Gratis online intake 085-8081 499

Hester Bosch|MfN-registermediator

Mediation bij echtscheiding en arbeidsconflict
  • Allround experise
  • Ondernemers
  • Koophuis en hypotheek
  • Alimentatie en het besteedbaar inkomen
Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!

Ik heb burgerlijk en fiscaal recht gestudeerd en ben als fiscalist lange tijd met veel plezier werkzaam geweest bij een groot advieskantoor. Een wereld van (inter)nationale transacties en complexe fiscale constructies. Daarna ben ik psychologie gaan studeren, gevolgd door de opleiding tot MfN-familiemediator en erkend financieel echtscheidingsadviseur.

 

Op alle vlakken kan ik u deskundig begeleiden. Ik werk regelmatig samen met deskundigen op het gebied van bijvoorbeeld pensioen en bedrijfswaarderingen.
Graag help ik u om zo goed mogelijk uit elkaar te gaan zodat u en de eventuele kinderen met vertrouwen de nieuwe situatie tegemoet kunnen gaan.

Totaalbeeld

Om u zo goed mogelijk te begeleiden is het belangrijk dat ik goed inzicht heb in uw situatie. We gaan dan ook zorgvuldig na welke vragen, wensen en behoeften u heeft.
De woonsituatie, de afspraken over de kinderen, het pensioen, de verdeling van het vermogen, een eventuele eigen onderneming; alles hangt met elkaar samen. Ik houd goed zicht op het geheel en begeleid bij het maken van heldere afspraken over alle onderwerpen die belangrijk voor u zijn. Hierbij zal ik duidelijk aangeven wat wel en niet haalbaar is.
Als alle afspraken zijn gemaakt stel ik het ouderschapsplan (indien van toepassing) en het echtscheidingsconvenant op. Na uw akkoord worden de documenten definitief en zorg ik voor de verdere juridische afhandeling.

Integrale begeleiding

Samen komen we tot evenwichtige, duurzame afspraken. Door mijn kennis op psychologisch, juridisch en fiscaal vlak kan ik op een integrale manier begeleiden waarbij alle belangrijke aspecten van de scheiding gebalanceerd worden meegenomen.

 

Oog voor u als persoon

In een periode van onzekerheid en stress heb ik oog voor u als persoon. Gevoelens van verlies en emoties krijgen hun plek. Ik kan me goed inleven, ook omdat ik zelf kind van gescheiden ouders ben.

 

Financiële aspecten

Wat betreft de financiële en fiscale aspecten kan ik u gedegen begeleiden en zorg ik ervoor dat onverwachte situaties achteraf worden voorkomen. Onderwerpen die vaak extra aandacht verdienen zijn de kinderbijslag, het kindgebonden budget en de inkomensafhankelijke combinatiekorting. Het is ook mogelijk dat ik de aangifte inkomstenbelasting in het jaar van echtscheiding voor u verzorg, zodat de gemaakte afspraken op de juiste manier worden verwerkt.

 

De kinderen

Voor de kinderen is een scheiding een ingrijpende gebeurtenis. U blijft beiden als ouders ook na de scheiding verantwoordelijk voor hen, zowel als het gaat om de zorg en de omgang als het financiële gedeelte. Ik help jullie bij het maken van keuzes die óók in het belang van de kinderen zijn.

Waarom ik mediator ben

In de loop van de jaren kreeg ik steeds meer interesse in het gedrag en de drijfveren van mensen. Dit heeft me doen besluiten om me in m’n werk meer op mensen te richten. In het vak van mediation kan ik veel voor mensen betekenen, dat geeft me veel voldoening.

Een cliënt uit Hilversum
Bedankt voor je deskundige advies bij onze scheiding. Fijn dat je ook de aangifte voor ons gaat verzorgen. Het geeft me extra rust dat ik weet dat onze afspraken uit het convenant goed worden verwerkt.
Een cliënt uit Baarn
Ik heb Hester tijdens onze scheiding ervaren als zeer kundig, flexibel en klantvriendelijk. Ze heeft ons zowel op het gebied van mediation als ook fiscaal geweldig geholpen. Ik ben nog steeds blij met de afspraken die we hebben kunnen maken”
Een cliënt uit Amersfoort
Hester, ik wil je bedanken voor alles. Je bent toegankelijk en betrokken in je werk. Het was geen leuke tijd, zoals je weet, maar je hebt ons vakkundig door onze scheiding heen geleid. Ik ben blij dat nu alles afgerond is en voel weer wat ruimte om verder te gaan.
Een cliënt uit Hilversum
Dag Hester, Dank voor alle inspanningen. Onze scheiding was complex en veel energie gekost, maar gelukkig zijn we er samen uitgekomen. Je hebt het goed en professioneel gedaan. Blij dat we nu de handtekeningen gezet hebben en voor onze kinderen nog op een goede manier samen verder kunnen.

De Mediatorsfederatie Nederland vertegenwoordigt het mediationberoep in de publieke belangenbehartiging. Daarnaast maakt de federatie zich sterk voor de verdere ontwikkeling van het beroep van mediators en bewaakt en bevordert de kwaliteit van de beroepsuitoefening. 

nederlandse mediators vereniging logo

Met ruim 2.000 aangesloten mediators maakt de Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv) zich sterk voor de verdere professionalisering van het mediationvak.

De Raad voor Rechtsbijstand is het overheidsorgaan dat burgers helpt bij het vinden van oplossingen voor (juridische) problemen. Dat doet zij onder meer door mediation te subsidiëren via erkende mediators. 

Het keurmerk Register Financieel Echtscheidingsadviseurs (RFEA) is een waarborg (inclusief gedragscode en klachtregeling) voor onafhankelijk en deskundig advies. Bij een financieel echtscheidingsadviseur met RFEA-stempel staat uw belang voorop.

De Kring van Scheidingsspecialisten is er voor de actieve scheidingsspecialist. Leden van de KvSs zijn afkomstig uit allerlei vakdisciplines die vanuit hun professie direct dan wel indirect te maken hebben met mensen die gaan scheiden of gescheiden zijn.

De ScheidingsDeskundige is als kenniscentrum en opleidingsinstituut gespecialiseerd in het ondersteunen en opleiden van professionals die betrokken zijn bij het scheidingsproces.

Kennismakingsgesprek

Eerste half uur altijd gratis.

Particulier tarief

160,00 (exclusief 21% BTW) per uur. 

Vaste prijs 

Pakketprijs is afhankelijk van jouw specifieke situatie.

Mijn contactgegevens

Telefoon
Gesprekslocaties
‘s-Gravelandseweg 63, 1217 EJ Hilversum
Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!