Gratis online intake 085 – 401 24 53

Nico Wiggers|MfN-registermediator

Mediation bij echtscheiding & arbeidsconflict
Nico Wiggers mediator
  • Kostenbewust; ook pro-deo
  • Kinderen centraal (erkend)
  • Autismevriendelijk (erkend)
  • Ook aan huis; kantoor in regio
Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!

Werkterrein

Nico Wiggers biedt professionele hulp, mediation, bij een relatieconflict, beëindiging huwelijk of affectieve relatie, al dan niet met kinderen en eigen woning en schulden, arbeidsgeschillen, familiezaken, bijv. een erfenis, overheidsgeschillen, zakelijke conflicten, bijv. aankoop of garantie. Dit tegen een scherp tarief of – als u daarvoor in aanmerking komt – gefinancierde rechtsbijstand.

Beschikbaar

Een conflict kost veel ergernis en energie. Verdere escalatie moet worden voorkomen en dat kan door inschakeling van Nico Wiggers. Hij is zeven dagen per week van 9:00 tot 21:00 bereikbaar. Hij komt aan huis of houdt desgewenst kantoor in de directe omgeving van zijn cliënten. Hij begeleidt cliënten tijdens, maar ook na afronding van de conflictueuze situatie als cliënten dat wensen. Als er overeenstemming is over de oplossing en toekomst zorgt Nico Wiggers dat die afspraken goed worden vastgelegd. In sommige gevallen komt de rechter in beeld, zoals een echtscheiding. Ook dat regelt hij voor cliënten.

Kinderen

Al snel bestaat de kans dat kinderen worden geconfronteerd met de conflictsituatie in huiselijke kring. Nico Wiggers is daarom KIES-Omgangsbegeleider. Hij was ook initiatiefnemer van de conferentie Voorkomen van Vechtscheidingen in aanwezigheid van de Kinderombudsman. Hij is bovendien gecertificeerd Bijzonder Curator in Jeugdzaken. Kinderen staan bij hem altijd centraal.

Ruime ervaring

Sinds 2001 is Nico Wiggers registermediator. Naast ontvlechtingen van huwelijken en affectieve relaties, al dan niet met kinderen, eigen woningen en schulden, doet hij ook andersoortige mediations. Hij treedt op als rechtbankmediator, neemt verwijzingen van het Juridisch Loket aan en is ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand, waardoor ook mensen met een beperkt budget gebruik kunnen maken van zijn diensten. Zijn praktijk voert het predicaat Autisme Vriendelijk.

Directeur/bestuurder van diverse stichtingen

 

Een cliënt uit Nijmegen
Nico Wiggers is een uitermate ervaren en deskundig mediator.
Een cliënt uit Zutphen
Het contact voelde direct goed; de mediator forceerde een voor ons goede oplossing.
Een cliënt uit Arnhem
Je stond aan onze zijde tijdens een moeilijke periode in ons leven. Je hebt dat op een hele respectvolle en effectieve wijze gedaan. Daarvoor zijn we je allebei immens dankbaar.
Een cliënt uit Ede
Je efficiënte en doortastende werkwijze heeft ervoor gezorgd dat we op een prettig manier uit elkaar zijn gegaan. Mijn voormalige directeur heeft zelfs een aanbevelingsbrief voor me geschreven!
Een cliënt uit Wageningen
Een erfenis kan mensen uit elkaar drijven, maar door jouw doortastende aanpak waren wij er toch snel uit.
Een cliënt uit Hilversum
Omdat wij een laag inkomen hebben, dachten we niet te kunnen scheiden. Jij hebt ons geholpen om dat toch te doen.
Een cliënt uit Apeldoorn
Fantastisch dat je bij ons aan huis kwam omdat we i.v.m. kleine kinderen en drukke banen overdag niet konden. Top!
Een cliënt uit Barneveld
Gelukkig werden het geen ellelange praatcessies, maar concreet werkte we aan reële afspraken.
Een cliënt uit Doetinchem
Ik had niet gedacht dat het mogelijk was om binnen zes weken gescheiden te zijn. Dankzij jouw enorme inzet is dat toch gelukt!
Een cliënt uit Doesburg
Fantastische mediator!
Een cliënt uit Druten
Ik dacht dat mijn werkgever van mij af wilde, maar gelukkig kreeg in van de mediator handige en bruikbare tips. Mijn werkgever is opeens erg tevreden. Ik ook.
Een cliënt uit Amersfoort
De mediator aan huis, de kinderen in bed, en wij kwamen tot een verrassende oplossing. Dank je wel!
Een cliënt uit Doorwerth
Bedankt Nico, voor je zorgvuldige bijstand!
Een cliënt uit Oosterbeek
In het begin wilde ik eigenlijk liever bij een advocaat scheiden. Toen bleek dat de eigen bijdrage voor een toevoeging bij een advocaat veel hoger ligt dan bij een mediator. Daarom kozen we voor Nico, die alles keurig geregeld heeft!

De Mediatorsfederatie Nederland vertegenwoordigt het mediationberoep in de publieke belangenbehartiging. Daarnaast maakt de federatie zich sterk voor de verdere ontwikkeling van het beroep van mediators en bewaakt en bevordert de kwaliteit van de beroepsuitoefening. 

mediator rechtspraak

De Raad voor de Rechtspraak vormt het bestuur van de meeste rechtsprekende organisaties in Nederland. Een mediator die door de raad wordt erkend mag zich rechtbankmediator noemen. 

De Raad voor Rechtsbijstand is het overheidsorgaan dat burgers helpt bij het vinden van oplossingen voor (juridische) problemen. Dat doet zij onder meer door mediation te subsidiëren via erkende mediators. 

nederlandse mediators vereniging logo

Met ruim 2.000 aangesloten mediators maakt de Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv) zich sterk voor de verdere professionalisering van het mediationvak.

Gratis kennismakingsgesprek, meestal max. 30 minuten

 

Uurtarief: € 181,50 incl. BTW per uur of prijsafspraak; vaak delen partijen dit bedrag op basis van 50-50.

 

Ik werk ook op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand (toevoeging). Je betaalt dan slechts een zeer beperkte eigen bijdrage. De andere partij betaalt dan de helft van het uurtarief, of een prijsafspraak; als beiden toevoeging krijgen dan is alleen eigen bijdrage verschuldigd

 

Geen vaste prijs, maar wel prijsafspraak als cliënten dat wensen.

 

 

Nico Wiggers, MfN-registermediator

Adres

Wassenaarweg 40
6843 NW Arnhem

Telefoon
Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!