Gratis online intake 085 – 401 24 53

Wendy den Ouden|MfN-registermediator

Mediation bij echtscheiding & arbeidsconflict
Wendy den Ouden mediator
  • Zeer ervaren
  • Juridisch deskundig
  • Integer
  • Mensgericht
Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!

Ervaren mediator

Wendy den Ouden is als mediator gespecialiseerd in echtscheiding en arbeidsconflict. Jaar in jaar uit behandelt zij vele tientallen casussen. Daardoor behoort zij tot de meest ervaren mediators in Nederland. 

Rechtbankmediator

Wendy wordt regelmatig ingezet als rechtbankmediator. Partijen komen er dan ter zitting niet uit. De rechter kan hen dan naar mediation verwijzen. Doorgaans zijn dit de wat ingewikkelder zaken zodat er dan gekozen wordt voor de mediators met de meeste ervaring. 

Kies omgangsbegeleider

Omdat Wendy kinderen altijd centraal stelt binnen een echtscheidingsbemiddeling, heeft zij zich nadrukkelijker verdiept in kind-gerelateerde materie. Dat heeft zij onder meer gedaan door Kies omgangsbegeleider te worden. Daardoor is zij in staat om niet alleen de kinderen van begeleiding te voorzien, maar ook jullie. Kinderen kiezen immers nooit uit zichzelf voor de scheiding  van hun ouders; maar lijden er wel onder. Daarom verdienen zij extra en gespecialiseerde aandacht. 

Prettige gesprekspartner

Wendy beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, is oplossingsgericht en wordt ervaren als een prettige gesprekspartner. Zij is betrokken, betrouwbaar, en bovenal mensgericht.

Achtergrond

Zij studeerde Nederlands Recht en werd later letselschadejurist bij een grote verzekeraar. Vervolgens is zij een aantal jaren werkzaam geweest als Human Resources Consultant op het vlak van arbeidszaken bij een bankverzekeraar. In 2007 is zij gestart als mediator en coach en heeft zij zowel binnen het bedrijfsleven als bij non-profit organisaties opdrachten vervuld. Wendy is gevestigd in Maasland en is vooral actief in de regio Schiedam, Vlaardingen, het Westland en Delft.

 

Een cliënt uit Rotterdam
Professioneel, deskundig en betrokken!
Een cliënt uit Delft
Wendy heeft ons een fijne begeleiding en ondersteuning gegeven in deze voor ons erg moeilijke tijd.
Een cliënt uit Vlaardingen
Wendy heeft er voor gezorgd dat wij eindelijk weer naar elkaar kunnen luisteren en met elkaar kunnen praten en dat heeft er toe geleid dat we de scheiding op een goede manier met elkaar hebben kunnen regelen.
Een cliënt uit Westland
Wendy is een fijn en goed mens; ze had niet alleen oog voor ons, maar vooral ook voor de kinderen. Heel erg dank!
Een cliënt uit Schiedam
Onze kinderen hebben op een prettige manier een stem gekregen in ons echtscheidingsproces.

De Mediatorsfederatie Nederland vertegenwoordigt het mediationberoep in de publieke belangenbehartiging. Daarnaast maakt de federatie zich sterk voor de verdere ontwikkeling van het beroep van mediators en bewaakt en bevordert de kwaliteit van de beroepsuitoefening. 

mediator rechtspraak

De Raad voor de Rechtspraak vormt het bestuur van de meeste rechtsprekende organisaties in Nederland. Een mediator die door de raad wordt erkend mag zich rechtbankmediator noemen. 

De Raad voor Rechtsbijstand is het overheidsorgaan dat burgers helpt bij het vinden van oplossingen voor (juridische) problemen. Dat doet zij onder meer door mediation te subsidiëren via erkende mediators. 

Mediators die de opleiding tot KIES Kindercoach hebben gevolgd, beschikken over de vaardigheden en ervaring om de positie van kinderen tijdens een echtscheiding de aandacht te geven die het verdient. 

nederlandse mediators vereniging logo

Met ruim 2.000 aangesloten mediators maakt de Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv) zich sterk voor de verdere professionalisering van het mediationvak.

Altijd een gratis telefonisch kennismakingsgesprek

 

Particulier tarief: € 150,00 (exclusief 21% BTW)

 

Ik werk ook op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand

 

Zakelijk tarief: € 170,00 (exclusief 21% BTW)

 

Wendy den Ouden, MfN-registermediator

Telefoon
Kantooradres

Boumare 132

3155PB Maasland

MfN mediatorcode

M8219

Inschrijvingscode RvR

R30573

Familieaccreditatie?

Ja

Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!