Gratis online intake 085 – 401 24 53

Ingrid Luimes|MfN-registermediator & advocaat

Mediation bij echtscheiding & arbeidsconflict
Ingrid Luimes mediator
  • Zeer ervaren mediator
  • Deskundig en betrokken
  • Aandacht voor emoties
  • Toekomst- en oplossingsgericht
Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!

MfN-register mediator & advocaat

Sinds 2008 ben ik fulltime werkzaam als MfN-registermediator. Ik begeleid familie- en arbeidsmediations. Dit werk doe ik met passie en overgave. Het begint met écht contact maken met cliënten. Conflicten raken mensen op een diep niveau en door hier aandacht aan te schenken is een begin gemaakt op weg naar de oplossing.

Echtscheiding

In familiemediations sta ik cliënten bij als het gaat om echtscheidingen. Aangezien ik ook als advocaat sta ingeschreven bij de Orde van Advocaten, regel ik de echtscheidingen voor mijn cliënten van het begin tot het eind. Ik heb zowel oog voor de emotionele kant, de positie van de kinderen, alsook voor de zakelijke kant. Daarnaast stel ik het ouderschapsplan op en maak ik de alimentatieberekening(en).

Arbeidsconflict

In arbeidsmediations gaat het veelal om verstoorde arbeidsrelaties al dan niet in combinatie met ziekte. Geregeld komt het voor dat cliënten elkaar niet goed hebben begrepen en neutrale gespreksbegeleiding leidt vaak tot een verbeterde verstandhouding. Als cliënten echter tot de conclusie komen dat de samenwerking beter kan worden beëindigd, dan begeleid ik ze in een exit-mediation naar goede afspraken, dit vaak in samenwerking met hun advocaten/juristen.

Coach

Tenslotte ben ik actief als coach, zowel individueel als in familiebedrijven en (affectieve) relaties. In familiebedrijven raken conflicten nog dieper, door de familieband die er is en er altijd zal zijn. Aangezien ik ook systemisch geschoold ben bij Phoenix-Opleidingen te Utrecht, kan ik aandacht schenken aan de diepere laag die geraakt wordt. In relatiecoaching ben ik cliënten behulpzaam die graag hun relatie nog een kans geven.

 

Een cliënt uit Wageningen
Ingrid, dank je wel. Wij werken nu weer goed met elkaar samen!
Een cliënt uit Ede
Lieve Ingrid, dank je wel voor jouw hulp en prettige gesprekken!
Een cliënt uit Rhenen
Dank je wel voor jouw hulp. Ik vond scheiden bij jou prettiger dan in ondertrouw gaan!
Een cliënt uit Utrecht (stad)
Dag Ingrid, dank je wel voor jouw deskundige begeleiding. Het was voor mij geen gemakkelijk traject, maar je hebt mij erdoorheen getrokken.
Een cliënt uit Arnhem
Dank je wel voor jouw begeleiding. Knap hoe je de belangen van ons allebei in acht kon nemen.

De Mediatorsfederatie Nederland vertegenwoordigt het mediationberoep in de publieke belangenbehartiging. Daarnaast maakt de federatie zich sterk voor de verdere ontwikkeling van het beroep van mediators en bewaakt en bevordert de kwaliteit van de beroepsuitoefening. 

mediator rechtspraak

De Raad voor de Rechtspraak vormt het bestuur van de meeste rechtsprekende organisaties in Nederland. Een mediator die door de raad wordt erkend mag zich rechtbankmediator noemen. 

De Raad voor Rechtsbijstand is het overheidsorgaan dat burgers helpt bij het vinden van oplossingen voor (juridische) problemen. Dat doet zij onder meer door mediation te subsidiëren via erkende mediators. 

nederlandse mediators vereniging logo

Met ruim 2.000 aangesloten mediators maakt de Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv) zich sterk voor de verdere professionalisering van het mediationvak.

Particulier uurtarief: € 175,= (exclusief BTW)

 

Bij echtscheidingen is een vaste prijs altijd bespreekbaar: maximaal € 3.000,= (exclusief BTW) en griffierechten (zonder eigen onderneming)

 

Heb je een laag inkomen en geen vermogen? Ik werk ook op basis van toevoeging

 

Zakelijk uurtarief: € 175,= (exclusief BTW)

 

 

Mijn contactgegevens

Adres

Herenstraat 97
3911 JD Rhenen

Postbus 49
3910 AA Rhenen

Telefoon (vast)
MfN mediatorcode

M8072

Inschrijvingscode RvR

A02108

Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!