Gratis online intake 085-8081 499

Geert Tomlow|MfN-Mediator

Mediation bij echtscheiding en arbeidsconflict
  • Allround expert
  • Koophuis en hypotheek
  • Familiegeschillen
  • Kinderen en het ouderschapsplan
Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast

Als MfN-mediator, gespecialiseerd in familiemediation, en master in Conflictmanagement (MA) help ik jullie graag van begin tot eind door het scheidingsproces heen. Door mijn accreditatie bij de Raad voor Rechtsbijstand kan ik met toevoeging (subsidie) werken en door High Trust-toekenning duurt de afhandeling niet onnodig lang.

Ik heb veel ervaring met zowel arbeids- als echtscheidingsmediations. Vanaf 2016 leg ik me volledig toe op echtscheidingsmediation omdat ik juist in het pijnlijke proces van scheiden het verschil wil maken voor mensen. Omdat ik zelf twee keer gescheiden ben, weet ik wat jullie doormaken en wat wel en niet werkt om tot goede oplossingen te komen.

 

Emoties

Verdriet en rouw horen bij het proces, wellicht ook boosheid, angst en schuldgevoelens. Bij elke mediation zie ik moeilijke momenten voor beide partijen. We nemen zoveel tijd als nodig is voor de emotionele kant. Jullie hebben zelf de regie daarin en ik zorg voor overzicht en balans in de gesprekken. Iedereen kan zijn/haar verhaal kwijt. Dat is een belangrijk startpunt voor het maken van passende keuzes en afspraken.

 

Duurzame oplossingen

Alle belangrijke thema’s komen aan de orde, bijvoorbeeld de zorg voor de kinderen, de woonsituatie, de verdeling van de inboedel en de financiën. Ook doe ik de alimentatieberekeningen.

Mijn aanpak is direct. Met oog voor alle aspecten ga ik doelgericht te werk zodat er duidelijke antwoorden op vragen komen. Daarbij ga ik confronterende zaken niet uit de weg. Ook voor de moeilijke keuzes zijn duurzame oplossingen nodig. Ik help graag bij een open communicatie over alle aspecten.

Oplossingen zijn pas duurzaam als ze in het belang zijn van alle partijen. Alle betrokkenen, ook de eventuele kinderen, moeten een goed gevoel hebben over de gemaakte afspraken. Daar maak ik me graag sterk voor.

 

Mindset

Veel mensen lijken een scheiding te beschouwen als ‘het verliezen van een persoonlijke strijd’. Ik wil daar iets anders tegenover zetten, namelijk ‘een toekomst met nieuwe kansen’. Scheiden is geen gemakkelijk proces, het brengt veel pijn. Maar door te focussen op ‘het begin van een nieuwe levensfase’ ga je meer in mogelijkheden denken. Wat kan wél?

 

Waarom ik mediator ben

Echtscheidingsmediator zijn is voor mij een hele bewuste keuze. Als je érgens mensen mee kunt helpen bij een echtscheiding dan is het in mijn ogen met een gebalanceerde echtscheidingsbemiddeling. In alle opzichten begeleid ik mensen graag naar werkbare oplossingen waar iedereen achterstaat en die ook in de toekomst standhouden.

De Mediatorsfederatie Nederland vertegenwoordigt het mediationberoep in de publieke belangenbehartiging. Daarnaast maakt de federatie zich sterk voor de verdere ontwikkeling van het beroep van mediators en bewaakt en bevordert de kwaliteit van de beroepsuitoefening. 

High Trust Logo

High Trust is de belangrijkste basis voor samenwerking tussen Raad en mediators. High Trust maakt het proces van verlenen van gesubsidieerde rechtsbijstand eenvoudiger door een duurzame samenwerking. Hierbij staat de gezamenlijke verantwoordelijkheid centraal.

De Raad voor Rechtsbijstand is het overheidsorgaan dat burgers helpt bij het vinden van oplossingen voor (juridische) problemen. Dat doet zij onder meer door mediation te subsidiëren via erkende mediators. 

Kennismakingsgesprek

Eerste half uur altijd gratis.

Particulier tarief

160,00 (exclusief 21% BTW) per uur. 

Vaste prijs 

Pakketprijs is afhankelijk van jouw specifieke situatie.

Mijn contactgegevens

Telefoon
Gesprekslocaties

Raamweg 4, Den Haag

Bij u thuis

Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!
Een cliënt uit Den Haag
Ik wil je met deze weg hartelijk bedanken voor al je hulp met deze ingewikkelde scheiding. Vooral het eindeloze geduld wat je hebt op gebracht met deze zaak. Nogmaals bedankt.
Een cliënt uit Delft
Dhr. G. Tomlow heeft ons goed begeleid in onze moeilijke periode. Zijn adviserende rol gedurende het hele traject hebben we als positief ervaren. Zijn kalmte en rust hebben ons hierin erg geholpen en waren van zeer toegevoegde waarde.
Een cliënt uit Rijswijk
Wij hebben Geert leren kennen als een prettig en doortastend persoon. Snel als het kon en rustig als dat nodig was. Alles is netjes en vlot geregeld. We kunnen Geert van harte aanbevelen.
Een cliënt uit Zoetermeer
Geert is een prima vent, met oog voor beide partijen, hij komt met goede ideeën en praktische toepassingen. Top