E-mail 085-8081 499
In Zeeland komen wij graag aan huis of op kantoor. We kunnen ook afspreken op één van de onderstaande gesprekslocaties.
Of bel zelf: 085–8081499
Je zit nergens aan vast!

Mediation Zeeland bij scheiding en conflict

Een mediator in Zeeland is zo gevonden. Bijvoorbeeld als je gaat scheiden of een arbeidsconflict hebt. We verzorgen al sinds 2010 mediation in Middelburg, Middelharnis (en elders op Goeree-Overflakkee), Goes , Hulst, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Veere en Zierikzee

Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!

Mediator Zeeland lost iedere ruzie op 

Het is weinig mensen gegeven dat ze gaan scheiden zonder dat er een wanklank valt. Maar als er ruzie is, wordt scheiden een stuk moeilijker. Daarom wil je niet alleen iemand die het juridische stuk voor je regelt. Je wil ook iemand die ervoor zorgt dat het ruziën stopt. Onze mediator zorgt daarvoor. 

Mediation zonder rompslomp

Een ander belangrijk voordeel van mediation is, dat alle rompslomp je uit handen wordt genomen. Tenminste, als je je laat bijstaan door één van onze mediators in Zeeland. Aan alles wordt gedacht en we verzorgen zelfs de afhandeling bij de rechtbank. Zo kun jij je gaan richten op het verwerken van je scheiding. 

Speciale aandacht voor kinderen

Niet zelden zijn het de kinderen die het meeste lijden onder een scheiding. Vaak begrijpen ze wel dat jullie uit elkaar gaan. Maar papa en mama steeds ruzie zien maken, trekken ze niet. Daarom besteden wij tijdens de mediation extra aandacht aan het belang van de kinderen. Als ze oud genoeg zijn, kunnen ze ook een keer aanschuiven.  Zo’n kindgesprek kan van onschatbare waarde zijn. 

Arbeidsconflict oplossen via mediation

Voor een arbeidsconflict geldt eigenlijk hetzelfde. Wij lossen de ruzie op en zorgen dat ook alle formaliteiten goed geregeld worden. Dus als je er bijvoorbeeld voor kiest om uit elkaar te gaan, dan stellen wij een vaststellingsovereenkomst op. Dat  doen we dagelijks, dus dan weet je zeker dat ook dat stukje goed geregeld is. 

Gratis kennismaken, overal in Zeeland 

Of je nou op Walcheren woont, op Schouwen-Duivenland, Noord-Beveland of in Zeeuws-Vlaanderen; wij hebben altijd een vestiging in de buurt. Spreek je liever thuis af of bij jou op kantoor? Geen punt, we komen kosteloos naar je toe. Bel daarom gelijk om een afspraak te maken voor een gratis kennismaking. 

Hoe voorkom je een vecht scheiding?

De 8 oorzaken van ruzie bij scheiding en hoe je die vermijdt

Samengesteld op basis van mediation bij 11.408 echtscheidingen in de afgelopen 10 jaar

Download het e-boek
Direct gratis te downloaden
Bestel het boek Gedrukt €14,95