E-mail 085-8081 499

Mediator Overijssel bij echtscheiding en conflict

Je woont in Overijssel en je gaat scheiden. Wat doe je dan? Dan kies je natuurlijk voor een ervaren mediator.  Want via mediation zorgen wij ervoor dat je zonder rompslomp én in goed overleg kunt scheiden. Dat is beter voor iedereen, maar vooral voor de kinderen. Ook als je een arbeidsconflict hebt, ga je naar de mediator. 

Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!

Mediator in alle steden van Overijssel

Natuurlijk zijn we gevestigd in de grootste steden van de provincie Overijssel: AlmeloDeventerEnschedeHengelo en Zwolle. We beschikken daar over prettige gesprekslocaties waar jij jouw scheiding kunt laten verzorgen. En je bent natuurlijk altijd welkom om daar gratis kennis te komen maken.  

Ook mediation in kleinere plaatsen

Maar niet iedereen woont in de stad. Daarom hebben we ook vestigingen in de meeste kleinere plaatsen. Denk dan aan Borne, DalfsenGoor, Haaksbergen, Hardenberg, Kampen, Losser, Oldenzaal, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Rijssen-Holten, Nijverdal, Staphorst en Tubbergen.

Scheiden die je bij de mediator

De tijd dat je allebei automatisch naar de advocaat stapte als je ging scheiden, ligt ver achter ons. Tegenwoordig weten we dat je ook in goed overleg kunt scheiden. Meestal heb je daar wel een mediator voor nodig. Die neemt niet alleen alle rompslomp uit handen. Hij of zij zorgt er ook voor dat jullie goed met elkaar kunnen overleggen. Dat scheelt een hoop stress.

Mediation bij arbeidsconflict

Ieder jaar lossen wij vele arbeidsconflicten op. Iedereen heeft wel eens een opstootje op hetw erk. Maar soms loopt dat uit de hand. Er ontstaat dan een onwerkbare situatie. Hoe los je zo’n conflict nou op als dat onderling niet meer lukt? Heel eenvoudig: je belt één van onze mediators. Die hebben immers jarenlange ervaring met het oplossen van dit soort kwesties. 

Overal in Overijssel gratis kennismaken

Dus, kom je zelf niet uit een conflict of wil je netjes scheiden? Neem dan direct contact met ons op. We zorgen ervoor dat je binnen enkele dagen vrijblijvend kennis kunt maken met één van onze mediators. Die zijn allemaal uitermate ervaren en voldoen aan de strengst geldenden kwaliteitseisen. Dat is niet onbelangrijk, als het om belangrijke zaken gaat. 

Hoe voorkom je een vecht scheiding?

De 8 oorzaken van ruzie bij scheiding en hoe je die vermijdt

Samengesteld op basis van mediation bij 11.408 echtscheidingen in de afgelopen 10 jaar

Download het e-boek
Direct gratis te downloaden
Bestel het boek Gedrukt €14,95