Gratis online intake 085-8081 499

Peter Westerling|ADR-registermediator

Mediation bij echtscheiding en arbeidsconflict
  • Financieel expert
  • Ondernemers
  • Kinderen en het ouderschapsplan
  • Alimentatie en besteedbaar inkomen
Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!

Jarenlang ben ik met veel plezier ondernemer geweest in de communicatiebranche. Ruim acht jaar geleden heb ik de overstap gemaakt naar het mooie vak van mediation. Hierbij richt ik me vooral op echtscheidingszaken en arbeidsconflicten. 

Graag help ik mensen om tot een aanvaardbare oplossing te komen voor alle partijen. U draagt zelf de oplossingen aan, zodat u echt achter de beslissingen staat. Ik leid de gesprekken in goede banen en zorg ervoor dat u over alle informatie beschikt die nodig is om de juiste afwegingen te maken. Daarmee wordt de basis gelegd voor een goede toekomst zonder conflicten, voor u, uw (ex-)partner en de eventuele kinderen.

Vertrouwen

Om tot goede resultaten te komen is het belangrijk dat u vertrouwen in mij als mediator heeft. De kennismaking is dan ook een belangrijk moment. Over en weer wordt dan duidelijk of er een klik is.  Als dat wederzijds bevestigd wordt, ga ik met veel inzet en betrokkenheid aan de slag. 

Aanpak

Iedere situatie is uniek en daarom vind ik een persoonlijke aanpak erg belangrijk. In  de eerste (mediation)gesprekken brengen we in kaart wat u beiden wilt en wat u belangrijk vindt, nu en voor de toekomst. Door goed naar elkaar te luisteren komt er begrip voor elkaars situatie. Ook wordt duidelijk waar overeenstemming ligt en waar compromissen nodig zijn. 

Op een betrokken manier help ik jullie om over alle onderwerpen, bijvoorbeeld de woonsituatie, de zorg voor de kinderen, hypotheek en pensioen, heldere afspraken te maken in het belang van iedereen. We kunnen de situatie niet veranderen, maar we kunnen er wel voor zorgen dat de uitgangspunten voor een goede toekomst zo optimaal mogelijk worden, zowel financieel als emotioneel. 

Ook als sprake is van een eigen onderneming kan ik deskundig ondersteunen. Samen komen we tot de best passende oplossingen, waarbij ik – indien nodig – samenwerk met financiële experts, fiscalisten en juristen uit mijn netwerk. 

Vaak hoor ik terug dat cliënten zich bij mij op hun gemak voelen en dat ik heel geduldig ben. Ik maak me daar ook iedere mediation sterk voor. 

Waarom ik mediator ben

Als ondernemer met op een gegeven moment dertig man personeel was ik regelmatig bezig met de ‘problemen’ van werknemers. Voor ik het wist, was ik bezig met mediation en dat vond ik best heel leuk en ook dankbaar om te doen. Ik besloot de opleiding tot mediator te volgen. Inmiddels heb ik al veel mensen succesvol mogen begeleiden. Graag help ik ook u om samen tot goede en duurzame  afspraken te komen, zodat u met vertrouwen de toekomst tegemoet kunt gaan.

Het ADR Register is een onafhankelijk keurmerk dat een verzoek heeft ingediend bij de Raad voor Rechtsbijstand om, net als de MfN, door de Raad te worden erkend.

nederlandse mediators vereniging logo

Met ruim 2.000 aangesloten mediators maakt de Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv) zich sterk voor de verdere professionalisering van het mediationvak.

De ScheidingsDeskundige is als kenniscentrum en opleidingsinstituut gespecialiseerd in het ondersteunen en opleiden van professionals die betrokken zijn bij het scheidingsproces.

Kennismakingsgesprek

Eerste half uur altijd gratis.

Particulier tarief

160,00 (exclusief 21% BTW) per uur. 

Vaste prijs 

Pakketprijs is afhankelijk van jouw specifieke situatie.

Mijn contactgegevens

Telefoon
Gesprekslocaties

Daviottenweg 40, 5222 BH ‘s-Hertogenbosch

St. Josephstraat 135, 5017 GG Tilburg

Luchthavenweg 81, 5657 EA Eindhoven

Oude Litherweg 2, 5346 RT Oss

Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!
Een cliënt uit Eindhoven
Ik zou Peter zeker aanbevelen bij familie of vrienden.
Een cliënt uit Tilburg
Prettige manier van werken, open en transparante communicatie en helder in het uizetten van de lijnen en kaders. Snelle reactie via mail of telefoon. Antwoord op veel vragen die gesteld worden. Tevens een heel goed, uitgebreid format voor een ouderschapsplan.
Een cliënt uit Oss
Goede mediator. Voldoende onpartijdig.
Een cliënt uit Vught
Peter is een rustige man die heel goed kan luisteren en goede vragen stelt. Na elk gesprek maakt hij een keurig verslag. Hij heeft alle tijd en zet je niet onder druk om snel beslissingen te nemen. Het uiteindelijke convevant ziet er keurig uit.