Gratis online intake 085-8081 499

Marco Janssen|MfN-registermediator

Mediation bij echtscheiding & arbeidsconflict
Marco Janssen mediator
  • Ervaren mediator
  • Financieel en juridisch deskundig
  • Ook aan huis (zonder voorrijkosten)
  • Ook buiten kantoortijden
Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!

Echtscheiden is pijn lijden

Geen echtscheiding is pijnloos. Het is niet niks om te onderkennen dat je huwelijk is mislukt. Veel mensen ervaren gevoelens van boosheid en maken elkaar uit voor rotte vis. Dat maakt het moeilijk om in redelijkheid tot goede afspraken te komen over de scheiding. 

Alles wordt overzichtelijker

Het is mijn rol als mediator om jullie in gesprek te brengen met elkaar. Zeker als je kinderen hebt, is het van belang datje elkaar weer respectvol benadert. Als dat eenmaal lukt – en dat lukt bijna altijd – dan bespreken we alle praktische, juridische, financiële en fiscale zaken die relevant zijn voor jullie. We bespreken de diverse opties zodat jullie uiteindelijk goed geïnformeerde afspraken kunnen maken.  

Formele afhandeling in goede handen

Als het echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan is ondertekend, verzorg ik de formele afhandeling bij de rechter. Bij iedere stap die wordt gezet, houd ik jullie nauwgezet op de hoogte. Zo weet je altijd waar je staat en waar je aan toe bent.  

Ook bij arbeidsconflict

Ik behandel niet alleen privé-kwesties maar ben tevens mediator bij arbeidsconflict. Dat doe ik vanuit mijn eigen praktijk en in opdracht van een gerenommeerd landelijk mediationbureau. Arbodiensten, verzuimverzekeraars, werkgevers en werknemers zetten mij in om ervoor te zorgen dat het conflict wordt opgelost. 

Strengste kwaliteitseisen

Uiteraard voldoe ik als rechtbankmediator aan de strengste kwaliteitseisen die voor mediators gelden. Ik ben flexibel in mijn planning en spreek ook na kantooruren af. Het eerste gesprek gebruiken we om vrijblijvend kennis te maken.  Is er een wederzijdse klik, dan gaan we met elkaar in zee. 

Een cliënt uit Breda
Afspraken maken over de kinderen lukte niet en de inboedelverdeling maken was echt een ramp. Het enige waar we het over eens waren was dat we het zonder hulp niet op konden lossen. Met de deskundige hulp van Marco Janssen is het uiteindelijk toch heel goed gelukt!
Een cliënt uit Rotterdam
Ruimte voor emotie maar wel tot geode afspraken komen. Heel knap hoe je ons hebt geholpen.
Een cliënt uit Vlissingen
We zagen het allebei niet zitten. Totdat jij ons duidelijk maakte hoe wij de kinderen aan het beschadigen waren. Dat was een heftige eye-opener. Daarna ging alles veel beter tussen ons. Dank je wel!
Een cliënt uit Middelburg
Wat fijn dat iemand anders de touwtjes in handen neemt en de gesprekken leidt. Alles komt op tafel en wordt besproken. Na een lange relatie en grote kinderen waren de eerste gesprekken met veel emotie. Marco had goed in de gaten hoe de verhoudingen lagen en wist de gesprekken in goede banen te leiden.
Een cliënt uit Zierikzee
No-nonsense en heel doortastend. Uiterst bekwame mediator!
Een cliënt uit Roosendaal
We konden niets meer van elkaar hebben, de kleinste ergernissen mondden uit in enorme ruzies. Het was vreselijk om te zien hoe de kinderen leden onder de situatie. Pas nadat we Marco inschakelden keerde de rust terug.
Een cliënt uit Middelharnis
Dank Marco, voor je snelle en deskundige hulp!!!

De Mediatorsfederatie Nederland vertegenwoordigt het mediationberoep in de publieke belangenbehartiging. Daarnaast maakt de federatie zich sterk voor de verdere ontwikkeling van het beroep van mediators en bewaakt en bevordert de kwaliteit van de beroepsuitoefening. 

mediator rechtspraak

De Raad voor de Rechtspraak vormt het bestuur van de meeste rechtsprekende organisaties in Nederland. Een mediator die door de raad wordt erkend mag zich rechtbankmediator noemen. 

De Raad voor Rechtsbijstand is het overheidsorgaan dat burgers helpt bij het vinden van oplossingen voor (juridische) problemen. Dat doet zij onder meer door mediation te subsidiëren via erkende mediators. 

nederlandse mediators vereniging logo

Met ruim 2.000 aangesloten mediators maakt de Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv) zich sterk voor de verdere professionalisering van het mediationvak.

Altijd een gratis telefonisch kennismakingsgesprek

 

Particulier tarief: € 160,00 (exclusief 21% BTW)

 

Ik werk ook op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand

 

Zakelijk tarief: € 175,00 (exclusief 21% BTW)

 

 

Marco Janssen, MfN-registermediator

Telefoon
Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!