Gratis online intake 085-8081 499

Nelleke Hartmanns|MfN-registermediator

Mediation bij echtscheiding & arbeidsconflict
Diny Veldhuisen profiel
  • Mediator én overlegscheidingsprofessional
  • Méér dan 20 jaar ervaring
  • Expliciet aandacht voor hart- én hoofdzaken
  • Confronterend vanuit compassie
Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!

Ik ben sinds 1998 mediator en heb een ruime ervaring (> 200 bemiddelingen) zowel in de privésfeer als arbeidsgerelateerd.

Echtscheiding

Inmiddels zijn al veel mensen via mij gescheiden. Mijn  belangrijkste drijfveer is het beperken van de negatieve gevolgen van een echtscheiding voor kinderen. Ik help ouders om hun (ex)-partnerrelatie respectvol te beëindigen en tegelijkertijd hun ouderrelatie voor de toekomst een positieve impuls te geven. Opdat het risico dat hun kinderen leiden onder een loyaliteitsconflict zoveel mogelijk wordt verkleind.

Samenwerking met specialisten

Ik werk nauw samen met een advocaat en een financieel adviseur, die juridisch- dan wel financieel advies geven en (kinder- en/of partner) alimentatieberekening maken, uw vermogenssituatie in kaart brengen en vaak aan tafel aanschuiven om u aan de mediationtafel van onafhankelijk advies te voorzien. Inhoudelijk krijgt u van mij uitsluitend advies als ik het gevoel heb op te moeten komen voor uw kinderen, die niet aanwezig zijn en wier belang wel moet worden gediend. Een vast onderdeel van de echtscheidingsmediation is een gesprek met de kinderen zodat hun wensen en zorgen door mij kunnen worden ingebracht namens hen.

Confronterend vanuit compassie

Ik kan confronterend zijn, maar werk altijd vanuit compassie. Benieuwd naar de drijfveren van mijn klanten en oprecht geïnteresseerd in hun persoonlijke verhalen. Mijn grootste uitdaging is de ogenschijnlijk onoverbrugbare tegenstellingen terug te brengen tot een verhaal dat  beiden kunnen (h)erkennen. Zodat er ruimte ontstaat om afspraken te maken in ieders belang, rekening houdend met elkaar en -bij echtscheidingen-: met de belangen van hun kinderen.

Arbeidsconflicten

Ook als mediator in arbeidszaken heb ik inmiddels mijn sporen verdiend. Vooral in samenwerkingsconflicten waarbij het doel is om het conflict op te lossen en een ‘gezonde’  doorstart te maken hebben komen mijn kwaliteiten optimaal tot hun recht.

Coaching

Naast mediator ben ik tevens coach, met name voor mensen met burnoutproblematiek. Het is fijn om deze mensen te helpen de situatie te accepteren en hun leven te ‘resetten’ naar een gezonde werk- of levenshouding. Sinds 2016 ben ik overlegscheidingscoach. 

De Mediatorsfederatie Nederland vertegenwoordigt het mediationberoep in de publieke belangenbehartiging. Daarnaast maakt de federatie zich sterk voor de verdere ontwikkeling van het beroep van mediators en bewaakt en bevordert de kwaliteit van de beroepsuitoefening. 

mediator rechtspraak

De Raad voor de Rechtspraak vormt het bestuur van de meeste rechtsprekende organisaties in Nederland. Een mediator die door de raad wordt erkend mag zich rechtbankmediator noemen. 

De Raad voor Rechtsbijstand is het overheidsorgaan dat burgers helpt bij het vinden van oplossingen voor (juridische) problemen. Dat doet zij onder meer door mediation te subsidiëren via erkende mediators. 

nederlandse mediators vereniging logo

Met ruim 2.000 aangesloten mediators maakt de Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv) zich sterk voor de verdere professionalisering van het mediationvak.

Een cliënt uit Den Bosch
“We hadden niet verwacht dat het zou lukken om als ouders vriendschappelijk met elkaar om te kunnen gaan. Je hebt ons gestimuleerd om daarin te geloven. De gesprekken waren soms best confronterend en niet makkelijk, maar het heeft ons veel gebracht. Het is gelukt om vooral naar ons eigen aandeel te kijken en ons gedrag naar elkaar te veranderen, omwille van onze relatie als ouders. Bedankt, ook namens onze kinderen Lotte en Niels.”
Een cliënt uit Vught
“Ik wil je graag laten weten dat het contact tussen ons nu erg goed verloopt, we kunnen goed overleggen en afspraken maken, alles met Daniëlle als (stralend) middelpunt. De basis is gelegd tijdens de gesprekken bij jou; ’t heeft even geduurd maar ik denk dat bij ons beiden het kwartje gevallen is.”
Een cliënt uit Tilburg
“De gezamenlijke uitkomst en de snelheid was voor mij verrassend. Ik denk dat het komt door het door een meer onafhankelijke confronteren van ons met het verschil in gedrag en belangen en de door ons moeilijk te beantwoorden vragen over wat wij van elkaar nodig hebben. Voor mijzelf was het een enorme leerervaring.”
Een cliënt uit Eindhoven
“De verandering is zo groot, dat we er nog aan moeten wennen. We zitten weer tegenover elkaar te werken en de gesprekken kunnen weer overal over gaan. We wisten niet meer hoe het voelde om samen te werken in zo’n prettige sfeer. Bedankt voor je hulp, je hebt ons een spiegel voorgehouden waarin wij proberen te blijven kijken.”

Kennismakingsgesprek

Eerste half uur altijd gratis.

Particulier tarief

160,00 (exclusief 21% BTW) per uur. 

Vaste prijs 

Pakketprijs is afhankelijk van jouw specifieke situatie.

Hartmanns Mediation & Coaching

Adres

Van Lanschotlaan 2

5262 AG Vught

Telefoon
MfN mediatorcode

M0595

Inschrijvingscode RvR

R10379

Familieaccreditatie?

Ja

Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!