E-mail 085-8081 499

Mediator Drenthe bij scheiden en conflict

Op zoek naar een geschikte mediator in Drenthe? In Nederland zijn er duizenden mediators. In de provincie Drenthe enkele tientallen. Om jou de keuze makkelijk te maken, hebben we voor jou de meest ervaren mediators geselecteerd. Je kunt hen bijvoorbeeld inschakelen als je gaat scheiden of een arbeidsconflict hebt. Via mediation kom je dan snel tot goede oplossingen. 

Ik wil gratis kennismaken
Je zit nergens aan vast!

Mediation in heel Drenthe

In Drenthe beschikken we over vestigingen en gesprekslocaties in Assen, BeilenCoevorden, Emmen, Hoogeveen, Meppel, Roden en Tynaarlo.  Je bent altijd van harte welkom om daar kennis te komen maken. Spreek je liever af aan huis of op kantoor? Geen probleem! Waar je ook zit in Drenthe, onze mediator komt naar je toe. 

Scheiden kan ook makkelijk

De media staan er bol van: er wordt steeds vaker gescheiden. Daarnaast eindigen steeds meer scheidingen in grote ruzie. Maar is dat wel zo? Want als je ervoor kiest je te laten begeleiden door een ervaren mediator, dan kun je ook op een respectvolle manier uit elkaar. Niet alleen maak je tijdens de mediation goede afspraken. Die worden ook nog eens op deskundige wijze vastgelegd. Indien nodig, verzorgen we tevens de afhandeling bij de rechtbank voor je. Zo hoef jij verder nergens meer aan te denken en wordt scheiden makkelijk.  

Arbeidsconflict snel en goed oplossen

Niet alleen scheiden wordt makkelijk door mediation. Ook arbeidsconflicten worden steeds vaker in goed overleg opgelost. Je gaat weer in gesprek met elkaar en beslis of je samen verder wil. Als dat zo is, dan maak je daar geode afspraken over. Is dat niet zo, dan zorgen wij voor een goede vaststellingsovereenkomst. Waar je ook voor kiest, in méér dan 87% van de gevallen wordt het arbeidsconflict opgelost aan tafel bij onze mediator. 

Mediator Drenthe: altijd gratis kennismaken

Dus ga je scheiden of wil je een arbeidsconflict oplossen? Neem dan contact met ons op. Wij garanderen dat je altijd één van de mest ervaren mediators van Drenthe krijgt. Je maakt eerst kosteloos kennis met elkaar. Vervolgens beslis je samen of je met elkaar in zee gaat. Binnen enkele gesprekken is de kwestie dan opgelost. Althans, in 87% van de gevallen!

Hoe voorkom je een vecht scheiding?

De 8 oorzaken van ruzie bij scheiding en hoe je die vermijdt

Samengesteld op basis van mediation bij 11.408 echtscheidingen in de afgelopen 10 jaar

Download het e-boek
Direct gratis te downloaden
Bestel het boek Gedrukt €14,95