Gratis online intake 085-8081 499

Chris van Gompel|MfN-registermediator

Mediation bij echtscheiding en arbeidsconflict
  • Financieel expert
  • Gespecialiseerd in ondernemers
  • Kinderen en ouderschapsplan
  • Koophuis en hypotheek
Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!

Na mijn studie Rechten ben ik jarenlang werkzaam geweest als financieel planner en adviseur. In die functies kwam ik regelmatig mensen in een echtscheiding tegen. Omdat ik hen graag de juiste en volledige begeleiding wilde bieden, besloot ik in 2010 de opleiding tot MfN-registermediator te volgen en ook de familiespecialisatie te behalen. Sinds 2017 richt ik mij volledig op het vak van mediation.

Graag help ik jullie om weloverwogen beslissingen te nemen en samen tot oplossingen te komen die het beste bij jullie passen. Acceptabele en duurzame oplossingen voor alle partijen, zodat iedereen met vertrouwen de toekomst tegemoet kan gaan.

 

Ontzorgen

Jullie kunnen steunen op veel (levens)ervaring. Door de jaren heen ken ik bijna alle hobbels die je als scheidend stel kunt tegenkomen. Als generalist ontzorg ik jullie graag van A tot Z, zowel op administratief, financieel, fiscaal en juridisch gebied.
Ook is er veel aandacht voor de emotionele kant. Er is alle ruimte voor jullie persoonlijke verhaal en de wensen/belangen die daarbij een rol spelen. Jullie kunnen rekenen op mediation met gevoel en verstand.

Als de communicatie moeizaam verloopt help ik jullie er samen uit te komen. Ik begeleid jullie graag om op een respectvolle manier tot goede en eerlijke afspraken te komen.

 

Duidelijkheid

Om de juiste oplossingen te vinden is het nodig eerst de mogelijkheden helder te krijgen. Door mijn ervaring en deskundigheid weet ik goed welke opties er zijn, bijvoorbeeld als het gaat om de zorg voor de kinderen, de woonsituatie en bij het hebben van een eigen onderneming.
Ik vind het belangrijk om alles in begrijpelijke taal uit te leggen, zodat jullie bewuste keuzes kunnen maken. Transparantie, eerlijkheid en duidelijkheid vormen de basis voor de afspraken die jullie met elkaar maken en waar jullie ook in de toekomst nog samen achterstaan.

 

Aanpak

Ik werk gestructureerd en dat geeft partijen houvast. Bij alle afspraken geldt dat jullie belangen en die van de kinderen centraal staan. Ik zal deze zo goed mogelijk op één lijn proberen te brengen.

Allereerst spreken we de verwachtingen door. Vervolgens help ik jullie bij het maken van de verschillende keuzes, bijvoorbeeld omtrent de kinderen, de woning en de verdeling van bezittingen. Ik doe de alimentatieberekening en geef jullie inzicht in onder meer verzekeringen en pensioen.
Als op alle relevante gebieden duidelijke afspraken zijn gemaakt, zorg ik ervoor dat de afspraken zorgvuldig en op een juridisch verantwoorde manier worden vastgelegd in het convenant en, indien van toepassing, het ouderschapsplan. Ook regel ik de verdere juridische afhandeling van de scheiding.

 

Waarom ik mediator ben

 

Als financieel planner en adviseur merkte ik dat mensen in een echtscheiding vaak niet de juiste informatie kregen over belangrijke zaken zoals hypotheek, financiën en alimentatie. Klanten kwamen regelmatig naar me toe: ‘Chris, kun jij ons helpen?’ Natuurlijk wilde ik dat. En ik wilde dat zo goed mogelijk. Daar hoorde de opleiding tot MfN-registermediator bij. Ik maak me graag sterk voor de best mogelijke afspraken, zeker ook als er kinderen bij betrokken zijn. Zodat jullie achteraf kunnen zeggen: ‘We hebben goede afspraken gemaakt, we zijn goed met de situatie omgegaan’.

Een cliënt uit Eindhoven
Adequaat, snel en netjes. Alles is heel duidelijk uitgelegd en afspraak is afspraak.
Een cliënt uit Veldhoven
Chris heeft ons op een goede manier door het hele echtscheidingsproces heen geloodst

De Mediatorsfederatie Nederland vertegenwoordigt het mediationberoep in de publieke belangenbehartiging. Daarnaast maakt de federatie zich sterk voor de verdere ontwikkeling van het beroep van mediators en bewaakt en bevordert de kwaliteit van de beroepsuitoefening. 

Kennismakingsgesprek

Eerste half uur altijd gratis.

Particulier tarief

180,00 (exclusief 21% BTW) per uur. 

Vaste prijs 

Pakketprijs is afhankelijk van jouw specifieke situatie.

Mijn contactgegevens

Telefoon
Gesprekslocaties

Torenallee 20, 5617 BC Eindhoven

Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!