Gratis online intake 085-8081 499

Karen Verhoef|MfN-registermediator

Mediation bij echtscheiding
Karen Verhoef profielfoto
  • Jurist die ook kan rekenen
  • Ook buiten kantooruren
  • Toegankelijk, no-nonsense
  • Allround gespecialiseerd
Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!

Echtscheidingen

Als je gaat scheiden, dan komt er veel op je af. In een moeilijke en emotionele periode moeten er belangrijke beslissingen voor de toekomst worden genomen. Zowel voor jezelf als voor de kinderen. Als mediator begeleid ik dit proces van het begin tot het eind, stap voor stap. In het kennismakingsgesprek leg ik uit wat deze stappen zijn.

Je kunt bij mij terecht voor:

Arbeidsconflicten

  • Tussen werkgever en werknemer
  • Bij ziekteverzuim
  • Gedoe op de werkvloer
  • Verbetering samenwerking

Kwaliteiten

Mijn sterke punten als mediator zijn dat ik goed kan luisteren (ook naar wat er niet gezegd wordt) en dat ik structuur bied. Ik kan goed uitleggen welke stappen er nodig zijn en in welke fase van het proces mensen zitten. Als jurist ben ik in staat om een goed convenant, vaststellingsovereenkomst of ouderschapsplan op te stellen. Ik zorg ervoor dat alle belangrijke punten aan bod komen, zodat mensen ervan op aan kunnen dat er niets vergeten wordt. Aan de andere kant maak ik het niet ingewikkelder dan nodig is.

 

Een cliënt uit Ede
Karen biedt structuur. Zo hielden we het overzicht en wisten we precies welke stappen we moesten zetten.
Een cliënt uit Amersfoort
Snel en deskundig, precies datgene wat we wilden, ook via Skype. Als bekenden gaan scheiden gaan we Karen zeker aanbevelen.
Een cliënt uit Barneveld
Fijne mediator, alles werd goed en snel geregeld.
Een cliënt uit Veenendaal
Karen blijft heel rustig en luistert goed, ook toen het emotioneel zwaar was voor ons. Een prettig persoon.

De Mediatorsfederatie Nederland vertegenwoordigt het mediationberoep in de publieke belangenbehartiging. Daarnaast maakt de federatie zich sterk voor de verdere ontwikkeling van het beroep van mediators en bewaakt en bevordert de kwaliteit van de beroepsuitoefening. 

Het ADR Register is een onafhankelijk keurmerk dat een verzoek heeft ingediend bij de Raad voor Rechtsbijstand om, net als de MfN, door de Raad te worden erkend.

nederlandse mediators vereniging logo

Met ruim 2.000 aangesloten mediators maakt de Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv) zich sterk voor de verdere professionalisering van het mediationvak.

High Trust Logo

High Trust is de belangrijkste basis voor samenwerking tussen Raad en mediators. High Trust maakt het proces van verlenen van gesubsidieerde rechtsbijstand eenvoudiger door een duurzame samenwerking. Hierbij staat de gezamenlijke verantwoordelijkheid centraal.

De Raad voor Rechtsbijstand is het overheidsorgaan dat burgers helpt bij het vinden van oplossingen voor (juridische) problemen. Dat doet zij onder meer door mediation te subsidiëren via erkende mediators. 

Kennismakingsgesprek

Eerste half uur altijd gratis.

Particulier tarief

160,00 (exclusief 21% BTW) per uur. 

Vaste prijs 

Pakketprijs is afhankelijk van jouw specifieke situatie.

Mijn contactgegevens

Adres

Compagnie 11
6711 VP Ede

Telefoon
MfN mediatorcode

M13776

Inschrijvingscode RvR

R20666

Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!