratis online intake 085 – 401 24 53

Herman Schaeffer|MfN-registermediator

mediation bij echtscheiding en arbeidsconflict
Herman Schaeffer mediator
  • Rust en betrokkenheid
  • Daadkracht
  • Deskundig
  • Zeer ervaren
Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!

Voltijd mediator

Als voltijd mediator met 100 zaken op jaarbasis ben ik sinds 2015 actief. Mijn kracht ligt in mijn rust en betrokkenheid waardoor ik mensen in conflict help weer overzicht te krijgen over alles wat er speelt. Dat overzicht is zeer belangrijk, omdat het de rust geeft om vanuit de eigen overtuiging goede en weloverwogen beslissingen te kunnen nemen.

Leren van ieder conflict

Bij mij aan tafel wordt niet geïnvesteerd in elkaar beschuldigen en verwijten maken, maar in de ander begrijpen en duidelijk maken waar je zelf staat. Alle emotie mag er zeker zijn – tegelijk ga ik je helpen een begaanbare weg met of zonder elkaar te vinden, waarbij destructieve emoties worden vervangen door opbouwende. Bij mij los je op die manier een conflict niet op, maar leer je ervan en werk je het grondig uit.

Ook juridisch verzorgd 

De wettelijke en financiële/fiscale kaders waarbinnen het conflict moet worden uitgewerkt zijn bij mij goed bekend. Ik ben op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en kan, indien nodig, doorverwijzen naar een groep van zeer bekwame specialisten. Ik ben een mediator die zelf, samen met jullie, de alimentatieberekeningen maakt. Als het gaat om de juridische afhandeling van een echtscheiding, verzorg ik het hele traject samen met aan mijn kantoor gelieerde advocaten en adviseurs.

 ‘Bringing peace in the room’

Ik ben geen mediator die mediation ‘erbij doet’ – mijn hoofdfocus is ‘bringing peace in the room’, mijn specialisme is conflictgedrag leren begrijpen en hanteren, mijn ideaal is openhartige communicatie waarbij alles helder en transparant wordt.

Een cliënt uit Zwolle
Wat een chaos in het begin, en wat konden we er bij jou door je rust en overwicht weer orde in aanbrengen. We zijn ook zo blij dat onze kinderen bij je terecht konden – je hebt ons behoed voor een aantal grote vergissingen denk ik, waardoor we betere ‘collega ouders’ kunnen zijn. Dank je wel!
Een cliënt uit Almere
Herman, is betrokken, deskundig en een geduldig Mediator met veel empathie voor zijn cliënten. Dank voor de goede zorg!
Een cliënt uit Kampen
Dankjewel voor je professionele en betrokken bemiddeling, Herman. Zonder jouw begeleiding waren we nooit zover gekomen met het vastleggen van voor beiden goede afspraken rondom de scheiding. Verder niets dan lof, ook voor de rust die je steeds weer in de gesprekken bracht en je flexibiliteit t.o.v. al onze wensen en vragen. Knap hoe je omging met de soms oplaaiende emoties. Ik voelde me gehoord en gezien en durfde daarom op belangrijke momenten voor mezelf op te komen, in plaats van het maar weer in te slikken en/of te laten gaan.... en dat was erg belangrijk in dit proces.
Een cliënt uit Ommen
PRIMA aan te bevelen in een tijd van misère, zakelijk doch betrokken.
Een cliënt uit Hardenberg
We werden zeer op ons gemak gesteld . Alles was bespreekbaar . Voelde vertrouwd.

De Mediatorsfederatie Nederland vertegenwoordigt het mediationberoep in de publieke belangenbehartiging. Daarnaast maakt de federatie zich sterk voor de verdere ontwikkeling van het beroep van mediators en bewaakt en bevordert de kwaliteit van de beroepsuitoefening. 

nederlandse mediators vereniging logo

Met ruim 2.000 aangesloten mediators maakt de Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv) zich sterk voor de verdere professionalisering van het mediationvak.

mediator rechtspraak

De Raad voor de Rechtspraak vormt het bestuur van de meeste rechtsprekende organisaties in Nederland. Een mediator die door de raad wordt erkend mag zich rechtbankmediator noemen. 

De Raad voor Rechtsbijstand is het overheidsorgaan dat burgers helpt bij het vinden van oplossingen voor (juridische) problemen. Dat doet zij onder meer door mediation te subsidiëren via erkende mediators. 

Tarieven

Het kennismakingsgesprek is altijd gratis.

 

Particulieren betalen € 160,= per uur, zakelijke klanten € 225,=.

 

Een vaste prijs is altijd bespreekbaar en ik werk ook op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand

 

 

Schaeffer Mediation

Herman Schaeffer

Dokter van Deenweg 108
8025 BK ZWOLLE

 

E-mail: info@schaeffer-mediation.nl
telefoon: 06-24104077

 

Inschrijving Mediatorsfederatie Nederland: M13233
Inschrijving Raad voor Rechtsbijstand: R20616

 

 

Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!