Gratis online intake 085-8081 499

Lisette van der Lans|MfN-registermediator

Mediation bij echtscheiding & arbeidsconflict
  • Invoelend, zorgvuldig, accuraat
  • Sterk analytisch vermogen
  • Flexibel in locatie en tijden
  • Winnaar Mediationaward 2014
Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!

Gespecialiseerd in echtscheiding

Sinds 2011 ben ik werkzaam als MfN- registermediator, met een specialisatie in familiezaken. Ik begeleid vooral veel mensen bij hun echtscheiding en probeer hen daarbij al hun zorgen uit handen te nemen. Een echtscheiding is vaak een emotioneel en moeizaam proces en zaken als alimentatie, de verdeling van de woning en de afwikkeling van de financiën kunnen dan enorme obstakels lijken. Stap voor stap neem ik partijen mee en loods ze door het proces heen. Als er kinderen bij zijn betrokken, zorg ik ervoor dat ook zij de aandacht krijgen die ze nodig hebben.

Alles wordt voor je geregeld

Als het mediationproces is afgesloten verzorg ik met behulp van samenwerkende advocaten de aanvraag van de echtscheiding bij de rechtbank.

Mediation bij andere conflicten

Naast scheidingen bemiddel ik ook in arbeidszaken, burenconflicten en andere voorkomende geschillen. Cliënten omschrijven mijn stijl als invoelend en meelevend, rustig, overzichtelijk, scherp analytisch, sympathiek, betrouwbaar en vertrouwenwekkend. Ik doe mijn best om de partijen die bij mij aan tafel plaatsnemen zich welkom en vertrouwd te laten voelen en zich uit te laten spreken, zodat zij in alle rust en met het vertrouwen gehoord te worden de beslissingen kunnen nemen waarmee zij een nieuwe toekomst kunnen opbouwen.

Honderden zaken ervaring

Ik beschik over een groot netwerk van fiscaal en financieel adviseurs. Gemiddeld voer ik per jaar zo’n 50 mediations uit. Ik ben graag flexibel in mijn werktijden; afspraken zijn zowel overdag als ’s avonds mogelijk en zowel op mijn kantoor als op een door mij te huren kantoorlocatie of bij de mensen thuis.

Winnaar Mediationaward 2014

Samen met Anneke van Teijlingen won ik in 2014 de Mediationaward. Dit is een felbegeerde prijs in het mediationvak. Wij waren genomineerd vanwege de traineeships die we verzorgen zodat startende mediators de kans krijgen om in een tien maanden durende stageperiode praktijkervaring op te doen.

 

De Mediatorsfederatie Nederland vertegenwoordigt het mediationberoep in de publieke belangenbehartiging. Daarnaast maakt de federatie zich sterk voor de verdere ontwikkeling van het beroep van mediators en bewaakt en bevordert de kwaliteit van de beroepsuitoefening. 

De Raad voor Rechtsbijstand is het overheidsorgaan dat burgers helpt bij het vinden van oplossingen voor (juridische) problemen. Dat doet zij onder meer door mediation te subsidiëren via erkende mediators. 

mediator rechtspraak

De Raad voor de Rechtspraak vormt het bestuur van de meeste rechtsprekende organisaties in Nederland. Een mediator die door de raad wordt erkend mag zich rechtbankmediator noemen. 

nederlandse mediators vereniging logo

Met ruim 2.000 aangesloten mediators maakt de Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv) zich sterk voor de verdere professionalisering van het mediationvak.

Een cliënt uit Haarlem
Lisette van der Lans van Mediation voor Jou heb ik als zeer professioneel ervaren. Het contact voor en na de mediation gesprekken was erg goed. We kregen snel en duidelijk antwoord op onze vragen. Ik voelde me absoluut gehoord door de mediator.
Een cliënt uit Leiden
Ik ben zeer tevreden. Ik heb de afspraken en ander contact als zakelijk maar met genoeg gevoel ervaren. De relatie met mijn (ex)man was zeer gespannen en communicatie op gelijkwaardig en open niveau voor ons niet mogelijk. Toch is het Lisette gelukt om redelijk snel en genoeg ruimte latend tot afspraken te komen.
Een cliënt uit Hoofddorp
Zeer prettig, deskundig en oplossingsgericht. Blij met de katalysator als onafhankelijke derde. Lisette benoemt de ‘pijnpunten en verschillen’ op zakelijke wijze met respect voor beide partijen en tracht gelijk een oplossing te vinden. Daardoor was oplossing snel gevonden en ontstond meer begrip voor elkaars positie.
Een cliënt uit Amsterdam
Uitermate voortvarende en professionele mediator. Veel waardering ook voor haar klantvriendelijkheid. Ze deed echt heel erg haar best voor ons.

Eerste half uur altijd gratis.

 

Particulier tarief: € 160,00 (exclusief 21% BTW) per uur. 

 

Voor cliënten met een laag inkomen regel ik een subsidie zodat die slechts een kleine eigen bijdrage betalen.  

 

Zakelijk tarief: € 180,00 (exclusief 21% BTW) per uur. 

 

Een pakketprijs is altijd bespreekbaar. 

 

 

Lisette van der Lans, MfN-registermediator

Adres

H. Knoopstraat 1

2170 AA Sassenheim

Telefoon
MfN mediatorcode

M11051

Inschrijvingscode RvR

R30700

Familieaccreditatie?

Ja

Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!