Gratis online intake 085 – 401 24 53

Marischka van Dijk|MfN-registermediator

Mediation bij echtscheiding & arbeidsconflict
Marischka van Dijk mediator
  • Prettig en empathisch
  • Oog voor de persoonlijke belangen
  • Zakelijk maar toch warm
  • Oplossingsgericht
Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!

Maak duurzame afspraken

Heb je iemand nodig die aandacht heeft voor het conflict en je tegelijkertijd begeleidt bij het vinden van een duurzame oplossing om weer verder te kunnen? Ofwel met elkaar, ofwel zonder elkaar met als uitkomst goede en duidelijke afspraken? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Ervaren mediator & jurist

Ik heb al veel conflicten met goed gevolg mogen oplossen. Ik heb dan ook een ruime ervaring als jurist, mediator en bemiddelaar en ben sinds 2014 ook geaccrediteerd MfN-Registermediator voor arbeidszaken en familiezaken. Mensen noemen mij warm, betrokken en tegelijkertijd zakelijk en praktisch want mijn stijl is oplossings- en toekomstgericht.

Specialismen: echtscheiding en arbeidsconflict

Mijn specialismen zijn: arbeidsconflicten, zakelijke conflicten en complexe relatieconflicten. Ik ben geaccrediteerd familiemediator en arbeidsmediator en ben daarnaast secretaris van de Utrechtse Mediators Vereniging, buurtbemiddelaar voor de gemeente Zeist en ambassadeur van Mediation voor het NMv (de Nederlandse Mediatorsverenging).

Juridisch deskundig

Tijdens de mediation die ik begeleid is er veel ruimte voor emoties en voor de achterliggende belangen, maar uiteindelijk gaat het er om dat het conflict wordt opgelost. De combinatie: jurist en mediator zijn, geeft mij een goede basis om er voor te zorgen dat er oplossingen ontstaan waarmee men verder kan en die ook wettelijk en praktisch uitvoerbaar zijn .

Flexibele openingstijden: ook in avond en weekend

Mediation is maatwerk en dat is wat ik mijn cliënten graag bied. Dit betekent: flexibele openingstijden, ook in de avonden of in de weekenden. Goed bereikbaar zijn, een luisterend oor bieden en heldere tekst en uitleg geven zodat er voor iedereen duidelijkheid en rust ontstaat.

 

Een cliënt uit Amersfoort
Je hebt een hoop angst en zorg bij mij weggenomen want ik zag er best tegen op om het mediationgesprek aan te gaan Door jou aanwezigheid durfde ik te vertrouwen en die stap te zetten.
Een cliënt uit Zeist
Ik heb het heel prettig gevonden dat jij kiest voor een lang intakegesprek. Hierdoor voelde ik mij al sterker om in de mediation mijn verhaal te doen en daardoor durfde ik meer toekomstgericht te kijken zodat er sneller een oplossing uit kwam.
Een cliënt uit Utrecht (stad)
Door de mediation is duidelijk geworden dat ik echt niet meer verder wil. Daardoor is het ook voor mijn manager duidelijk geworden dat er een andere oplossing moest worden gevonden.
Een cliënt uit Bussum
Doordat je zowel de emotie in de gaten hield en tegelijkertijd ook keek wat er speelde was er balans en ging het er niet alleen om wie er gelijk had.
Een cliënt uit Driebergen
Fijn dat je ons geholpen hebt met het ouderschapsplan. Uiteindelijk kom je elkaar altijd weer tegen en nu hebben we een 'gezonde' basis kunnen leggen voor de toekomst

De Mediatorsfederatie Nederland vertegenwoordigt het mediationberoep in de publieke belangenbehartiging. Daarnaast maakt de federatie zich sterk voor de verdere ontwikkeling van het beroep van mediators en bewaakt en bevordert de kwaliteit van de beroepsuitoefening. 

mediator rechtspraak

De Raad voor de Rechtspraak vormt het bestuur van de meeste rechtsprekende organisaties in Nederland. Een mediator die door de raad wordt erkend mag zich rechtbankmediator noemen. 

De Raad voor Rechtsbijstand is het overheidsorgaan dat burgers helpt bij het vinden van oplossingen voor (juridische) problemen. Dat doet zij onder meer door mediation te subsidiëren via erkende mediators. 

nederlandse mediators vereniging logo

Met ruim 2.000 aangesloten mediators maakt de Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv) zich sterk voor de verdere professionalisering van het mediationvak.

Kennismakingsgesprek altijd gratis en vrijblijvend.

 

Particulier tarief: € 175,00 (exclusief 21% BTW) per uur. 

 

Voor cliënten met een laag inkomen regel ik een subsidie zodat die slechts een kleine eigen bijdrage betalen.  

 

Zakelijk tarief: € 195,00 (exclusief 21% BTW) per uur. 

 

mr. Marischka van Dijk, MfN-registermediator

Kantoornaam

Mediation 4 People

Telefoon
MfN mediatorcode

M12934

Inschrijfcode RvR

R41002

Familieaccreditatie

Ja

Adres

Driebergseweg 2

3708 JB Zeist

Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!