Gratis online intake 085 – 401 24 53

Pamela Torres|MfN-registermediator

Mediation bij echtscheiding en conflict
Patricia Torres mediator
  • Jurist
  • Scheidingsmediator & coach
  • 's Avonds & in het weekend
  • Extra aandacht voor kinderen
Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!

Echtscheiding en overige privékwesties

Je kunt bij mij terecht voor de volgende kwesties: 

Tijdens het kennismakingsgesprek leg ik uit wat de stappen zijn en hoe wij deze door gaan lopen. Afspraken zijn ook mogelijk in de avonden of in het weekend.

Juridische afhandeling

Naast de mediation zorg ik ook voor de juridische afhandeling. Ik stel het convenant en/of het ouderschapsplan op. Na het ondertekenen van de documenten stuur ik het op naar de advocaat. Zij zal een gezamenlijk verzoekschrift tot echtscheiding indienen. Na de uitspraak van de rechter hoeft u alleen de akte van berusting te ondertekenen en dan zal de advocaat de echtscheiding inschrijven bij de gemeente.

Kwaliteiten

Mijn sterke punt als mediator is dat ik de Nederlandse wetgeving beheers. Ik heb twee aparte masters in de Rechtsgeleerdheid. Tevens kan ik goed met kinderen omgaan waardoor, indien gewenst, ik met de kinderen kan praten. Op jaarbasis behandel ik gemiddeld ruim 35 zaken en behoor daarmee tot de meest ervaren mediators uit de regio.

Stiefplancoach

Naast mediator ben ik actief als juriste, Stiefplancoach en buurtbemiddelaar. 

 

 

Een cliënt uit Den Helder
Heeft ons goed geholpen met onze communicatieproblemen
Een cliënt uit Heerhugowaard
Werkt snel en correct. Pamela is bovendien een heel toegankelijk persoon.
Een cliënt uit Heerhugowaard
Deze mediator luister goed naar wat mensen willen. Zo zijn we tot oplossingen gekomen die we anders nooit hadden kunnen bedenken. Dank je wel!
Een cliënt uit Den Helder
Uitstekende begeleiding en uitleg van ingewikkelde regels. Ook toen de emoties hoog opliepen, blijft Pamela op een prettige manier kalm.
Een cliënt uit Den Helder
Dankzij Pamela Torres zijn we snel van elkaar gescheiden. Belangrijker nog: we hebben onze strijdbijl weten te begraven.

De Mediatorsfederatie Nederland vertegenwoordigt het mediationberoep in de publieke belangenbehartiging. Daarnaast maakt de federatie zich sterk voor de verdere ontwikkeling van het beroep van mediators en bewaakt en bevordert de kwaliteit van de beroepsuitoefening. 

mediator rechtspraak

De Raad voor de Rechtspraak vormt het bestuur van de meeste rechtsprekende organisaties in Nederland. Een mediator die door de raad wordt erkend mag zich rechtbankmediator noemen. 

De Raad voor Rechtsbijstand is het overheidsorgaan dat burgers helpt bij het vinden van oplossingen voor (juridische) problemen. Dat doet zij onder meer door mediation te subsidiëren via erkende mediators. 

nederlandse mediators vereniging logo

Met ruim 2.000 aangesloten mediators maakt de Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv) zich sterk voor de verdere professionalisering van het mediationvak.

Particulier uurtarief: € 150 (excl. BTW)

 

Indien je voor een toevoeging in aanmerking komt, zal ik deze bij de Raad voor Rechtsbijstand aanvragen. Je hoeft alleen een eigen bijdrage te betalen indien positief wordt beslist over de aanvraag. Dit is € 53,– of € 105,– euro. 

 

Bij een beëindiging geregistreerd partnerschap (met kinderen) en bij een echtscheiding moet je tevens griffierecht betalen. Deze bedraagt € 144,– p.p. Indien je voor een toevoeging in aanmerking komt wordt het griffierecht verlaagd naar € 39,–. De persoon die niet voor toevoeging in aanmerking komt, betaalt € 144,–.

 

Zakelijke uurtarief: € 200 (excl. BTW)

 

 

 

Mijn contactgegevens

Kantoornaam

Torres Juristen & Mediation

Kantooradressen

Wilhelminalaan 2 | Hoorn

Industrieweg 27 | Den Helder

Handelsstraat 6 | Heerhugowaard

Brugstraat 38 | Middenmeer

Telefoonnummer
MfN mediatorcode

M13011

Inschrijvingscode RvR

R40938

Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!