Gratis online intake 085-8081 499

Rik van der Vies|MfN-registermediator

Mediation bij echtscheiding & arbeidsconflict
Rik van der Vies mediator
  • Kom op door jou gewenste locatie
  • Ook op zaterdag en in de avond
  • Ervaren mediator
  • Zakelijk arbeidsverleden
Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!

Op zoek naar belangen

In mijn rol als mediator zal ik vanuit het geschil op zoek gaan naar de belangrijkste breekpunten én belangen. Vervolgens gaan we op zoek naar een passende oplossing.

Méér dan 40 jaar ervaring met conflictoplossing

In totaal heb ik méér dan 40 jaar werkervaring in conflictgevoelige rollen. Ik heb dus ook méér dan 40 jaar ervaring met het oplossen van conflicten. Het vinden van de oplossing is wat mij drijft. Het conflict is er immers om opgelost te worden, want dan kunnen we door met het leven. Zolang er een conflict is, is er stilstand. Of ik nu praat met een schoonmaker, directeur, ICT- medewerker of huisvrouw, mijn liefde voor mensen, directheid, eerlijkheid en creativiteit zorgen altijd voor een constructief oplossing van het conflict.

Speciale aandacht voor kinderen

Ik geloof in een werkbare toekomst voor iedereen. En misschien wel belangrijker voor diegenen die de toekomst hebben, jullie kinderen! Daarom heb ik naast de opleiding tot MfN-registermediator ook de geaccrediteerde opleiding tot familiemediator succesvol afgerond.

Alles wordt zorgvuldig geregeld

Ik verzorg het gehele traject van uw kwestie (echtscheiding, beëindiging samenwoning, arbeidsconflict etc.), kinder- en partneralimentatie berekening, Ouderschapsplan, opstellen convenant, indienen bij de Rechtbank en opstellen van de vaststellingsovereenkomst bij zakelijke geschillen. Tevens begeleiding in de door jullie te ondernemen stappen in het proces.

 

De Mediatorsfederatie Nederland vertegenwoordigt het mediationberoep in de publieke belangenbehartiging. Daarnaast maakt de federatie zich sterk voor de verdere ontwikkeling van het beroep van mediators en bewaakt en bevordert de kwaliteit van de beroepsuitoefening. 

De Raad voor Rechtsbijstand is het overheidsorgaan dat burgers helpt bij het vinden van oplossingen voor (juridische) problemen. Dat doet zij onder meer door mediation te subsidiëren via erkende mediators. 

De Raad voor Rechtsbijstand is het overheidsorgaan dat burgers helpt bij het vinden van oplossingen voor (juridische) problemen. Dat doet zij onder meer door mediation te subsidiëren via erkende mediators. 

nederlandse mediators vereniging logo

Met ruim 2.000 aangesloten mediators maakt de Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv) zich sterk voor de verdere professionalisering van het mediationvak.

Een cliënt uit Capelle aan den IJssel
Fijn dat je voor ons een subsidie hebt aangevraagd. Erg efficient allemaal.
Een cliënt uit Krimpen aan den IJssel
Ik had niet kunnen denken dat je ons weer in gesprek kon brengen met elkaar. Onwijs bedankt voor alles!
Een cliënt uit Dordrecht
Voor osn was belangrijk dat je ook in het weekend én bij ons thuis wilde afspreken. Top service!
Een cliënt uit Alblasserdam
Alles goed en snel voor elkaar. Blij dat ik op een nette manier van mijn werknemer af ben (hij was zelf ook blij trouwens!).
Een cliënt uit Papendrecht
Bijzonder hoe je de kinderen er bij betrokken hebt. We hebben jouw hulp als een enorme steun ervaren in deze krankzinnige periode uit ons leven. Dank je wel voor al je hulp.
Een cliënt uit Hendrik-Ido-Ambacht
Je bent recht door zee en toch fijngevoelig. een goede combinatie voor een mediator!

Uurtarief voor particulieren: € 211,75 inclusief BTW. Het uurtarief wordt vermeerderd met 3% kantoorkosten. Ik reken geen reistijd en binnen een straal van 20 km van mijn kantoor in Lelystad geen km vergoeding; daarbuiten €0,45 per kilometer excl. BTW. Alle bedragen zijn voor beide partijen samen.

Voor particulieren werk ik ook op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand

 

Uurtarief voor zakelijke cliënten: 175,- exclusief BTW. Het uurtarief wordt vermeerderd met 3% kantoorkosten. Ik reken geen reistijd en binnen een straal van 20 km van mijn kantoor in Lelystad geen km vergoeding; daarbuiten €0,45 per kilometer excl. BTW. Alle bedragen zijn voor beide partijen samen.

 

Vaste prijsafspraak inclusief alle overige kosten is mogelijk voor het gehele mediation traject.

 

Rik van der Vies, MfN-registermediator

Adres

Hollandse Hout 214 A

8244 GK Lelystad

Telefoon kantoor
MfN mediatorcode

M126888

Inschrijvingscode RvR

R40918

Familieaccreditatie?

Ja

Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!