Gratis online intake 085-8081 499

Simone Kalff|jurist & MfN-registermediator

Mediation bij echtscheiding & arbeidsconflict
Simone Kalff mediator mediation
  • Goede luisteraar
  • Oplossing opmaat vinden
  • Mediator sinds 2001
  • Behoort to meest ervaren mediators
Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!

Echtscheiding geregeld van A tot Z

Als je gaat scheiden wil je dat alles goed geregeld wordt. Maar om alles goed te kunnen regelen moet je eerst met elkaar in gesprek kunnen komen. Daar ben ik voor. Bij mij aan tafel kom je snel tot de kern van de kwestie die speelt. In goed overleg kom je dan tot de beste mogelijke oplossing. Vervolgens zorg ik dat alle juridische documenten zorgvuldig worden opgesteld en zo nodig ingediend bij de rechtbank. 

Ieder jaar meer dan 75 arbeidsconflicten

Door diverse gerenommeerde  mediationbureaus word ik ingezet als arbeidsmediator. Jaarlijks begeleid ik tientallen werknemers en werkgevers bij het oplossen van hun kwestie.  Méér dan 85% van de arbeidsconflicten wordt opgelost. De door de deelnemers gemaakte afspraken worden vastgelegd in een afsprakenbesluit of vaststellingsovereenkomst, die aan de meest recente regelgeving voldoet. 

Mediator sinds 2001

Sinds 2001 ben ik werkzaam als mediator. De opdrachten komen vooral binnen via verwijzers en “van horen zeggen”. Ik begeleid ongeveer 75 arbeidsmediations en 20 echtscheidingsmediations en familiekwesties per jaar. Daarmee behoor ik tot de meest ervaren mediators van Nederland. 

Wat cliënten over mij zeggen

Van mijn cliënten krijg ik terug, dat ze het als heel prettig hebben ervaren hoe ik het gesprek begeleid. Ik kan de kwesties die spelen helder ontrafelen en vervolgens de deelnemers begeleiden bij het vinden van een oplossing op maat. Ik ben een goede luisteraar en kan de deelnemers goed duidelijk maken wat de een bedoelt en zegt en hoe de ander het hoort en begrijpt.

Naast mediator tevens trainer

Voor diverse instellingen verzorg ik trainingen op het gebied van mediation en communicatie. 

 

 

De Mediatorsfederatie Nederland vertegenwoordigt het mediationberoep in de publieke belangenbehartiging. Daarnaast maakt de federatie zich sterk voor de verdere ontwikkeling van het beroep van mediators en bewaakt en bevordert de kwaliteit van de beroepsuitoefening. 

mediator rechtspraak

De Raad voor de Rechtspraak vormt het bestuur van de meeste rechtsprekende organisaties in Nederland. Een mediator die door de raad wordt erkend mag zich rechtbankmediator noemen. 

De Raad voor Rechtsbijstand is het overheidsorgaan dat burgers helpt bij het vinden van oplossingen voor (juridische) problemen. Dat doet zij onder meer door mediation te subsidiëren via erkende mediators. 

nederlandse mediators vereniging logo

Met ruim 2.000 aangesloten mediators maakt de Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv) zich sterk voor de verdere professionalisering van het mediationvak.

Een cliënt uit Utrecht
Dank voor de begeleiding met de mooie afloop!
Een cliënt uit Utrecht
Dank voor de fantastische wijze waarop je de gesprekken hebt begeleid.
Een cliënt uit Zeist
Knap hoe je het gesprek in goede banen hebt weten te leiden.
Een cliënt uit Amsterdam
Dankbaar ben ik, dat het gelukt is een goede regeling te treffen.
Een cliënt uit Tilburg
Ik ga u zeker aanbevelen bij anderen!

Altijd een gratis kennismakingsgesprek

 

Particulier tarief: € 160,00 (exclusief 21% BTW)

 

Ik werk ook op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand

 

Zakelijk tarief: € 185,00 (exclusief 21% BTW)

 

 

 

mr Simone Kalff, MfN-registermediator

Adres

Mauritsstraat 102

3583 HW Utrecht

Telefoon
MfN mediatorcode

M4617

Inschrijvingscode RvR

R40496

Familieaantekening?

Ja

Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!