Gratis online intake 085 – 401 24 53

Petra van den Bogaard|MfN-registermediator

Mediation bij echtscheiding & arbeidsconflict
Petra van den Boogaard mediator
  • Empatisch en betrokken
  • Praktisch en oplossingsgericht
  • Flexibel in tijd en plaats
  • Kinderen staan centraal
Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!

Mediator sinds 2012

Ik ben MfN registermediator sinds 2012 en je kunt bij mij terecht voor mediation op het gebied van echtscheiding, arbeidsconflict en eigenlijk verder alle andere situaties waardoor je in een conflictsituatie terecht kunt komen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een familieruzie of burengeschil. Wil je weten of jouw situatie geschikt is voor mediation? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

Flexibel in tijd en plaats

Ik ben graag flexibel in mijn werktijden. Afspraken zijn zowel overdag als ’s avonds mogelijk op één van mijn kantoorlocaties in de regio of gewoon bij jou thuis.

Echtscheiding van A t/m Z

Als je gaat scheiden, breekt een moeilijke en verwarrende periode aan. Er komt heel veel op je af: alimentatie, de verdeling van de woning en de financiën. Waar moet je beginnen? Ik ben er om jullie daarin te begeleiden, de structuur te bewaken en overzicht te houden. Jullie
houden de regie over jullie eigen proces. Jullie keuzes en afspraken verwerk ik in het echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan. Ik verzorg jullie echtscheiding van A t/m Z.

Kinderen altijd centraal

Als er kinderen betrokken zijn, dan staan die voor mij centraal. Want ook al gaan jullie als partners niet meer samen verder, jullie blijven immers altijd samen ouders.

Arbeidsmediation

Ook op het werk kun je als werkgever of werknemer in een conflictsituatie terechtkomen door bijvoorbeeld een discussie over het functioneren, vastgelopen re-integratie, conflicten met collega’s of bij samenwerkingsproblemen in teams. Door met elkaar in gesprek te gaan onder mijn begeleiding, kan worden onderzocht waar de kansen voor een oplossing liggen, je wil toch allemaal weer verder in de toekomst of dit nu samen is of apart.

Samenwerking

Als het nodig is verwijs ik door naar deskundigen in mijn netwerk. Het is immers van belang dat afspraken weloverwogen gemaakt worden en ook juridisch en fiscaal houdbaar zijn.

Mijn drive als mediator

Binnen ieder geschil zijn altijd “verschillende” partijen die een bijdrage leveren aan de situatie die is ontstaan. Ik vind het mijn voornaamste taak om deze bijdragen boven tafel te krijgen en inzicht te verschaffen wat “het” met de andere partij doet. Pas na inzicht komt uitzicht naar een mogelijke oplossing. Het leven is te kort om niet de tijd te nemen om naar elkaar te luisteren. 

 

Een cliënt uit Baarn
Grote waardering voor de manier waarop je onze scheiding hebt begeleid!
Een cliënt uit Huizen
Fijne mediator, zou jou zeker aanbevelen bij anderen.
Een cliënt uit Naarden
Helder en accuraat
Een cliënt uit Bussum
Efficiënt en to the point
mediator rechtspraak

De Raad voor de Rechtspraak vormt het bestuur van de meeste rechtsprekende organisaties in Nederland. Een mediator die door de raad wordt erkend mag zich rechtbankmediator noemen. 

De Mediatorsfederatie Nederland vertegenwoordigt het mediationberoep in de publieke belangenbehartiging. Daarnaast maakt de federatie zich sterk voor de verdere ontwikkeling van het beroep van mediators en bewaakt en bevordert de kwaliteit van de beroepsuitoefening. 

De Raad voor Rechtsbijstand is het overheidsorgaan dat burgers helpt bij het vinden van oplossingen voor (juridische) problemen. Dat doet zij onder meer door mediation te subsidiëren via erkende mediators. 

nederlandse mediators vereniging logo

Met ruim 2.000 aangesloten mediators maakt de Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv) zich sterk voor de verdere professionalisering van het mediationvak.

Particulier uurtarief: € 150,= (excl. BTW). Dit bedrag wordt tussen partijen gedeeld tenzij jullie anders overeenkomen.

 

Als je voor een toevoeging in aanmerking komt, zal ik deze bij de Raad voor Rechtsbijstand
aanvragen. Je hoeft alleen een eigen bijdrage te betalen indien positief wordt beslist over de
aanvraag.

 

Bij een beëindiging geregistreerd partnerschap (met kinderen) en bij een echtscheiding moet je tevens griffierecht  betalen. Indien je voor een toevoeging in aanmerking komt wordt het
griffierecht verlaagd.

 

Zakelijke uurtarief: € 180,= (excl. BTW). Dit bedrag wordt tussen partijen gedeeld tenzij jullie anders overeengekomen. 

 

Een all-in prijs is in overleg bespreekbaar.

 

Mijn contactgegevens

Kantoornaam

Rots Mediation

Telefoon
MfN mediatorcode

M10842

Inschrijvingscode RvR

R41040

Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!