Gratis online intake 085-8081 499

Edwin Baeten|MfN-registermediator

Mediation bij echtscheiding en arbeidsconflict
  • Financieel expert
  • Kinderen en ouderschapsplan
  • Koophuis en hypotheek
  • Huwelijks- en partnerschapsvoorwaarden
Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!

Ik ben vader van drie fantastische dochters en als ervaringsdeskundige weet ik welk proces jullie doormaken. In een verdrietige en onoverzichtelijke periode is het niet gemakkelijk om de juiste beslissingen met elkaar te nemen, zeker als er ook kinderen bij betrokken zijn. Ik help jullie graag bij het vinden van de meest passende oplossingen voor alle partijen, zodat jullie weer verder kunnen.
Ik ben MfN-registermediator en register financieel echtscheidingsadviseur (RFEA). Door mijn inschrijving bij de Raad voor Rechtsbijstand kan ik een eventuele toevoeging voor jullie aanvragen.
Op alle gebieden kan ik begeleiden, jullie hoeven je verhaal maar één keer te doen. Honderden mensen heb ik al succesvol kunnen begeleiden en daar ben ik erg blij mee.

 

Inlevend en betrokken

Ruimte en aandacht voor alle partijen zodat iedereen zich gekend en gehoord voelt, daar ga ik voor. Ik ben inlevend en betrokken bij alle partijen en wil een ‘rustpunt’ zijn. In een veilige setting kunnen jullie je emoties uiten.
In een eerste gesprek maken we kennis en luister ik naar jullie verhaal. Wat speelt er? Waar maken jullie je zorgen over? Ook nemen we het proces van echtscheiding door en verneem ik graag wat jullie van mij als mediator verwachten. Als jullie beiden vertrouwen in mij als mediator hebben, gaan we aan de slag.

 

Belang van de kinderen

Ik maak me sterk voor de wensen van jullie als ouders, maar zeker ook voor het belang van de kinderen. Zij hebben geen keus, maar hun welzijn dient te allen tijde geborgd te worden. We bespreken hoe jullie tijdens en na de scheiding voor de kinderen willen zorgen. Indien gewenst kan ik handvatten en richtlijnen geven over de begeleiding van de kinderen zodat zij zo min mogelijk nare gevolgen zullen ervaren van de scheiding. Vervolgens stel ik een uitvoerbaar ouderschapsplan op en bereken ik de kinderalimentatie.

 

Solide afspraken

De nieuwe woonsituatie, verdeling van vermogen en het inkomen na de scheiding, de hypotheek, belastingen, pensioenen: naast de zorg voor de kinderen staan jullie voor veel andere beslissingen.
Met zorg en inzicht regel ik jullie vraagstukken. Ik ken de juridische, fiscale en financiële mogelijkheden en valkuilen en ben op de hoogte van de laatste wetgeving. De afspraken die jullie maken, zullen fiscaal gezien geen onvoorziene aanslagen opleveren. Ook bij het hebben van een eigen bedrijf kan ik goed adviseren. Dit geeft de zekerheid van solide afspraken die ook in de toekomst goed werken. Na jullie akkoord neem ik alle afspraken zorgvuldig op in een convenant.

 

Waarom ik mediator ben

Mijn eigen scheiding heeft een belangrijke rol gespeeld bij mijn keuze voor het vak van mediaton. Ik heb gemerkt dat goed overleg en aandacht voor emoties kunnen leiden tot de beste oplossingen. Dat gun ik iedereen die besloten heeft om te gaan scheiden. Daarnaast sluit mediation uitstekend aan bij mijn jarenlange ervaring als docent in het speciaal onderwijs en als financieel adviseur bij een grote verzekeraar. Ik zet mijn kennis en ervaring graag voor jullie in.

Een cliënt uit Geldermalsen
Edwin is een vriendelijke en kundige mediator. Geeft vertrouwen om tot een goed resultaat te komen.
Een cliënt uit Breda
Edwin belicht de aspecten van een scheiding op een vriendelijke en toch zakelijke manier. Hij laat zien dat er voor beiden partijen emoties spelen, maar op een ander niveau. Ook de manier waarop de bepaalde zaken eerst moet regelen wordt uitgelegd. Op deze manier is het proces voor ons zeer goed verlopen. Bedankt Edwin.
Een cliënt uit Tiel
Edwin is zeer ter zake kundig, onpartijdig en empathisch. Hij luistert goed maar geeft ook de grenzen aan. Eerlijk en integer over wat hij wel en niet voor je kan betekenen.
Een cliënt uit Zaltbommel
Edwin, je bent een professionele maar zeker ook een persoonlijke mediator. Je had veel aandacht voor het welzijn van de kinderen en dat van onszelf. Niet alleen maar zakelijk, maar ook oprecht interesse in ons alle 4. Je legt alles erg duidelijk uit. Je bent gewoon een warme persoonlijkheid die je in die tijd hard nodig hebt.

De Mediatorsfederatie Nederland vertegenwoordigt het mediationberoep in de publieke belangenbehartiging. Daarnaast maakt de federatie zich sterk voor de verdere ontwikkeling van het beroep van mediators en bewaakt en bevordert de kwaliteit van de beroepsuitoefening. 

Het keurmerk Register Financieel Echtscheidingsadviseurs (RFEA) is een waarborg (inclusief gedragscode en klachtregeling) voor onafhankelijk en deskundig advies. Bij een financieel echtscheidingsadviseur met RFEA-stempel staat uw belang voorop.

De Kring van Scheidingsspecialisten is er voor de actieve scheidingsspecialist. Leden van de KvSs zijn afkomstig uit allerlei vakdisciplines die vanuit hun professie direct dan wel indirect te maken hebben met mensen die gaan scheiden of gescheiden zijn.

Kennismakingsgesprek

Eerste half uur altijd gratis.

Particulier tarief

160,00 (exclusief 21% BTW) per uur per partij. 

Vaste prijs 

Pakketprijs is altijd bespreekbaar en afhankelijk van jouw specifieke situatie.

Zakelijke tarief     

185,00 (exclusief 21% BTW) per uur per partij. Voor ZZP-ers reken ik een aangepast tarief.

 

 

Mijn contactgegevens

Telefoon
Gesprekslocaties

Theo van Rijenlaan 44

5302 TC Zaltbommel

Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!