E-mail 085-8081 499

Mediator Gelderland

Woon je in Gelderland en ga je scheiden of heb je een arbeidsconflict? Wil je dat oplossen via mediation? Wij brengen je gratis in contact met een ervaren mediator. We garanderen dat hij of zij aan de strengst geldende kwaliteitseisen voldoet. 

Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!

In heel Gelderland de beste mediator

We werken natuurlijk in de bekende steden van Gelderland, zoals ApeldoornArnhem, EdeNijmegen, en Zutphen

Maar ook elders Gelderland hebben wij een vestiging of gesprekslocatie: Aalten, BarneveldBeneden-LeeuwenBeuningenBorculo, Brummen, BurenCulemborg, Dieren, Doesburg, Doetinchem, DoorwerthDruten, DuivenElst, Epe, Ermelo, Geldermalsen, Groenlo, Harderwijk, HuissenLochem, NijkerkNunspeet, Ruurlo, Tiel, VaassenVoorst, Wageningen, Westervoort, Wijchen, Winterswijk, Zevenaar.

Voordelen mediation

Een mediator kijkt op een hele andere manier naar een probleem dan een advocaat of rechter. Daar zit een groot verschil. Een advocaat of rechter neemt namelijk een standpunt in. Dan is het niet altijd makkelijk op tot een gezamenlijk oplossing te komen.  Een mediator neemt geen standpunt in en denkt daardoor in oplossingen.

Niet mediator, maar jij beslist

Tijdens de mediation worden er geen beslissingen voor je genomen; die neem je altijd zelf. Hierdoor is de oplossing door middel van het inzetten van mediation vaak een betere variant dan een opgelegde oplossing van bijvoorbeeld een rechter. Als het jouw beslissing is, ben je eerder geneigd je daaraan te houden. 

Scheiden wordt je makkelijker gemaakt

Scheiden is nooit makkelijk; voor niemand. Maar als je jouw huwelijk beëindigt met een strijd voor de rechter, dan maak je het jezelf onnodig moeilijk. Met een ervaren mediator kom je namelijk bijna altijd weer in gesprek met elkaar. Zodra dat si gelukt, kom je snel tot oplossingen voor de praktische en financiële vraagstukken waar je voor staat.  

Mediation Gelderland bij arbeidsconflict

Een conflict op het werk komt veel voor. Meestal los je dat zelf op. Maar dat lukt niet altijd. Wist je dat een vierde van alle ziekmeldingen op het werk het gevolg van een conflict? Door in een vroeg stadium met elkaar in gesprek te gaan, verklein je de kans op ziekte. Lukt dat niet in je eentje? Laat ons dan een ervaren mediator voor je uitzoeken!

Mediator Gelderland: altijd gratis kennismaken

Ga je scheiden of heb je ruzie op het werk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij geven je onafhankelijk advies en brengen je in contact met één van de meest ervaren mediators van Nederland. Die kennismaking is altijd gratis!

Hoe voorkom je een vecht scheiding?

De 8 oorzaken van ruzie bij scheiding en hoe je die vermijdt

Samengesteld op basis van mediation bij 11.408 echtscheidingen in de afgelopen 10 jaar

Download het e-boek
Direct gratis te downloaden
Bestel het boek Gedrukt €14,95