E-mail 085-8081 499
In Noord-Holland komen wij graag aan huis of op kantoor. We kunnen ook afspreken op één van de onderstaande gesprekslocaties.
Of bel zelf: 085–8081499
Je zit nergens aan vast!

Mediation Noord-Holland

Waar in Noord-Holland je ook woont, wij hebben een ervaren mediator klaarzitten. Mediation zet je in als je gaat scheiden of een arbeidsconflict hebt. Dat lossen wij op; zonder rompslomp, zonder gedoe. Aan huis, op kantoor of op één van onze tientallen locaties in de provincie Noord-Holland. Kom daarom gauw gratis kennismaken!

Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!

Mediator in alle steden van Noord-Holland

Natuurlijk hebben we een vestiging in alle wat grotere steden in de provincie. Denk dan aan Alkmaar, AmstelveenAmsterdam, Haarlem, Hilversum en Zaandam. Je bent daar altijd welkom om gratis kennis te maken met één van onze ervaren mediators.

Ook mediation in kleinere plaatsen

We zijn echter niet voor niets een landelijke organisatie. Dat betekent dat we letterlijk overal in Noord-Holland actief zijn. We hebben spreeklocaties of vestigingen in Aalsmeer, Abcoude, AnkeveenBergen, BeverwijkBloemendaal, Breukelen, BuitenveldertBussumCastricumDen HelderDiemen, Edam & Volendam, EgmondEnkhuizenHalfweg, Heemskerk, Heemstede, Heerhugowaard, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Krommenie & AssendelftLandsmeer, LoosdrechtMonnickendamNaarden, Nieuw-Vennep, Purmerend, Schagen, Uithoorn, Velsen, Weesp en Zandvoort.

Mediation bij scheiden

Kies voor mediation als je gaat scheiden. Wij regelen alles voor je. Niet alleen brengen we je met elkaar in gesprek zodat je goede afspraken maakt, we zetten die afspraken ook nog eens deskundig op papier. Zelfs de formele afhandeling verzorgen wij. Zelf hoef je dus nergens aan te denken. Dat is wel zo fijn, want dan kan je ook niets over het hoofd zien.

Arbeidsconflict oplossen bij mediator

Wie kent het niet, een conflict met een collega of baas? Dat hebben we allemaal wel eens. Soms lukt het dan niet om er uit te komen. Dan ontstaat er een arbeidsconflict. Het is belangrijk dat die snel wordt opgelost. Wist je namelijk dat meer dan 25% van alle ziekteverzuim in Nederland wordt veroorzaakt door een conflict? Wees dat voor en maak een afspraak met één van onze mediators. Dan weet je zeker dat je er snel uitkomt. 

Mediator Noord-Holland: altijd gratis kennismaken

Woon je in Noord-Holland en ga je scheiden of heb je een arbeidsconflict? Maak het jezelf dan zo makkelijk mogelijk en laat alles regelen door jouw mediator. Niet alleen het conflict wordt opgelost, je kunt ook weer normaal met elkaar praten.

Hoe voorkom je een vecht scheiding?

De 8 oorzaken van ruzie bij scheiding en hoe je die vermijdt

Samengesteld op basis van mediation bij 11.408 echtscheidingen in de afgelopen 10 jaar

Download het e-boek
Direct gratis te downloaden
Bestel het boek Gedrukt €14,95