Gratis online intake 085 – 401 24 53

Lia Laupman|MfN-registermediator

Mediation bij echtscheiding & arbeidsconflict
Lia Laupman mediator
  • Zeer ervaren mediator
  • Integer en zorgvuldig
  • Resultaatgericht met oog voor verleden
  • Samen op zoek naar duurzame oplossing!
Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!

Veelzijdig en ervaren

Je bent bijvoorbeeld in een arbeidsconflict verwikkeld of je overweegt een (echt)scheiding? Bij mij kun je terecht voor vele verschillende aangelegenheden. Wij gaan gezamenlijk op zoek naar duurzame oplossingen. Ik begeleid je van A tot Z.

Persoonlijke benadering

Aandacht en persoonlijke begeleiding staan hierbij centraal, zonder de zakelijke context uit het oog te verliezen. Ik ben een zeer ervaren mediator (16 jaar ervaring en ca. 40 mediations per jaar). Cliënten beschrijven mij als onpartijdig, integer en zorgvuldig. Ik ben empathisch en waar mogelijk gebruik ik af en toe een vleugje ‘luchtigheid’, uiteraard zonder de ernst van de zaak uit het oog te verliezen.

Overige werkzaamheden

Naast mediator ben ik onder meer ook een ervaren coach, klachtenfunctionaris, vertrouwenspersoon en werk ik als reviewer voor de Mediatorsfederatie Nederland.

Kennismaken?

Wil je zo snel als mogelijk naar een duurzame oplossing? Ik kom graag met je in contact!

 

De Mediatorsfederatie Nederland vertegenwoordigt het mediationberoep in de publieke belangenbehartiging. Daarnaast maakt de federatie zich sterk voor de verdere ontwikkeling van het beroep van mediators en bewaakt en bevordert de kwaliteit van de beroepsuitoefening. 

De Raad voor Rechtsbijstand is het overheidsorgaan dat burgers helpt bij het vinden van oplossingen voor (juridische) problemen. Dat doet zij onder meer door mediation te subsidiëren via erkende mediators. 

mediator rechtspraak

De Raad voor de Rechtspraak vormt het bestuur van de meeste rechtsprekende organisaties in Nederland. Een mediator die door de raad wordt erkend mag zich rechtbankmediator noemen. 

nederlandse mediators vereniging logo

Met ruim 2.000 aangesloten mediators maakt de Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv) zich sterk voor de verdere professionalisering van het mediationvak.

Bij echtscheiding altijd een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Particulier tarief: € 150,00 (exclusief 21% BTW)

 

Ik werk ook op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand

 

Zakelijk tarief: € 175,00 (exclusief 21% BTW)

 

Lia Laupman, MfN-registermediator

Kantoornaam

Lucida, mediators en coaches

Telefoon
Adres

Hogestraat 15a
6651 BE Druten

Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!