Gratis online intake 085-8081 499

Rob Hirsch|MfN-registermediator

Mediation bij echtscheiding & arbeidsconflict
Rob Hirsch profiel
  • Zeer ervaren mediator
  • Juridisch en financieel sterk
  • Actief in heel Limburg
  • Komt ook aan huis en op kantoor
Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!

Van financieel planner tot mediator

Rob Hirsch is opgeleid als financieel planner. Later is hij ook mediator geworden. Inmiddels heeft hij al vele honderden zaken verzorgd. Zijn aanpak is eenduidig: kom in gesprek met elkaar en regel de dingen goed.

Echtscheiding is pijnlijk

Wat is nu eigenlijk een goede echtscheiding?  Hoe kan een mislukt huwelijk nou ooit goed zijn? Scheiden is lijden; dat geldt voor iedereen. Er komt enorm veel op je af en er gelden veel ingewikkelde wetten en regels. Daarnaast is je relatie met je aanstaande ex-partner niet zelden gespannen. Wat kan je doen om de pijn zo dragelijk mogelijk te houden? 

Goed overleg, degelijk advies

Het allerbelangrijkste is dat het overleg tussen jullie beiden op gang komt. Daar zorgt de mediator voor; dat is zijn vak. Want als er een dialoog ontstaat, kun je tot afspraken komen. Maar daarnaast is het van groot belang dat de gemaakte afspraken juridisch kloppend zijn en degelijk worden vastgelegd. Ook dat aspect wordt door Rob Hirsch verzorgd. 

Speciale aandacht voor de kinderen

De kinderen lijden doorgaans het meeste onder een scheiding. Daarom verdienen zij extra aandacht. Steeds weer wordt de vraag gesteld of de gemaakte afspraken ook in hun belang zijn. In sommige gevallen – en uitsluitend in overleg met de ouders – worden de kinderen ook uitgenodigd om te komen praten bij de mediator. 

Mediation bij arbeidsconflict

Rob verzorgt jouw mediation ook bij een arbeidsconflict. Daartoe heeft hij een gespecialiseerde opleiding genoten zodat hij ook op dat vlak terzake kundig is. Inmiddels heeft hij alweer vele tientallen kwesties begeleid. 

Over Rob Hirsch

Rob Hirsch heeft een open levenshouding en is als persoon laagdrempelig benaderbaar. Dit vormt de basis voor zijn succes als mediator. Want in Mediation gaat het er immers om, dat de werkelijke belangen op tafel komen en op een integere manier besproken kunnen worden. Alleen zo ben je in staat om een conflict op te lossen. Hij woont in Maastricht maar werkt als mediator in heel Limburg.

Certificeringen

Als professional gecertificeerd en ingeschreven bij MediatorsFederatie Nederland en bij het Internationale ADR register als Certified- ADR Practitioner / Mediator.

 

De Mediatorsfederatie Nederland vertegenwoordigt het mediationberoep in de publieke belangenbehartiging. Daarnaast maakt de federatie zich sterk voor de verdere ontwikkeling van het beroep van mediators en bewaakt en bevordert de kwaliteit van de beroepsuitoefening. 

mediator rechtspraak

De Raad voor de Rechtspraak vormt het bestuur van de meeste rechtsprekende organisaties in Nederland. Een mediator die door de raad wordt erkend mag zich rechtbankmediator noemen. 

De Raad voor Rechtsbijstand is het overheidsorgaan dat burgers helpt bij het vinden van oplossingen voor (juridische) problemen. Dat doet zij onder meer door mediation te subsidiëren via erkende mediators. 

Mediators die de opleiding tot KIES Kindercoach hebben gevolgd, beschikken over de vaardigheden en ervaring om de positie van kinderen tijdens een echtscheiding de aandacht te geven die het verdient. 

nederlandse mediators vereniging logo

Met ruim 2.000 aangesloten mediators maakt de Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv) zich sterk voor de verdere professionalisering van het mediationvak.

Een cliënt uit Heerlen
Fijn dat we een vaste prijs konden afspreken. De service was uitstekend.
Een cliënt uit Maastricht
We hadden jouw naam via-via gekregen en je diensten zijn me zeer bevallen. Je stond altijd voor ons klaar en gaf altijd snel en volledige reacties op onze vragen.
Een cliënt uit Meerssen
Je hebt mijn baas en mij weer in gesprek gebracht met elkaar. Toen dat eenmaal was gelukt, was de hitte eraf. Petje af voor jouw kwaliteiten als mediator!
Een cliënt uit Sittard
Snel, goed en voordelig gescheiden. Aanrader!
Een cliënt uit Stein
We waardeerden het heel erg dat je ons ook zelfs hebt behoed voor een fiscale naheffing.
Een cliënt uit Vaals
Flexibele en integere mediator!

Vaste prijs

In tegenstelling tot de advocatuur en vele andere scheidingsbemiddelaars werkt Rob Hirsch met vaste tarieven, ongeacht het aantal gesprekken en de duur van deze gesprekken. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent. Je wordt dus nooit achteraf geconfronteerd met een hoog uurtarief of een forse (vaak onverwachte) totale rekening.

Uurtarief met maximum totaal

Een afspraak op basis van een uurtarief is echter ook mogelijk. Dan wordt er een vast uurtarief en een maximale prijs voor de hele procedure af, zodat je wederom achteraf niet geconfronteerd wordt met onvoorziene kosten.

Laagste prijsgarantie

Rob Hirsch garandeert je een persoonlijke en volledige begeleiding van A tot Z op MAATPAK-niveau tegen een CONFECTIE-prijs. Mocht je elders een scherpere offerte ontvangen met dezelfde totale begeleiding, dan biedt hij jou de laagste prijsgarantie. Informeer dus altijd vrijblijvend naar zijn prijs en mogelijkheden.

 

Rob Hirsch, MfN-registermediator

Adres

Mockveld 12
6224 JL Maastricht

Telefoon kantoor
Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!