E-mail 085-8081 499

Mediator provincie Groningen

Als je kiest voor mediation verloopt jouw scheiding snel en voordelig. Wij hebben de beste mediators van de provincie Groningen  al voor je gevonden. Zij begeleidt de gesprekken en regelt de juridische afhandeling. Wij zitten niet alleen in de stad Groningen zelf, maar ook in Appingedam, Delfzijl, Leek, Hoogezand-Sappemeer, Slochteren, Stadskanaal, Veendam, Vlagtwedde, Winschoten en Winsum. Ook vinden we het geen punt om aan huis te komen.

Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!

Op deze pagina lees je over de volgende onderwerpen:Mediation goedkoop en snel

Het klopt, mediation is goedkoper en sneller dan andere scheidingsmethodes. Bovendien blijkt in de praktijk vaak dat de scheiding ook een stuk minder stressvol is. Wie wil dat nou niet? 

terug naar boven

Scheidingsmediator geeft persoonlijke aandacht

Een ander voordeel van een mediator is dat je persoonlijke aandacht krijgt. Komen jij en je partner er niet uit bij de gesprekken over de verdeling van de bezittingen of de zorg voor de kinderen? Geen zorgen, de mediator zorgt dat alles wat de oplossing in de weg zit wordt besproken. Zo worden er duidelijke afspraken gemaakt en gedoe in de toekomst voorkomen. 

terug naar boven

Juridische afhandeling 100% geregeld

De juridische kant van een scheiding kan erg ingewikkeld zijn. Dit zorgt voor onnodige stress. Daarom regelt de mediator dit voor je. Er wordt voor gezorgd dat de papieren worden ingediend bij de rechter. Zodra deze de scheiding goedgekeurd heeft hoeven de papieren alleen nog maar naar de gemeente. Vanaf dat ben je echt gescheiden. 

terug naar boven

Sinds 2010 actief in provincie Groningen

Wij zijn al bijna tien jaar actief in de provincie Groningen. In die tijd hebben wij talloze echtscheidingen en conflicten in goede banen geleid. 

terug naar boven

Mediator provincie Groningen lost ook jouw arbeidsconflict op

Lig je in arbeidsconflict? Voorkom dat het escaleert en kies voor mediation. Dit brengt jullie in gesprek. De mediator zorgt dat er een oplossing wordt gevonden en dat jullie verder kunnen. 

terug naar boven

Ook bij ander conflict

Mediation is ook in te zetten bij andere geschillen. Denk hierbij aan gezinsruzies of conflicten over erfenissen. Net zoals bij een scheiding of arbeidsconflict zorgt de mediator dat jullie in gesprek komen. Zo wordt het probleem snel opgelost. Weet jij niet of we je kunnen helpen bij jouw conflict? Neem dan contact op. 

terug naar boven

Vrijblijvend kennismaken: neem nu contact op

Wij bieden altijd een gratis kennismaking aan. Dit doen wij zodat je zeker weet dat jij bij ons op de juiste plek bent. Tijdens dit gesprek leer je de mediator kennen en wordt het hele proces uitgelegd. Ook worden al je vragen beantwoord. Wil je contact opnemen? Dat kan door te bellen of door je nummer achter te laten. 

terug naar boven

 

Hoe voorkom je een vecht scheiding?

De 8 oorzaken van ruzie bij scheiding en hoe je die vermijdt

Samengesteld op basis van mediation bij 11.408 echtscheidingen in de afgelopen 10 jaar

Download het e-boek
Direct gratis te downloaden
Bestel het boek Gedrukt €14,95