Gratis online intake 085-8081 499

Lida Zoelman|MfN-registermediator

Mediation bij echtscheiding en arbeidsconflict
profielfoto Lida Zoelman
  • Ervaren MfN-registermediator
  • KIES-coach en Kindbehartiger
  • SKJ geregistreerd
  • Werkt tevens via CJG's
Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!

Goed scheiden

Scheiden is een rouwproces; aantrekken, afstoten en weer terug. Wrok, haat, nijd, maar ook zoveel verdriet. Het gesprek durven aangaan dat nooit heeft plaatsgevonden. Zo onderga je de verschillende stappen in het echtscheidingsproces. Een soort van onverliefd worden zeg maar. Iedere stap verzacht de hardheid. Ieder zijn eigen weg, maar wel rekening houdend met elkanders koers. Van partner naar ex-partners om elkaar terug te vinden als partners in ouderschap.

Kinderen

Als KIES-coach (Kinderen In Echtscheiding Situaties) en Kindbehartiger staan de kinderen bij mij voorop. Wanneer ouders uit elkaar gaan, gaat dat gelukkig in de meeste gevallen in goed overleg. Toch heeft de scheiding ook dan invloed op het leven van kinderen. Ze moeten een nieuwe manier vinden om met hun ouders en de situatie om te gaan. Dit kan gepaard gaan met emoties, vragen en een rouwproces. Ook voor of jaren na de scheiding.

Beperking in het spel

Door mijn jarenlange ervaring als jobcoach voor mensen met een beperking, denk aan ADHD, Autisme, Borderline, en ADD ben ik ook gespecialiseerd in scheidingen of ouderschapscoaching wanneer er sprake is van een beperking.

Vergoedingen via RVR, CJG en DAS

Wanneer uw inkomen niet toereikend is kan ik subsidie voor u aanvragen. Mochten de kinderen in de knel komen, waarvoor toch (jeugd)hulp of ouderschapscoaching nodig is, dan zijn er mogelijkheden via CJG. Wanneer er een verzekering voor echtscheiding is afgesloten bij DAS, kan ik ook voor u vergoeding regelen.

Langer geleden gescheiden?

Elke keer belanden jullie weer in oeverloze discussies die uiteindelijk uitmonden in enorme uitbarstingen. Pas als jullie als ex-partners in staat zijn om samen het verlies van jullie ontspoorde relatie te delen, hieraan betekenis weten te geven en elkaar kunnen vergeven, kun je constructief als mede-partners verder in jullie gezamenlijk ouderschap. Als gecertificeerd SCHIP-mediator kan ik jullie begeleiden in dit proces om jullie relatie af te sluiten

Een cliënt uit Hoogezand-Sappemeer
We zijn snel en deskundig begeleiding bij onze scheiding. Dit maakt dat we ieder voor zich na een 20 jaar durende relatie weer goed verder kunnen. Dat we ook werkelijk "los" zijn van elkaar! 
Een cliënt uit Slochteren
Heel deskundig, en professioneel en met een goede persoonlijke benadering door de mediator dit traject doorlopen.
Een cliënt uit Veendam
Niet alleen tijdens de echtscheiding ook erna zijn we prima bijgestaan. Dank aan Lida. Goede nazorg
Een cliënt uit Groningen
Dank voor je lichte en toch krachtige niet belastende stijl waarmee je in oprechte belangstelling je deskundigheid weet in te zetten. 
mediator rechtspraak

De Raad voor de Rechtspraak vormt het bestuur van de meeste rechtsprekende organisaties in Nederland. Een mediator die door de raad wordt erkend mag zich rechtbankmediator noemen. 

High Trust Logo

High Trust is de belangrijkste basis voor samenwerking tussen Raad en mediators. High Trust maakt het proces van verlenen van gesubsidieerde rechtsbijstand eenvoudiger door een duurzame samenwerking. Hierbij staat de gezamenlijke verantwoordelijkheid centraal.

De Mediatorsfederatie Nederland vertegenwoordigt het mediationberoep in de publieke belangenbehartiging. Daarnaast maakt de federatie zich sterk voor de verdere ontwikkeling van het beroep van mediators en bewaakt en bevordert de kwaliteit van de beroepsuitoefening. 

De Raad voor Rechtsbijstand is het overheidsorgaan dat burgers helpt bij het vinden van oplossingen voor (juridische) problemen. Dat doet zij onder meer door mediation te subsidiëren via erkende mediators. 

Mediators die de opleiding tot KIES Kindercoach hebben gevolgd, beschikken over de vaardigheden en ervaring om de positie van kinderen tijdens een echtscheiding de aandacht te geven die het verdient. 

nederlandse mediators vereniging logo

Met ruim 2.000 aangesloten mediators maakt de Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv) zich sterk voor de verdere professionalisering van het mediationvak.

Kennismakingsgesprek

Eerste half uur altijd gratis.

Particulier tarief

160,00 (exclusief 21% BTW) per uur. 

Vaste prijs 

Pakketprijs is afhankelijk van jouw specifieke situatie.

Mijn contactgegevens

Telefoon
MfN mediatorcode

M10972

Inschrijvingscode RvR

R50285

Gesprekslocaties
  • Paviljoenweg 6 9698 XX Wedde
  • Boven Westerdiep 195  9641 LE Veendam
  • Gorecht-Oost 157 9603 AE Hoogezand
  • Moesstraat 20 9717 JW Groningen
Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!