Gratis online intake 085-8081 499

Gert Nieuwenhuis|MfN-registermediator

Mediation bij echtscheiding, familieconflict en arbeidsconflict
  • Scheidingsexpert
  • Ondernemers
  • Koophuis en hypotheek
  • Kinderen en het ouderschapsplan
Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast

Na mijn opleidingen Economie en Sociaal Organisatorische Bedrijfswetenschappen heb ik brede ervaring opgedaan binnen diverse commercieel-leidinggevende functies in de zakelijke dienstverlening, voornamelijk binnen de financiële sector. Gedurende mijn loopbaan heb ik expertise opgebouwd die een waardevolle aanvulling vormt op mijn rol als mediator. Mijn kennis van organisatie-inrichting en financiële vraagstukken stelt mij in staat om met een pragmatische en empathische benadering mensen te helpen bij het maken van duurzame afspraken.

Rust, focus en inlevingsvermogen

Mensen beschrijven mij als iemand die rust uitstraalt en de focus kan terugbrengen in verhitte discussies. Mijn kracht ligt vooral in de combinatie van mijn kennis, ervaring en een inlevende en pragmatische grondhouding. Als mediator creëer ik een constructieve sfeer waarin mensen samen kunnen werken aan het oplossen van conflicten. Ik geloof dat waar mensen zelf in staat zijn om tegenstellingen te overbruggen, dit de samenwerking versterkt en de betrokkenen als mens sterker maakt. Soms is er echter behoefte aan een onafhankelijke buitenstaander om het proces op gang te brengen en te ondersteunen, en dat is waar ik mijn rol als mediator vervul.

Het streven naar duurzame afspraken

Mijn doel is om mensen te begeleiden bij het maken van weloverwogen beslissingen en hen weer perspectief te bieden. Als mediator werk ik vanuit Nijbroek en bied ik ook de mogelijkheid om op locatie te werken. Mijn specialisatie ligt op het gebied van arbeids- en andere samenwerkingsrelaties, en ik heb ook affiniteit met familiegerelateerde kwesties zoals scheidingsbemiddeling en vraagstukken rond erfrecht. Ik geloof dat conflicten onvermijdelijk zijn in samenwerkingen, maar dat het overbruggen van tegenstellingen de samenwerking versterkt en de betrokkenen als individuen sterker maakt. Soms hebben mensen echter hulp nodig van een onafhankelijke buitenstaander om het proces op gang te brengen en te ondersteunen, en dat is waar mijn expertise als mediator van pas komt. Ik schep de kaders en help bij het sorteren van de stukjes van de legpuzzel, zodat elk stel hun eigen puzzel kan leggen en tot duurzame afspraken kan komen.

Waarom ik mediator ben

Mijn motivatie voor mijn keuze om mediator te worden is duidelijk. Tijdens mijn loopbaan in de financiële dienstverlening zag ik vaak dat scheidingen stroef verliepen en dat er gebrek was aan goede afspraken. Ik geloofde dat dit beter kon, en ik had al lange tijd de wens om mediator te worden. Door mij om te scholen tot MfN-mediator en geregistreerd echtscheidingsdeskundige, kan ik nu mijn passie volgen om mensen te helpen in moeilijke periodes van hun leven. Met mijn kennis, ervaring en pragmatische en empathische houding vervul ik een waardevolle rol als mediator, waarbij ik streef naar duurzame afspraken die op lange termijn houdbaar zijn.

De Mediatorsfederatie Nederland vertegenwoordigt het mediationberoep in de publieke belangenbehartiging. Daarnaast maakt de federatie zich sterk voor de verdere ontwikkeling van het beroep van mediators en bewaakt en bevordert de kwaliteit van de beroepsuitoefening. 

Het keurmerk Register Financieel Echtscheidingsadviseurs (RFEA) is een waarborg (inclusief gedragscode en klachtregeling) voor onafhankelijk en deskundig advies. Bij een financieel echtscheidingsadviseur met RFEA-stempel staat uw belang voorop.

Kennismakingsgesprek

Eerste half uur altijd gratis.

Particulier tarief

160,00 (exclusief 21% BTW) per uur. 

Vaste prijs 

Pakketprijs is afhankelijk van jouw specifieke situatie.

Mijn contactgegevens

Telefoon
Gesprekslocatie

Middendijk 40 Nijbroek

Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!