Gratis online intake 085 – 401 24 53

Janneke Lenssen|MfN-registermediator

Mediation bij echtscheiding & arbeidsconflict
Janneke Lenssen mediator limburg
  • Professionele begeleiding
  • Persoonlijke betrokkenheid
  • Het belang van kinderen voorop
  • Informeel en na kantooruren bereikbaar
Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!

Mediation Limburg

Ik begeleid jullie als onpartijdige en deskundige professional om de beëindiging van de relatie op een zorgvuldige manier te laten verlopen. In deze toch al moeilijke periode dienen een hoop zaken geregeld te worden. Ondersteuning tijdens dit proces en zorgen dat alle stappen doorlopen worden, neemt een hoop zorgen weg. Mijn doel is om de problemen samen op te lossen, zodat je in goed overleg uit elkaar gaat en dat je beiden met vertrouwen de toekomst tegemoet ziet, zowel bij een echtscheiding, ontbinding geregistreerd partnerschap als bij het verbreken van samenleving.

Accreditatie familiemediator

Als MfN-registermediator, met accreditatie familiemediator, ben ik voor jou de aangewezen deskundige om de volledige echtscheiding, beëindiging samenleving of ontbinding geregistreerd partnerschap vlot en goed te regelen.

Ook bij arbeidsconflict

Naast familiemediation ben ik gespecialiseerd in arbeidsmediation en aangesloten bij de Vereniging Arbeidsmediators Nederland (VAN). Jullie worden daarom op professionele wijze begeleid tijdens gesprekken en daaruit voortvloeiende onderhandelingen. De mediator brengt de communicatie weer op gang, begeleidt de gesprekken, bewaakt het proces en zorgt ervoor dat er afspraken gemaakt worden waar je beiden achter staat. Bij arbeidsmediation worden op een constructieve manier afspraken gemaakt die voldoen aan wederzijdse behoeften en verwachtingen om te komen tot een win-winsituatie.

Juridische zaken van A tot Z verzorgd

Het echtscheidingsconvenant, ouderschapsplan en alimentatieberekening wordt voor u opgesteld en het verzoekschrift wordt ingediend bij de rechtbank, zodat alle fasen met u doorlopen worden.

Speciale aandacht voor kinderen

Als je kinderen hebt, is het van belang dat zij niet de dupe worden van juridisch getouwtrek. Kinderen kunnen hier erg onder lijden. Ik ben KIES-omgangsbegeleider en besteed uitgebreid aandacht aan de belangen van kinderen, zodat deze optimaal worden behartigd. 

 

Een cliënt uit Maastricht
Heel blij zijn wij met de fijne begeleiding van Janneke die ervoor heeft gezorgd dat onze echtscheiding vlot en soepel is verlopen. Alles ging in goed overleg en er was rust en een ontspannen sfeer. Dit hebben wij beiden in een tijd van hectiek en stress als heel prettig ervaren. Heel hartelijk dank voor jullie begeleiding en steun!
Een cliënt uit Sittard
Mede dankzij de professionele en fijne begeleiding zijn mijn (ex)man en ik op een prettige manier uit elkaar gegaan.
Een cliënt uit Venlo
MediationBuro Limburg heeft ons tijdens de echtscheidingsprocedure op een onpartijdige manier heel deskundig begeleid. Met goede communicatie en veel bruikbare praktische tips zijn we op een vakkundige manier in een paar weken door het emotioneel geladen proces naar het einddoel (convenant) geleid. We willen MediationBuro Limburg ten zeerste aanbevelen in echtscheidingszaken.
Een cliënt uit Echt
Zeer tevreden over de gang van zaken tijden de mediation. Snel tot een goed ouderschapsplan gekomen, waarmee goed gewerkt kan worden! Daarnaast bieden jullie beiden ouders goed de ruimte om ieder zijn verhaal te laten doen, waar uiteraard ook goed naar geluisterd werd. Complimenten!
Een cliënt uit Weert
Wij zijn door Janneke zeer goed geholpen. Mede dankzij haar is het soepel en snel verlopen en kunnen wij op een goede manier nog met elkaar omgaan. Dit is minder pijnlijk voor de kinderen en familie.

Altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Ook op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand.  

 

Iedere zaak is uniek. Neem daarom contact op om de kosten van bemiddeling te bespreken. Een pakketprijs is overigens altijd bespreekbaar tijdens de kennismakingsafspraak. 

 

De Mediatorsfederatie Nederland vertegenwoordigt het mediationberoep in de publieke belangenbehartiging. Daarnaast maakt de federatie zich sterk voor de verdere ontwikkeling van het beroep van mediators en bewaakt en bevordert de kwaliteit van de beroepsuitoefening. 

nederlandse mediators vereniging logo

Met ruim 2.000 aangesloten mediators maakt de Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv) zich sterk voor de verdere professionalisering van het mediationvak.

De Raad voor Rechtsbijstand is het overheidsorgaan dat burgers helpt bij het vinden van oplossingen voor (juridische) problemen. Dat doet zij onder meer door mediation te subsidiëren via erkende mediators. 

mediator rechtspraak

De Raad voor de Rechtspraak vormt het bestuur van de meeste rechtsprekende organisaties in Nederland. Een mediator die door de raad wordt erkend mag zich rechtbankmediator noemen. 

Mediators die de opleiding tot KIES Kindercoach hebben gevolgd, beschikken over de vaardigheden en ervaring om de positie van kinderen tijdens een echtscheiding de aandacht te geven die het verdient. 

Janneke Lenssen, MfN-registermediator

Telefoonnummer
MfN mediatorcode

M11734

Inschrijvingscode RvR

R10626

Familieaantakening?

Ja

Kantoor Elsloo

Brederodestraat 23

6181 BE Elsloo

Kantoor Weert

Friezenstraat 11

6004 BD Weert

Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!