E-mail 085 – 401 24 53

Mediator Alkmaar bij echtscheiding

Je woont in Alkmaar en gaat scheiden. Dan zoek je de beste mediator die jou kan helpen. Mediation is belangrijk om een vechtscheiding te voorkomen. Bovendien wil je dat alles voor je geregeld wordt. Snel, voordelig en deskundig. Wat kunnen wij in Alkmaar voor je doen? 

Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!

Mediation bij echtscheiding 

Een echtscheiding heeft twee kanten. Enerzijds moeten er veel praktische zaken geregeld worden. Je maakt bijvoorbeeld afspraken over de verdeling van schulden en bezittingen. Maar ook over de kinderen, het opgebouwde pensioen, koophuis en hypotheek. Tegelijkertijd is het een heel emotionele kwestie. Bijna iedereen die gaat scheiden, ervaart in meer of mindere mate verdriet en boosheid. Die praktische en emotionele kant kunnen elkaar nog wel eens in de weg zitten. De kans is dan klein dat je zelfstandig tot goede afspraken komt.

Mediator Alkmaar: voor jullie allebei

Juist daarom schakel je een ervaren mediator in. Hij of zij is niet alleen opgeleid om de juridische zaken secuur te regelen. De mediator is er ook om jullie met elkaar in gesprek te brengen. Want alleen op die manier kun je tot afspraken komen waar je allebei achterstaat. Dat is belangrijk, want dat voorkomt een hoop gedoe in de toekomst.

 

Formaliteiten scheiding goed geregeld

De mediator regelt alles voor jullie. Zodra jullie afspraken hebben gemaakt, wordt alles op papier gezet. Als jullie het eens zijn met de inhoud van de stukken (bijvoorbeeld het echtscheidingsconvenant), zorgt hij of zij voor de formele afhandeling bij de rechtbank en de gemeente Alkmaar. Je hele echtscheiding wordt dus van A tot en met Z geregeld!

Mediator voor alle soorten conflict

Naast echtscheiding, bestaan er diverse andere soorten conflict. Onze mensen zijn opgeleid om jou in de volgende kwesties bij te staan:

Vrijblijvend kennismaken in Alkmaar

Ga je scheiden en woon je in Alkmaar of omgeving (Heerhugowaard, Schagen, Bergen, Hoorn)? Neem dan contact op met onze mediator voor deze regio. Zij begrijpt precies wat er allemaal op je afkomt en loodst je graag door deze moeilijk periode heen. Dat is immers haar vak. Ook als je een ander conflict heeft, staat ze voor je klaar. Uiteraard is de eerste kennismaking gratis en vrijblijvend, maar dat spreekt voor zich. 

Hoe voorkom je een vecht scheiding?

De 8 oorzaken van ruzie bij scheiding en hoe je die vermijdt

Samengesteld op basis van mediation bij 11.408 echtscheidingen in de afgelopen 10 jaar

Download het e-boek
Direct gratis te downloaden
Bestel het boek Gedrukt €14,95