Gratis online intake 085-8081 499

Jeroen Ketelaars|MfN-registermediator

Mediation bij echtscheiding en arbeidsconflict
  • Ervaren MfN-registermediator
  • Kinderen en ouderschapsplan
  • Koophuis en hypotheek
  • Gespecialiseerd in o.a. autisme en narcisme
Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!

Ik ben afgestudeerd in conflictmanagement en ben MfN- en ADR-geregistreerd mediator, met accreditatie familierecht. Daarnaast heeft mijn kantoor een High-Trust-kwalificatie voor de Raad voor Rechtsbijstand. Als mediator en conflictmanager help ik jullie graag zoeken naar praktische oplossingen die ook in de toekomst voor alle partijen standhouden. Hoe moeilijk het soms ook kan zijn om emoties een plek te geven en te kiezen voor werkbare oplossingen, ik help jullie er samen uit te komen.

Rust en overzicht

Jullie hebben in de tijd dat jullie samen waren, veel dingen aangeschaft en geregeld. Misschien hebben jullie kinderen gekregen. Dat vraagt om overzicht, eerlijke keuzes en weten waar je aan toe bent. Ik zorg ervoor dat jullie beiden je belangen en wensen op tafel kunnen leggen.

Als procesbegeleider help ik jullie om het gesprek open en eerlijk met elkaar aan te gaan en afspraken te maken waar jullie beiden achter staan. Hierbij communiceer ik in duidelijk taal en draai ik niet om de moeilijke kwesties heen. Door duidelijkheid en overzicht zullen jullie (meer) rust ervaren en uitzicht voor de toekomst.

Efficiënt

Jullie willen snel inzicht hebben in de woonsituatie, hoe je de zorg voor de kinderen in het ouderschapsplan verwoordt, wat je aan alimentatie gaat betalen of ontvangen en hoe je met pensioenen en eventuele schulden omgaat.

Aan de hand van een checklist kunnen jullie de benodigde documenten verzamelen en vragenlijsten invullen. Misschien is er al overeenstemming over bepaalde zaken. Ik kijk dan mee of jullie keuzes werkzaam zijn, ook op de lange termijn. Over andere zaken willen jullie wellicht een goed en door mij begeleid gesprek hebben. Ik zet mij volledig in om tot goede oplossingen te komen. De uitkomst van de checklist en gesprekken verwerk ik in een duidelijk geschreven convenant en eventueel ouderschapsplan, waarna jullie de conceptdocumenten ontvangen. De laatste details kunnen vaak per e-mail worden aangevuld. Ik vind het belangrijk dat jullie precies weten waarvoor je tekent, we checken alles goed. Zo voorkomen we onduidelijkheden die in de toekomst weer tot onrust zouden kunnen leiden.

Tijdens onze laatste afspraak zetten jullie je handtekening. Onze advocaat zal het verzoekschrift opstellen en de stukken bij de rechtbank indienen en begeleiden. Daarna zorgt hij voor de acte van berusting en het optekenen van de scheiding op de huwelijksakte bij de gemeente. Indien gewenst kan ik jullie ook helpen bij de belastingaangifte van het lopende jaar en bij zaken zoals het melden van de scheiding bij pensioenpartijen.

Kwaliteit

Ik werk samen met een team van professionals omdat ik mijn klanten meer gun dan wat ik aan kennis en ervaring heb. Zo kan ik bijvoorbeeld een financieel expert of kindercoach inschakelen als dat het proces kan helpen. Jullie kunnen erop vertrouwen dat ik van A tot Z zal ondersteunen.

Waarom ik mediator ben

In het conflictmanagement vind ik mediation de mooiste tak die er is. Met mediation kan ik mensen echt helpen de kwestie duurzaam op te lossen. Middels gesprekken samen bouwen aan de toekomst en ruzie voorkomen, daar ga ik voor.

Ik houd van het leven en denk in oplossingen. Daarnaast weet ik als ervaringsdeskundige wat een scheiding inhoudt, maar vooral ook hoe je dit respectvol tot een goed einde kunt brengen.

Een cliënt uit Gouda
Jeroen is een uitgesproken persoon die enthousiast zijn functie uitoefent. Een man een man een woord een woord. Staan voor wat hij zegt. Daar houden wij van! De samenwerking zal voortduren zolang wij personeel hebben.
Een cliënt uit Maastricht
Af en toe vond ik je zo vervelend met die vragen van je, ik wou er gewoon vanaf. Maar nu ik er op terugkijk snap ik dat dat het een paar honderd euro in de maand scheelt. Heb je mooi je kosten voor me terugverdiend.
Een cliënt uit Heerlen
We blijven bij elkaar! Door met de scheiding bezig te zijn hadden we onder jouw begeleiding eindelijk weer goede gesprekken. Je hebt ons door een andere bril laten kijken en naar Monique doorverwezen. Wat een top relatietherapeut. Nogmaals bedankt.
Een cliënt uit Rotterdam
De bank zei dat ik geen hypotheek kon krijgen, maar vandaag heb ik toch de sleutel van mijn nieuwe huis. Echt fijn dat jij wel meedacht in de financiële oplossing en verder keek. En nog goedkoper ook!

De Mediatorsfederatie Nederland vertegenwoordigt het mediationberoep in de publieke belangenbehartiging. Daarnaast maakt de federatie zich sterk voor de verdere ontwikkeling van het beroep van mediators en bewaakt en bevordert de kwaliteit van de beroepsuitoefening. 

Het ADR Register is een onafhankelijk keurmerk dat een verzoek heeft ingediend bij de Raad voor Rechtsbijstand om, net als de MfN, door de Raad te worden erkend.

nederlandse mediators vereniging logo

Met ruim 2.000 aangesloten mediators maakt de Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv) zich sterk voor de verdere professionalisering van het mediationvak.

High Trust Logo

High Trust is de belangrijkste basis voor samenwerking tussen Raad en mediators. High Trust maakt het proces van verlenen van gesubsidieerde rechtsbijstand eenvoudiger door een duurzame samenwerking. Hierbij staat de gezamenlijke verantwoordelijkheid centraal.

mediator rechtspraak

De Raad voor de Rechtspraak vormt het bestuur van de meeste rechtsprekende organisaties in Nederland. Een mediator die door de raad wordt erkend mag zich rechtbankmediator noemen. 

Kennismakingsgesprek

Eerste half uur altijd gratis.

Particulier tarief

180,00 (exclusief 21% BTW) per uur. 

Vaste prijs 

Pakketprijs is afhankelijk van jouw specifieke situatie.

Mijn contactgegevens

Telefoon
Gesprekslocaties

Statensingel 28, 2805BE Gouda

Boschstraat 45, 6211 BK Maastricht

Brederostraat 19, Brunssum

 
Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!