E-mail 085-8081 499
In Flevoland komen wij graag aan huis of op kantoor. We kunnen ook afspreken op één van de onderstaande gesprekslocaties.
Of bel zelf: 085–8081499
Je zit nergens aan vast!

Mediator Flevoland: aan huis of op kantoor

Een mediator zoeken valt niet mee tegenwoordig. In Nederland zijn er duizenden mediators, in Flevoland vele tientallen. Hoe weet je nu door wie je jouw mediation het beste kunt laten leiden? Waarom kies je voor mediation? Ga je scheiden of heb je een arbeidsconflict? Hieronder geven we aan wat we voor je kunnen doen.

Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!

Vestigingen Mediation Flevoland

Ons uitgangspunt is dat we het zo makkelijk mogelijk willen maken voor jou. Dus we komen graag naar te toe. Daarvoor betaal je niets extra. Maar je bent ook van harte welkom om de mediation plaats te laten hebben op één van onze vestigingen in Flevoland. We beschikken over kantoren in AlmereDrontenLelystadDe NoordoostpolderUrk en Zeewolde

Scheiden bij de mediator

Ga je scheiden dan doe je dat bij de mediator. Wij verzorgen de gehele scheiding van A t/m Z. Zelf hoef je nergens meer aan te denken. Nit alleen zorgen we ervoor dat jullie tot afspraken komen met elkaar. We stellen ook de stukken op. Denk dan bijvoorbeeld aan: 

Het mooie van mediation is, dat je maar één mediator nodig hebt. Dat scheelt aanzienlijk in de kosten van je scheiding

Conflict op het werk

Uiteraard staan we je ook bij als je ruzie hebt op het werk. De mediator leidt dan het gesprek tussen jou en degene met wie je eenconflict hebt. Niet alleen kom je dan snel tot een oplossing, maar je weet ook zeker dat alles juridisch in orde is. Onze mediator beschikt namelijk over een grondige kennis van het arbeidsrecht. Dus ook als je ervoor kiest om uit elkaar te gaan, stelt onze mediator op deskundige wijze een vaststellingsovereenkomst op. 

Gratis kennismaken, overal in Flevoland

Zoals gezegd: we werken in de hele provincie. Dus waar je ook woont of werkt, wij komen gratis kennismaken. Dat is belangrijk, want als jij je op je gemak voelt bij de mediator, kom je veel sneller tot oplossingen. Overigens weten wij uit ervaring dat de eerste kennismaking zelden de laatste is. Wist je dan méér dan 95% van alle cliënten ons aanbeveelt? 

Hoe voorkom je een vecht scheiding?

De 8 oorzaken van ruzie bij scheiding en hoe je die vermijdt

Samengesteld op basis van mediation bij 11.408 echtscheidingen in de afgelopen 10 jaar

Download het e-boek
Direct gratis te downloaden
Bestel het boek Gedrukt €14,95