Gratis online intake 085 – 401 24 53

René Gerritsen|MfN-registermediator

Mediation bij echtscheiding & arbeidsconflict
Rene Gerritsen mediator limburg
  • Professionele begeleiding
  • Persoonlijke betrokkenheid
  • Het belang van kinderen voorop
  • Informeel en na kantooruren bereikbaar
Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!

Gecertificeerde mediators

Wij ondersteunen je tijdens dit proces en zorgen ervoor dat alle stappen doorlopen worden. Ons doel is om de problemen samen op te lossen, zodat je in goed overleg uit elkaar gaat en dat je beiden met vertrouwen de toekomst tegemoet ziet, zowel bij een echtscheiding, ontbinding geregistreerd partnerschap als bij het verbreken van samenleving.

Accreditatie familiemediator

Als MfN-registermediators, met accreditatie familiemediator, zijn wij voor jou de aangewezen deskundigen om de volledige echtscheiding, beëindiging samenleving of ontbinding geregistreerd partnerschap vlot en goed te regelen.

Ook bij arbeidsconflict

Naast familiemediation zijn wij gespecialiseerd in arbeidsmediation en aangesloten bij de Vereniging Arbeidsmediators Nederland (VAN). We begeleiden je op professionele wijze tijdens gesprekken en daaruit voortvloeiende onderhandelingen. Jouw mediator brengt de communicatie weer op gang, begeleidt de gesprekken, bewaakt het proces en zorgt ervoor dat er afspraken gemaakt worden waar je beiden achter staat. Bij arbeidsmediation worden op een constructieve manier afspraken gemaakt die voldoen aan wederzijdse behoeften en verwachtingen om te komen tot een win-winsituatie.

Juridische zaken van A tot Z verzorgd

Het echtscheidingsconvenant, ouderschapsplan en alimentatieberekening wordt voor u opgesteld en het verzoekschrift wordt ingediend bij de rechtbank, zodat alle fasen met u doorlopen worden.

Speciale aandacht voor kinderen

Als je kinderen hebt, is het van belang dat zij niet de dupe worden van juridisch getouwtrek. Kinderen kunnen hier veel onder lijden. Er wordt uitgebreid aandacht besteed aan de belangen van kinderen, zodat deze optimaal worden behartigd. Uw mediator is KIES-omgangsbegeleider.

Een cliënt uit Weert
Mijn ervaring met MediationBuro Limburg is zeer positief, de aanleiding van het gesprek was, een scheiding, natuurlijk niet zo positief. Alleen zij hebben er aan bijgedragen dat het voor beide partijen positief heeft uitgepakt en dat het binnen 4 weken geregeld was. Ik zou hun bij ieder conflict absoluut aanraden!!
Een cliënt uit Roermond
Helaas, hebben wij onze partnerschap registratie moeten beëindigen. We werden door vele partijen van het kastje naar de muur gestuurd en weer terug. Niemand, en dan heb ik het over de Gemeente of andere partijen, wist wie we het beste konden benaderen. We zijn terecht gekomen bij MediationBuro Limburg in Weert en deze mensen hebben ons fantastisch geholpen, alles prima uitgelegd en alles was met een open communicatie uitstekend geregeld. Echt een aanrader, mocht het tot een beëindiging komen van een huwelijk.
Een cliënt uit Nederweert
Ik heb het mediationtraject als zeer prettig ervaren, mede door de correcte en professionele instelling vanuit de mediator. Zowel medeleven, een luisterend oor alsook deskundigheid, hebben ervoor gezorgd dat alles netjes is afgewikkeld.
Een cliënt uit Eindhoven
Aangezien de werksituatie niet verbeterde is na verloop van tijd voorgesteld mediation in te zetten. Na een zeer positieve kennismaking d.m.v. een persoonlijk gesprek werd het traject opgestart. De grote toegevoegde waarde van dit MediationBuro was het feit dat 2 mediators gelijktijdig bij het traject betrokken zijn en bij de gesprekken aanwezig zijn. Dit zorgt voor de nodige evenwicht. De achtergronden van beide mediators is verschillend (HR en rechten) echter van zeer groot belang bij een arbeidsconflictsituatie. Dit zorgde voor een zeer goede begeleiding in een lastig proces en uiteindelijk een snelle doch prima uitkomst voor alle partijen. Ik ben zeer tevreden en zou privé en zakelijk zeker dit bureau aanraden!
Een cliënt uit Helmond
We hebben René leren kennen als een kundige persoon die goed met mensen overweg kan. Hij heeft ons goed geholpen en duidelijke uitleg gegeven op alle vragen die we hadden. We wilden alles snel en goed geregeld hebben maar als hij door had dat we begonnen over te lopen van de informatie, liet hij het erbij voor die sessie. Een volgende keer werd hier dan weer met het grootste gemak op terug gekomen. René was ook bereikbaar buiten kantooruren wat erg prettig is. René, bedankt voor de goede geboden hulp!

Altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Ook op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand.  

 

Iedere zaak is uniek. Neem daarom contact op om de kosten van bemiddeling te bespreken. Een pakketprijs is overigens altijd bespreekbaar tijdens de kennismakingsafspraak. 

De Mediatorsfederatie Nederland vertegenwoordigt het mediationberoep in de publieke belangenbehartiging. Daarnaast maakt de federatie zich sterk voor de verdere ontwikkeling van het beroep van mediators en bewaakt en bevordert de kwaliteit van de beroepsuitoefening. 

mediator rechtspraak

De Raad voor de Rechtspraak vormt het bestuur van de meeste rechtsprekende organisaties in Nederland. Een mediator die door de raad wordt erkend mag zich rechtbankmediator noemen. 

De Raad voor Rechtsbijstand is het overheidsorgaan dat burgers helpt bij het vinden van oplossingen voor (juridische) problemen. Dat doet zij onder meer door mediation te subsidiëren via erkende mediators. 

De Mediatorsfederatie Nederland vertegenwoordigt het mediationberoep in de publieke belangenbehartiging. Daarnaast maakt de federatie zich sterk voor de verdere ontwikkeling van het beroep van mediators en bewaakt en bevordert de kwaliteit van de beroepsuitoefening. 

Mediators die de opleiding tot KIES Kindercoach hebben gevolgd, beschikken over de vaardigheden en ervaring om de positie van kinderen tijdens een echtscheiding de aandacht te geven die het verdient. 

René Gerritsen, MfN-registermediator

Telefoon
MfN mediatorcode

M12642

Inschrijvingscode RvR

R10624

Familieaantekening?

Ja

Kantoor Weert

Friezenstraat 11

6004 BD Weert

Kantoor Elsloo

Brederodestraat 23

6181 BE Elsloo

Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!