Erkende mediators bij echtscheiding of arbeidsconflict in heel Nederland

Mediator Deventer

Conflicten komen veelvuldig voor in allerlei soorten en maten. De twee belangrijkste conflicten zijn scheiden en een arbeidsconflict. Wanneer u deze op een effectieve manier wilt oplossen, dan kunt u hiervoor een mediator inschakelen in Deventer. Deze weet als neutrale derde persoon beide partijen nader tot elkaar te brengen om zo tot een goede oplossing te komen.

Maak een afspraak

Echtscheiding

Een echtscheiding komt veel voor in Nederland, zo’n 30.000 keer per jaar. Wellicht gaat u binnenkort ook scheiden en heeft u deskundige hulp en begeleiding nodig in Deventer. Mediation kan u helpen om uw echtscheiding op de juiste wijze vorm te geven. Zo worden er bijvoorbeeld duidelijke afspraken gemaakt en vastgelegd op papier. Een mediator is dan ook uitstekend in staat samen met u het scheiden op de juiste wijze in te vullen en af te ronden.

Arbeidsconflict

Dankzij mediation Deventer kan een arbeidsconflict in Deventer effectief worden opgelost. Dit is van groot belang, want voor zowel een werkgever als werknemer is een arbeidsconflict niet wenselijk. Het zorgt voor de nodige stress op de werkvloer en het ziekteverzuim kan er flink door stijgen. Door met een mediator aan de slag te gaan, kunt u samen tot een oplossing komen waardoor u wellicht weer door één deur kunt met elkaar.

Welke voordelen biedt mediation Deventer?

Een mediator inschakelen voor een conflict in Deventer levert u altijd diverse voordelen op:

  • Bespaart tijd en geld door korte doorlooptijd;
  • Stress wordt tot een minimum gereduceerd;
  • Een snelle aanpak met hoge slagingskans;
  • Acceptabele oplossing voor beide partijen.

Neem contact op voor een afspraak

U kunt contact opnemen met onze mediator in Deventer wanneer u een afspraak wilt inplannen. Dankzij onze korte inlooptijden kunnen we snel met elkaar om de tafel gaan zitten om tot een aanvaardbare oplossing te komen voor beide partijen. Wij staan met veel plezier voor u klaar en helpen u graag om een echtscheiding of arbeidsconflict zo snel mogelijk op te lossen en achter u te laten.

Neem contact op