Gratis online intake 085-8081 499

Jacques van der Hoek|MfN-registermediator

Mediation bij echtscheiding
  • Scheidingsexpert
  • Alimentatie en het besteedbaar inkomen
  • Koophuis en hypotheek
  • Kinderen en het ouderschapsplan
Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast

Ik ben Jacques van der Hoek, een ervaren scheidingsbemiddelaar en mediator, werkzaam in Friesland en Noord-Holland. Sinds 2009 heb ik me volledig gespecialiseerd in het begeleiden van echtscheidingen. Voordat ik me toelegde op scheidingsbegeleiding, heb ik lange tijd als financieel planner gewerkt. Dankzij mijn certificering als MfN-familiemediator en mijn opleiding tot Register Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA) ben ik goed uitgerust om het volledige scheidingstraject van begin tot eind te begeleiden.

Rustbrenger in tijden van verandering

Wat mij onderscheidt, is mijn vermogen om als een rustbrenger op te treden. Ik word niet alleen gewaardeerd vanwege mijn expertise op financieel, fiscaal en juridisch vlak, maar ook vanwege mijn aandacht voor het emotionele aspect van een scheiding. Het is mijn doel om niet alleen de financiële en juridische zaken af te handelen, maar ook om de betrokkenen te ondersteunen bij de emotionele uitdagingen die een scheiding met zich meebrengt.

Bij het eerste kennismakingsgesprek met mij wordt direct de structuur van het scheidingsproces neergezet. Samen brengen we in kaart wat er specifiek geregeld moet worden in jullie situatie, waardoor er al een gevoel van rust ontstaat. Vervolgens maken we stap voor stap duidelijke afspraken die van groot belang zijn voor jullie toekomst en die van eventuele kinderen. Mijn doel is om ervoor te zorgen dat beide partijen zo goed mogelijk verder kunnen met hun leven, wetende dat alles op een passende wijze is geregeld.

Passende oplossingen voor unieke situaties

Elke scheiding is uniek en brengt specifieke uitdagingen met zich mee. Ik zet me in voor passende oplossingen die beide partijen kunnen accepteren en die ook in het belang zijn van de kinderen. Het geeft me voldoening als ik een scheiding tot een goed einde kan brengen. Door mensen te helpen tijdens een moeilijke en vaak emotionele periode in hun leven, voel ik me vervuld in het uitoefenen van mijn vak.

Waarom ik mediator ben

Ik heb bewust gekozen voor het beroep van mediator vanwege mijn diepgewortelde passie om mensen te helpen tijdens een moeilijke fase in hun leven. Het vinden van passende oplossingen waar beide partijen zich in kunnen vinden en die tevens gunstig zijn voor de kinderen, is mijn streven. Het vervult me met voldoening wanneer mensen bevestigen dat de juiste afspraken zijn gemaakt en dat ze verder kunnen met hun leven. Ik combineer mijn rustige en empathische benadering met mijn kennis en ervaring om een ondersteunende omgeving te creëren waarin mensen kunnen groeien en een nieuwe start kunnen maken.

De Mediatorsfederatie Nederland vertegenwoordigt het mediationberoep in de publieke belangenbehartiging. Daarnaast maakt de federatie zich sterk voor de verdere ontwikkeling van het beroep van mediators en bewaakt en bevordert de kwaliteit van de beroepsuitoefening. 

Het keurmerk Register Financieel Echtscheidingsadviseurs (RFEA) is een waarborg (inclusief gedragscode en klachtregeling) voor onafhankelijk en deskundig advies. Bij een financieel echtscheidingsadviseur met RFEA-stempel staat uw belang voorop.

De Raad voor Rechtsbijstand is het overheidsorgaan dat burgers helpt bij het vinden van oplossingen voor (juridische) problemen. Dat doet zij onder meer door mediation te subsidiëren via erkende mediators. 

Kennismakingsgesprek

Eerste half uur altijd gratis.

Particulier tarief

180,00 (exclusief 21% BTW) per uur. 

Vaste prijs 

Pakketprijs is afhankelijk van jouw specifieke situatie.

Mijn contactgegevens

Telefoon
Gesprekslocatie

Carolinenburg 37, 8925 CB Leeuwarden

Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!